Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Dro nincs a keretben...Troym írta: ↑2025.09.14. 12:58:41Én ezzel a kezdővel nyitnék:
Garcia - Torrents, Araujo, Cubarsi, Kounde - Pedri, Casado, Dro - Rashford, Lewy, Ferran
Mivel nincs nagy formában sem Fermin, sem Olmo, de valahogy Raphinha sem az igazi és 15000 km-t utazott, egy meglepetésemberként Dro megkapná tőlem az esélyt.
Jó lenne, de most, hogy nem lesz Yamal, Raphina és Lewy a fene tudja, milyen állapotban van, ráadásul kis stadion, sok játékos sérült, vagy formán kívűl szerintem arra kell rámenni, hogy valahogy behúzzuk a 3 pontot, mert a válogatott szünet után amúgy is híresen jók szoktunk lenni...

Igen, arról, hogy szidja a Barcát a rendkívül "érdekfeszítő" és "releváns" madridi média meg a Real TV vagy micsoda, amitől egy jóérzésű szurkoló kb egy perc alatt hányingert kapna. Kizárólag az optimizmus jegyében, természetesen. Hozzáteszem, ha nem számolnál be rendszeresen a madridi média tevékenységéről, én azt se tudnám, hogy a Real TV egyáltalán létezik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.07. 07:07:34
Majd legközelebb inkább Madridi sajtóból hozok híreket, valami jófajta Negreirázást
AI szerint árnyékában, rossz a fordítás.gránit írta: ↑2025.09.07. 03:17:57Azért nem semmi, hogy valaki azt a katasztrofális dealt képes győzelemnek beállítani. Ingyen odaadtak nekik egy remek játékost. Az a hatalmas mázlijuk, hogy a klub a szurkolók tulajdonában van. Egy olyan tulajdonossal, aki csak a pénztárcájára koncentrál, már rég repült volna a menedzsment, tokkal-vonóval.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 11:11:56Deco vezette sportigazgatóság
A brazil, akinek Iñigo Martínez Al Nassr-hoz távozását is köszönhetjük
-Ferran Correas Sport
Azért nem semmi, hogy valaki azt a katasztrofális dealt képes győzelemnek beállítani. Ingyen odaadtak nekik egy remek játékost. Az a hatalmas mázlijuk, hogy a klub a szurkolók tulajdonában van. Egy olyan tulajdonossal, aki csak a pénztárcájára koncentrál, már rég repült volna a menedzsment, tokkal-vonóval.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 11:11:56Deco vezette sportigazgatóság
A brazil, akinek Iñigo Martínez Al Nassr-hoz távozását is köszönhetjük
-Ferran Correas Sport
bence0330 írta: ↑2025.09.06. 21:41:39Tényleg, ezt még el is felejtettem, ezzel együtt már alighanem hasonló lehet az a bértábla, legalábbis a játékos szemszögéből.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 21:28:14https://en.as.com/en/2019/06/27/soccer/ ... 58007.html
Eleve kedvezőbb volt az adózás a külföldről érkező játékosoknak 21,5% az 50% helyett.
Tudom hogy tök csapongó és rendkívül hosszú volt amit írtam, így könnyen elveszhetett benne, de ezt én is kiemeltem.
Annyit reagálok, hogy a kritika nem trollkodás, de ezen a ponton elengedem inkább az egész témát, mert meguntam a részedről a gúnyolódást és a személyeskedést, többször kértem az abbahagyását, láthatólag nem szeretnéd abbahagyni, nekem nincs kedvem belemenni
Tényleg, ezt még el is felejtettem, ezzel együtt már alighanem hasonló lehet az a bértábla, legalábbis a játékos szemszögéből.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 21:28:14https://en.as.com/en/2019/06/27/soccer/ ... 58007.html
Eleve kedvezőbb volt az adózás a külföldről érkező játékosoknak 21,5% az 50% helyett.
Ennyit hagyok benne
Viszont sokkal kevesebb nagyobb nevű, jobb játékosuk van, azokat ők is megfizetik, sőt még bőven áron felül is. Egy 30+ éves Calhanogluval nemrég hosszabbítottak és adtak egy emelést, amivel közel annyit tesz zsebre, mint Pedri az idei hosszabbításával.Troym írta: ↑2025.09.06. 19:43:09Nem lett végigtárgyalva?Chino írta: ↑2025.09.06. 19:04:00Nem tudom miért jön fel az Inter, mint a pénzszórás ellentéte, főleg velünk szembeállítva.. Az utóbbi három évben elköltöttek 300 milliót 190 milliós eladás mellett. Mi ezalatt kb. 110 millióért vettünk játékost és mellette 220 millióért értékesítettünk. Ha mi eszetlenül költekezünk, akkor ők nem tudom mit csináljak. Ugyanúgy verik a pénzt, mint az Atma vagy sok PL csapat.
De előtte is költöttek szezononkét 100-120 milliót és a megálló a BL csoportkör volt vagy csak egy EL-ig jutottak.
Ahogy nálunk az idei átigazolási szezon is bőven plusszos volt, szerintem olyan +30-40 körül jöhettünk ki játékosokból csak nincs bevezetve a sok játékosértékesítési bónusz, Trincao eladása, Atletices eladásból származó pénz stb.
