Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, azok is szabálytalanságok voltak.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.05. 17:17:39
Szerintem annyira volt szabálytalan, mint Araujo lekönyöklése a 16-on belül, vagy Kounde támaszkodó lábát elrúgni a 2. gól előtt.
Szerintem annyira volt szabálytalan, mint Araujo lekönyöklése a 16-on belül, vagy Kounde támaszkodó lábát elrúgni a 2. gól előtt.Barcaman1993 írta: ↑2025.10.05. 17:12:524-5 embert akár le is hozhatnánk. Kabaré, ahogy játszunk. A védelem vicc, Lewa-Ferran párosnak jó megoldása nem volt. A büntetőt nem is értem. A mezőnyben állítom le se fújták volna.
Ferran nagyon fontos labdaszerzése után gól...bence0330 írta: ↑2025.10.05. 17:11:26Éledeznk, átvettük az irányítást, megvan a gól, rosszabb lábbal, gyönyörű.
Araujó nagyon ellentmondásos félidőn van túl, hibázgatott, de két olyan mentése volt teljes sprint után, amit senki nem tudott volna megtenni rajta kívül. Fogalmam sincs, lehoznám-e, vagy nem.

Nem a védelemmel van a gond, hanem a taktikával!!!
Válogatott szünet lesz? Legalább még egy-két játékos lesérülcsababarca írta: ↑2025.10.05. 17:00:20Lehet ennyit számított Inigo rutinja, pedig nem tartottam sokra, de átértékelem az álláspontom látva ezt a másodvonalú védekezést.
Hízelgő a 2-0 számunkra, ez sok mindent elmond, jól fog jönni a szünet.
Vicc a védelem. Araujonak a Flick foci nem megy, Kounde és Cubarsi formán kívül, GM meg ennyit tud..
simán lesnek tűnt nekem is elsőre, de még másodikra is