Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen az gáz volt, de egyébként nagyon illik ebbe a csapatba forintos labdái vannak és sokszor itt a fórumon is akartuk, h ott legyen, de csatár mögött van..
Ja, nem tudom, mennyire szándékos ez, hogy inkább tényleg edzés jellege legyen a dolognak, mint erőfelmérő. Itt többet lehet kísérletezni, egy Arsenal ellen meg óhatatlanul kicsit túlzottan meg akarhatja nyerni a csapat a meccset.
Flick pedig lát benne valamit, ahogy Fatiban nem.bence0330 írta: ↑2025.08.04. 13:09:58Szerintem ebből a 3 percből is kiderült, hogy GM cb-nek sem jó, rémisztő, ahogy átvenni nem tud egy sima passzt, aztán emberhez juttatni, és egy koreai csapat nyomásától is berezel. Ezek mellett hiába tud okésan védekezni 1v1-ben pl.
Ha így haladunk tovább, ebből valami lesreállítási csúcs lesz, eddig 11 perc alatt volt 5.
Nagyon jó meglátás.
Csak arra gondoltam, hogy volt olyan idő, mikor Messi, Neymar, Suarez és így tovább voltak a csapatban, és könnyebben összejött az öt.