Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerdán jön a Párizs.Chino írta: ↑2025.09.28. 17:34:40Flick húzott megint egyet, Dro a kezdőben (!) Raphinhát pedig Rooney pótolja.
Marca:
Szczesny, Kounde, Araujo, Christensen, Gerard Martín, Frenkie de Jong, Pedri, Dro, Roony, Rahsford y Lewandowski.
Remélem jól atgondolta, mert tavaly egyszer már belefutottunk így a késbe, most pedig nagyon kellene a győzelem, hogy nyomás alatt tarthassuk a Realt, Ha már az Atma tett egy szívességet, akkor használjuk ki.
Őszintén szólva nem követtem az utolsó perceket a harmadik gól után annyira, pláne nem védekező részlegen, de most visszanéztem, és igen, egyértelműen középpályára szállt be! Persze ebből az 5 percből semmi nem derült ki, hogy illik-e oda ebben a rendszerben, de gondolom nem lehet nagyon zsákbamacska, stabilitást nyerünk vele, és kreativitást vesztünk. Gondolom Gavi kiesése miatt kezdett el agyalni Flick, hogy még valaki kéne, aki be lehet oda dobni, ha baj lenne. (Én személy szerint inkább tolnám be hátra Christensent és a kicsit gyorsabban forgolódó Ericet egy sorral előrébb, aki amúgy is gyengébb védő, de ez is teljesen valid opció.)
Teljesen így történt. A második félidőben rendre feljavulunk, és az ellenfelek is rendre elfogynak. Ilyenkor egyáltalán nem aggódok, a második félidőben bedaráljuk őket, a Levante ellen 0-2-es félidei eredményt követően nyertük meg a meccset. Ezeket a csapatokat a második játékrészben elintézzük. A gond majd akkor lehet, amikor nem fér bele egy félidőnyi off. Nem akarok nagyon az Inter elleni elődöntőn rugózni, de az is emiatt ment el, kétszer adtunk egy-egy félidőt az ellenfélnek. Az első félidei felpörgésre is valami megoldást kellene találni.

A kétség szikrája sem merülhetett fel a 0-1 ellenére sem, mégha ez ma némi izzadságszaggal is járt....

Amúgy nekem is fura volt, én is néha kevertem első blikkre a játékosokat. Közelről nyilván más, de a közvetítésben sokkal nagyobb intervallumot mutatnak, sokszor azt hittem, hogy egy hatalmas labdaeladás volt, aztán rájöttem, hogy csak a védőnek passzolták vissza.bence0330 írta: ↑2025.09.25. 11:26:19Nem is értem, mi bajod, az egyiken átlósan megy a csík, a másikon függőlegesen, mit akarsz még.Stalkyard írta: ↑2025.09.25. 10:52:53Egy kis érdekesség, fun fact:
Ugye megvan mindenkinek az a felhajtás, amit a szezon elején a Liga a mezeink kapcsán lerendezett, kénytelenek voltunk a tavalyi mezeinket használni mert a liga szerint a színösszeállítások "ütköztek". Azt már meg sem említem hogy a narancssárga mezünkön is kicseréltetik a ligameccseken a kék számozást fehér színűre, valamilyen - szerintem nemlétező - belsős szabályozás szerint (fel nem foghatom mi a baj a kék színű feliratozással, számtalanszor volt már hasonló korábban és van is más csapatoknál).
Na most, nézzétek meg a tegnapi Atlético-Rayo meccs mezpárosításait:
https://www.youtube.com/watch?v=d-QMznLQF28
Gondolom ez nem zavaró, de a mi nem használhattuk se a narancssárga se a krémszínű idegenbeli mezünket a Levante ellen pl.![]()
![]()
![]()
![]()
Sok ilyen hülyeséget nem értek a Ligában, nem csak a nyilvánvaló problémákat ffp meg bírók terén. Nekem pl. a számozás szabályozása is tök fura. Nyilván ez meg a mez századannyira se fontos, mint más ügyek, csak úgy en bloc a kontrollmánia zavar. Angol meg olasz ligába nincs ilyen pl, ha valaki akar, akkor 79-es lesz és kész. Néha még gyakorlatban is számít kicsit, pl. a 10-es mezt nem lehet igazából visszavonultatni, vagy többször kell a csapattagoknak új igazolásnál egy új számot a mezükre venni. Tényleg nem nagyon dolgok, csak olyan... feleslegesnek érzem a szabályt.
Nem igazán értetted meg a lényegét a mondandómnak.
Nem is értem, mi bajod, az egyiken átlósan megy a csík, a másikon függőlegesen, mit akarsz még.Stalkyard írta: ↑2025.09.25. 10:52:53Egy kis érdekesség, fun fact:
Ugye megvan mindenkinek az a felhajtás, amit a szezon elején a Liga a mezeink kapcsán lerendezett, kénytelenek voltunk a tavalyi mezeinket használni mert a liga szerint a színösszeállítások "ütköztek". Azt már meg sem említem hogy a narancssárga mezünkön is kicseréltetik a ligameccseken a kék számozást fehér színűre, valamilyen - szerintem nemlétező - belsős szabályozás szerint (fel nem foghatom mi a baj a kék színű feliratozással, számtalanszor volt már hasonló korábban és van is más csapatoknál).
Na most, nézzétek meg a tegnapi Atlético-Rayo meccs mezpárosításait:
https://www.youtube.com/watch?v=d-QMznLQF28
Gondolom ez nem zavaró, de a mi nem használhattuk se a narancssárga se a krémszínű idegenbeli mezünket a Levante ellen pl.![]()
![]()
Szerintem egyedül a Rayo elleni volt nyögvenyelős. Ha a Levante meccsnek a végeredményét vesszük alapul tűnhet úgy, hogy szenvedős volt, de a játék alapján az kb. olyan volt, mint a tegnapi. A Mallorca ellen a kiállításig is hatalmas fölényben játszottunk, sőt vezettünk is, nem hiszem, hogy bármilyen probléma is lett volna.bence0330 írta: ↑2025.09.21. 23:00:00A válogatott szünet óta szárnyalunk. Érdekes, mennyire ugyanúgy kezdtük a két szezont, 3 nyögvenyelős meccs, aztán elkezdődtek a mészárlások. Raphinha, Ferrán, Pedri, Rashford kiemelkedtek szerintem, de mindenki jó volt.
A stadion hangulata szerintem simán túlszárnyalt sok Nou Camposat is, kevesen voltak, de aki kiment, az beleadott apait anyait.
Érdekesség: Az elmúlt 3 meccsen 5 játékosunk duplázott.
Viszont Fermín a földön feküdt fájdalmas arccal, sok csapattársa aggódó tekintetével, mielőtt elkapcsolták. Remélem semmi komoly...