Szerintem mi is rosszul éreztük kb magunkat a második gól után, látszott a játékosaink arcán. Aztán még a két kiállítás, első ráaásul a 2. gól következményeként... nagyon visszavettünk, meg hát ők is betömörültek. Lőtt minden támadónk egy gólt, ketten lőhettek volna még egyet talán, Yamal sokat próbálkozott, Rapha kétszer eltalálta ugyanott a kapufa szélét. Nem voltam otthon, felvételről néztem, mondta valaki, mi van Koundéval? Megint elkésett, vagy Eric kiszorította Flicknél?
Yamal lehet olyan lesz mint Messi, addig nem találta túl jól el a lövéseket, aztán egyszer felbosszantották és fel is varrta.

Már látom is magam előtt a sok youtube címet "don't make Yamal angry" féle szöveggel.
Torrents meg remélem tényleg a csere, nem csak azért, mert GM regisztrációja hiányzott még.
Ez pont az a meccs volt, amiből kb semmit nem lehetett levonni, sajnáltam a Mallorcát, nem érdemelték meg azt, amit az elején kaptak, pechük volt, nekünk fújtak tisztán, akkor is, ha az összes döntés indokolható alapvetően. Azért én megállítottam volna a játékot, sőt, a játékosaink is megtehették volna, bár ez nyilván nem elvárás, nem mondanám sportszerűtlennek magunkat, de sportszerűek sem voltunk. Szóval pechük volt, na, bár tényleg lehet, hogy jobban kikaptak volna amúgy.
Nekem rettentően hiányoztak a középpályáról Casadó felpasszai, de egyéni szoc probléma.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy