Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Már csak Te hiányoztál ide. Ha ment a VAR, ha nem, jogos volt a tizi, szóval visszamászhatsz a barlangodba.superman írta: ↑2025.09.01. 06:33:43REPORTS @isaacfouto
During the penalty incident involving Lamine Yamal, the VAR was NOT working and the play could not be reviewed. No images or communication.
VAR started working five minutes before halftime.
The penalty occurred in the 37th minute
Mindeközben a túloldalon elvettek 3 gólt egy nappal korábban. Gyönyörű... nem igaz, hogy állandóan ránk vetül a gyanu árnyéka, baromi unalmas már. És akkor csoda, hogy nem kopnak ki a negreirázások..
Legyen igazad.
Tavaly sem kezdtünk jobban a Bilbao/Monaco ellen úgy értem játékban…nem szerintem nem egy emberen ment el a meccs mert Flick rakta oda annak ellenére, hogy tudja mindig túl óvatoskodja ezeket a meccseket DJ. Gavi/Casadoval bőven jobb lett volna a meccs képe, de ha csereként bejön Casado(Olmo helyett), és feljebb lép DJ akkor is előbbre lettünk volna, mint ő vele Vkp poszton.Andrsika írta: ↑2025.09.01. 00:53:47
Mindig De jongot veszitek elő! Szted egy emberen ment el ez a meccs? Dehogy is.. ezt a csapat bukta el edzőstül! Utóbbi 3 meccsünk olyan mint, ha szezon vége lenne és mindenki fáradt stb… összekell szednie magát a csapatnak, de nagyon egyébként Rashford nekem egyenlőre egy nagy semmi
Mindig De jongot veszitek elő! Szted egy emberen ment el ez a meccs? Dehogy is.. ezt a csapat bukta el edzőstül! Utóbbi 3 meccsünk olyan mint, ha szezon vége lenne és mindenki fáradt stb… összekell szednie magát a csapatnak, de nagyon egyébként Rashford nekem egyenlőre egy nagy semmiSzakacs írta: ↑2025.09.01. 00:47:57Hasonlóan látom, DJ helyett egy Casadóval sokkal jobban uralva lett volna a kp, ugyanúgy tudott volna kullancskodni mint a Rayo játékosai, de nem szarta volna össze magát mint az ilyen esetek nagyszázalékában Dj és Pedrinek is nagyobb szabadsága lett volna. Nem vagyok semmiről se meggyőzhetetlen, de szerintem nem Olmo-n és a védelmen ment el hanem DJ játszatásával, nem megy neki az ilyen profilú csapatok ellen.
A véleményem szubjektív, nem tudom semmilyen statisztikával alátámasztani, csak a rutin és az évek
Peace
Nyilván, Olmo remélem a kezdő közelébe nem kerül, Rapha is 2 jó döntéssel hozhatta volna a 3 pontot, de ők legalább szerényebben állnak magukhoz.Troym írta: ↑2025.09.01. 00:15:02Nyilván igazad van valamennyire, de ő az egyetlen támadónk így is, aki elkezdte a szezont 2gól 3 gólpassz.
Olmo hatalmas 0 idén , de ereményességre Fermin is 0, biztos még töpreng Chelsea csekkén, Rashford 0, Raphinha se sok vizet zavar, de legalább volt már 1 gólja, de ma Ferran is jó, ha 4szer ért labdához. Egy szem Yamal kevés lesz a szezonra.
Nyilván igazad van valamennyire, de ő az egyetlen támadónk így is, aki elkezdte a szezont 2gól 3 gólpassz.
Éppen újítják a Vallecas stadiont, ennyi jött ki belőle. A szurkolókat is hátrébb kell tessékelni a kemping székkel
Ez benne van bárhol és bármikor, edzésen is.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.31. 18:06:25Lehet máshogy fogsz vélekedni, ha valaki komolyan lesérül, ami befolyással lesz a szezonunkra.
Attól kevéssé félek, szerintem minimálisan nagyobb csak rá az esély. A technikás focinak viszont betesz. Nyilván a pálya mérete is a védekező csapatnak jobb.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.31. 19:30:53Itt konkrétan komoly a sérülés esélye.
Szerintem ez nem kifogás, alapvető elvárás lenne a normális pálya, ha már minden baromsággal foglalkoznak.