Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagy formában mondjuk ők sincsenek. Rashford tényleg jó (ma is), nála működik a Flick-faktor.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.26. 17:24:15Szerintem le kellett volna fújni a könyököst, de sajnos nagyon gyengék vagyunk.
Ennyivel jobb ma a Real, már a meccs előtt is úgy gondoltam, hogy ma nagyon kikapunk, de szurkolok továbbra is. Nagyon nincs azonos formában a két csapat, ráadásul nálunk csere sincs a padon, max Araujo és Roony tud valamit dobni a csapaton.
Kounde teljesen elveszett, azon a szélen sokszor meg fogják verni még, Yamaltól több kellene előre és hátrafelé is.
Rashford ma is adott egy gólpasszt, de rajta és Ferminen kívül előrefelé is kevés ez az egész szezonban.
Azért ez túlzás, még a Madridnak se szoktak ilyeneket befújni.
Így van! Pedig ők is letámadnak nem kicsit, de vissza is zárnak. A védelmünk borzalom és egy normális csatár sem lenne rossz.
Az Balde volt, akinek takarítania kellett volna, pláne egy ilyen magas labda esetén, Cubarsi felett átment a labda, az ő embere sem érte el...
Azt a labdát szerintem neki el kellett volna onnan fejelni vagy takarítani akárhogy is, mint ahogy arra számított is mindenki.