Az Inter kapcsán velünk szemben többen alacsonyabb béreket írtak (ami igaz is) hiába csűrik csavarják többen és nem hisznek mondjuk a capologynak és más oldalaknak, azért konzekvensen 2/3 akkora az Inter bértömege a felnőtt focicsapatra, mint a mienk, ezt miért gond elismerni?
Muszáj is kevesebbnek lennie, mert a bevételük is kevesebb...
Viszont a megjegyzések lényege az értelmezésem szerint, hogy a csapatépítésre mág akár akkora bérkeret is elég, ami nekik van, azért nyertek bajnokságot, kupát, voltak 2 BL döntőben, ne ők legyenek az elrettentő példa már. Az a csapat komoly ellenfél bárkinek, a 0-5 BL döntőre is azt tudom mondani, hogy ők ott voltak.
Nem lett végigtárgyalva?Chino írta: ↑2025.09.06. 19:04:00Nem tudom miért jön fel az Inter, mint a pénzszórás ellentéte, főleg velünk szembeállítva.. Az utóbbi három évben elköltöttek 300 milliót 190 milliós eladás mellett. Mi ezalatt kb. 110 millióért vettünk játékost és mellette 220 millióért értékesítettünk. Ha mi eszetlenül költekezünk, akkor ők nem tudom mit csináljak. Ugyanúgy verik a pénzt, mint az Atma vagy sok PL csapat.
De előtte is költöttek szezononkét 100-120 milliót és a megálló a BL csoportkör volt vagy csak egy EL-ig jutottak.
Ahogy nálunk az idei átigazolási szezon is bőven plusszos volt, szerintem olyan +30-40 körül jöhettünk ki játékosokból csak nincs bevezetve a sok játékosértékesítési bónusz, Trincao eladása, Atletices eladásból származó pénz stb.
Nem tudom miért jön fel az Inter, mint a pénzszórás ellentéte, főleg velünk szembeállítva.. Az utóbbi három évben elköltöttek 300 milliót 190 milliós eladás mellett. Mi ezalatt kb. 110 millióért vettünk játékost és mellette 220 millióért értékesítettünk. Ha mi eszetlenül költekezünk, akkor ők nem tudom mit csináljak. Ugyanúgy verik a pénzt, mint az Atma vagy sok PL csapat.Peter írta: ↑2025.09.06. 01:30:08Pedig véletlenül sem pesszimista sőt, az Inter példája is mutatja, hogy nem az eszetlenül szétszórt milliókon múlnak a dolgok. Pozitív tanulság pusztán az, hogy nem kell hasra esni mások által eszetlenül szétszórt milliók miatt, de akár a korábbi évek PSG-je is remek példa arra, hogyan ne csináld....
Szóval, ha van egy jó Barca, akkor a többiek költése totálisan indifferens.
(ebbe aztán sem pesszimizmus, sem kritika nincs....sőt....éppen ellenkezőleg....)
Izgalmas lesz ez az év Lewa góljainak jelentős része nélkül, miközben Raphi tavalyi teljesítményének megismétlése sem tűnik jelenleg biztosnak, nemhogy a további fejlődése.
Így van, sőt, az utóbbi idők legoptimistább írása itt, tőled, hogy nem feltétlenül kell eszetlenül szórni a pénzt a sikerhez. Ez pont hogy egy optimista hozzáállás. Nem hiszem, hogy az lenne az optimizmus, ha állandóan az elnyomott helyzetünk miatt panaszkodunk, és aki nem teszi, az lenne a pesszimista. Ezt pont fordítva látom.Peter írta: ↑2025.09.06. 01:30:08Pedig véletlenül sem pesszimista sőt, az Inter példája is mutatja, hogy nem az eszetlenül szétszórt milliókon múlnak a dolgok. Pozitív tanulság pusztán az, hogy nem kell hasra esni mások által eszetlenül szétszórt milliók miatt, de akár a korábbi évek PSG-je is remek példa arra, hogyan ne csináld....
Szóval, ha van egy jó Barca, akkor a többiek költése totálisan indifferens.
(ebbe aztán sem pesszimizmus, sem kritika nincs....sőt....éppen ellenkezőleg....)
Izgalmas lesz ez az év Lewa góljainak jelentős része nélkül, miközben Raphi tavalyi teljesítményének megismétlése sem tűnik jelenleg biztosnak, nemhogy a további fejlődése.
Pedig véletlenül sem pesszimista sőt, az Inter példája is mutatja, hogy nem az eszetlenül szétszórt milliókon múlnak a dolgok. Pozitív tanulság pusztán az, hogy nem kell hasra esni mások által eszetlenül szétszórt milliók miatt, de akár a korábbi évek PSG-je is remek példa arra, hogyan ne csináld....
Pipa, Pedri tavaly az egész szezont hullámvölgy nélkül tolta végig klasszisszinten (egy-egy közepes meccse volt, főleg csapatszinten gyenge produktumoknál, de még nem született olyan középpályás a történelem során, aki minden egyes meccsen világklasszis, hibátlan teljesítményt hozott, nem AI generált játékosok játszanak, hanem emberek).Peter írta: ↑2025.09.05. 19:40:47...és amikor egy teljes szezont olyan szinten képes majd lehozni, amilyet jelenleg a jobb hullámaiban alkalmanként képes mutatni.
Valamint folyamatosan markáns szereplője lesz a szezonokat meghatározó fontos meccseknek.
Magyarul Torres jelenléte sem az összjátékban, sem a gólok számában nem nyilvánult meg.