Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gránit írta: ↑2025.07.27. 14:22:42Yamal ezen a poszton nem nagyon tud varázsolni. A vonal mellé szegezve, még ha át is verekszi magát egy emberen, még mindig messze van a kaputól. Az elvárások és a posztja nincs összhangban. Nagyon ki van esve a játékból. Azért amikor a második félidőben inkább befelé húzott a csapat, már veszélyesebbek voltunk.
Hát mondjuk úgy hogy egyszer már lemondtuk a meccset mert nem fizetett a szervező, majd más pótolta és így még is utaztunk nem is csodálom hogy elcsúszott a bemutató.
Arról volt szó, hogy az út elején, még a Kobe meccs előtt bemutatják az idegenbeli mezt és abban játszik a csapat...
Ezért is szólt érv a saját márka mellett a Nike helyett. A Nike már nagyon régóta nagyon csúnya mezeket csinál. Pedig a sötétvörös, sötétkék színekkel nagyon szép mezeket lehetne tervezni, ennek ellenére hányadék, amit évről évre kapunk.
Nem a tudásával van a baj,írtam is hogy cafoljon rám,viszont én pesszimista vagyok vele szemben.Semmi bajom nincs vele viszont amit elkezdett képviselni a hírneve óta,az nálam gáz.Rugjon 30 gólt,meg gólpasszt,akkor talán elnezheto az a lazasag hogy majd szét pereg.Egyenlore nincs azon a szinten amit gondol,mert csapaton belül is legalább 2 3 jobb volt tőle.Ők nem akarnak séta közben szetperegni meg gengszterkedni.Bizonyitson aztán el fogok dugulni,de addig ez a véleményem.dingdong írta: ↑2025.07.27. 14:01:48Ja hogy te az eladását az eloszezon elso azsiai baratsagos meccsere meg a szülinapi bulira alapoztad? OriasiAzt irtad már a szezon vegen dobtad volna. Ebből ugy tunt mintha az ellenszenved melyebbre menne a mai performancenal de szori vagyok. A mai alapjan mehet 50ert a sociedadba persze
Ezt és az előző előszezon meccskeretét összahasonlítva, a meccset elnézve tartom, hogy sokat erősödött és mélyült a csapatunk (volt honnan). Ha Roony is bejön, akkor igazából 3 peremember helyére érkezett 3 kezdő/jó csere, plusz ugye a felépült játékosok, meg esetleg Dro és Torrents a kicsik közül.
Ja hogy te az eladását az eloszezon elso azsiai baratsagos meccsere meg a szülinapi bulira alapoztad? Oriasikmb írta: ↑2025.07.27. 13:57:38Nem volt ultra gyenge?Vagy te mit néztél?
Nagyon remélem (Bernalon kívül persze, ha felér a tudása a beharangozáshoz). És azt is, hogy DJ csak azért szorította ki télen Flicknél Casadót, mert addigra csere nélkül kicsit elfáradt.
Yamal ultra gyenge :DDDDDDDDDD
Neymar azért ivott, bulizott rendesen, Yamal meg vallási okból nem is iszik alkoholt, de a mai Barcában egy Neymar kiemelkedő extratopklasszis lenne, kár Messit várni.
Kicsit túl tolod a dolgot. Azért, mert megkapott egy mezt és bulizott egyet amit a media felkapott es tobbek kozott nyomot hagy az emberekben. Cubarsit sem adnám el, de nem adnék neki ennyi lehetőséget. Yamal nálam örökre érinthettlen kategória, de ha te egy saját nevelést eladnál, mert nem tetszik a magánéleti stilusa lelked rajta. Szobót sem bírja sok magyar fociszakértő drukker elfogadni