Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az nagggyon jó, ha 2-3 ember veszi körbe a kapu előtt, rögtön nyílik a tér a társak számára, és máris tudunk ajtó-ablak helyzeteket teremteni. Én úgy látom, hogy a jelenlegi posztján kevésbé tud élni. A vonal mellett a lehető legkevesebb vizet zavarja. Kilép rá a szélső hátvéd, ennyi. A védelmek gyomrát kevésbé bolygatja így.
Hát igen, pont hogy most is nagyon élhetett volna, megvolt rá a lehetősége, csak valamiért egy csele sem sikerült, ami azért elég ritkán esik meg vele, néha-néha becsúszik egy ilyen, túléljük. Enervált volt, utazás, borzasztó idő, tét nélküli meccs, tudja a fene, miért, lényegtelen is, egy jobb napján ugyanitt elmegy vagy 5-ször a védői mellett. Borzasztó meccse volt, ennek nem sok köze van a posztjához.Chino írta: ↑2025.07.27. 15:39:36gránit írta: ↑2025.07.27. 14:22:42Yamal ezen a poszton nem nagyon tud varázsolni. A vonal mellé szegezve, még ha át is verekszi magát egy emberen, még mindig messze van a kaputól. Az elvárások és a posztja nincs összhangban. Nagyon ki van esve a játékból. Azért amikor a második félidőben inkább befelé húzott a csapat, már veszélyesebbek voltunk.
Pont, hogy ezen a poszton tud élni. Ha beljebb húzod már akkor ahogy labdát kap már 2-3 ember veszi körbe, minimális területe sem lenne.
gránit írta: ↑2025.07.27. 14:22:42Yamal ezen a poszton nem nagyon tud varázsolni. A vonal mellé szegezve, még ha át is verekszi magát egy emberen, még mindig messze van a kaputól. Az elvárások és a posztja nincs összhangban. Nagyon ki van esve a játékból. Azért amikor a második félidőben inkább befelé húzott a csapat, már veszélyesebbek voltunk.
Hát mondjuk úgy hogy egyszer már lemondtuk a meccset mert nem fizetett a szervező, majd más pótolta és így még is utaztunk nem is csodálom hogy elcsúszott a bemutató.
Arról volt szó, hogy az út elején, még a Kobe meccs előtt bemutatják az idegenbeli mezt és abban játszik a csapat...
Ezért is szólt érv a saját márka mellett a Nike helyett. A Nike már nagyon régóta nagyon csúnya mezeket csinál. Pedig a sötétvörös, sötétkék színekkel nagyon szép mezeket lehetne tervezni, ennek ellenére hányadék, amit évről évre kapunk.
Nem a tudásával van a baj,írtam is hogy cafoljon rám,viszont én pesszimista vagyok vele szemben.Semmi bajom nincs vele viszont amit elkezdett képviselni a hírneve óta,az nálam gáz.Rugjon 30 gólt,meg gólpasszt,akkor talán elnezheto az a lazasag hogy majd szét pereg.Egyenlore nincs azon a szinten amit gondol,mert csapaton belül is legalább 2 3 jobb volt tőle.Ők nem akarnak séta közben szetperegni meg gengszterkedni.Bizonyitson aztán el fogok dugulni,de addig ez a véleményem.dingdong írta: ↑2025.07.27. 14:01:48Ja hogy te az eladását az eloszezon elso azsiai baratsagos meccsere meg a szülinapi bulira alapoztad? OriasiAzt irtad már a szezon vegen dobtad volna. Ebből ugy tunt mintha az ellenszenved melyebbre menne a mai performancenal de szori vagyok. A mai alapjan mehet 50ert a sociedadba persze
Ezt és az előző előszezon meccskeretét összahasonlítva, a meccset elnézve tartom, hogy sokat erősödött és mélyült a csapatunk (volt honnan). Ha Roony is bejön, akkor igazából 3 peremember helyére érkezett 3 kezdő/jó csere, plusz ugye a felépült játékosok, meg esetleg Dro és Torrents a kicsik közül.
Ja hogy te az eladását az eloszezon elso azsiai baratsagos meccsere meg a szülinapi bulira alapoztad? Oriasikmb írta: ↑2025.07.27. 13:57:38Nem volt ultra gyenge?Vagy te mit néztél?
Nagyon remélem (Bernalon kívül persze, ha felér a tudása a beharangozáshoz). És azt is, hogy DJ csak azért szorította ki télen Flicknél Casadót, mert addigra csere nélkül kicsit elfáradt.
Yamal ultra gyenge :DDDDDDDDDD
Neymar azért ivott, bulizott rendesen, Yamal meg vallási okból nem is iszik alkoholt, de a mai Barcában egy Neymar kiemelkedő extratopklasszis lenne, kár Messit várni.