Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Jugador del Barça
Regisztráció után ingyen nézhető elvileg a DAZN streamingen az egész élőben.
Jól látom, hogy a klub vb néhány meccse m4-en és m4+ on elérhető akkor?
-
- Entrenador del Barça
Én meg pont az egyenes kiesést nézném, amikorra a töltelék csapatok hazamentek és maradnak az európai, dél-amerikai csapatok.
Remélem azért valaki megveszi a jogokat és addigra kitisztázódik hol lehet nézni.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
https://www.hatharom.com/2025/06/02/klu ... tites-2025
Mai cikk, elvileg még semmi, de ki tudja.

Én kb csak az Inter Miami meccseket fogom nézni, kíváncsi vagyok, mit tudnak az öregjeink.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ezt a klub vb-t adja majd valami tv is, vagy halászni-vadászni kell a streaminget? Nem nagyon találok infókat.
Na, legalább újra van életcélja.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.10. 20:08:55The President of the Spanish football league is personally obsessed with tracking down people who stream La Liga illegally.
He spends hours and hours in front of his screen, watching IP addresses, and personally infiltrates Telegram groups of illegal La Liga streams.
Ha már a Barcelona elleni gáncsoskodásai kudarcot vallottak.
De ha el is kapnak valakit, és elítélik, lehet, hogy olyan szerencséje van, hogy a börtönben van tévé, és nyugodtan tud meccset nézni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.10. 20:08:55The President of the Spanish football league is personally obsessed with tracking down people who stream La Liga illegally.
He spends hours and hours in front of his screen, watching IP addresses, and personally infiltrates Telegram groups of illegal La Liga streams.
-
- Entrenador del Barça
The President of the Spanish football league is personally obsessed with tracking down people who stream La Liga illegally.
Igaz BL meccs volt, de remélem nem kapta el egyikőtöket sem a réz... bagoly
Igaz BL meccs volt, de remélem nem kapta el egyikőtöket sem a réz... bagoly

köszönöm, valamelyik csak sikerül 

- geridoss
- Director del Fútbol
A mobil appban lehet tükrözni a képet TV-re, szerintem úgy működni fog LG-n is.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Entrenador del Barça
Nekem is LG-m van, de RTL plusz nincs. Alattad írtam.soadroli írta: ↑2025.04.09. 18:51:15gondoltam kipróbálom 2 hétre ingyen a rtl pluszt. meg is csináltam, aztán szembesültem hogy a nyomorult LG tv-mre nincs meg az alkalmazás, a böngőszője meg nem támogatott az oldalon.frissítettem is pen-driveról a szoftvert, ugyanúgy nem jó. esetleg valakinek valami ötlet (azon kívü hogy vegyek új tv-t)?
nem akartam gépen nézni, de úgy néz ki muszáj lesz.
Ha van androidos telefonod, és az LG-d okos TV akkor:
Play-ről feltelepíted a mobilra a Web video castert
Rojadirecta (nálam ez ment a legjobban, lehet másnál más) a keresőbe, kiválasztod a linket, ha van bemásolod a web Video casterbe és kivetíted TV-re. Nekem akadás nélkül ment a BL meccsünk.
Esetleg feltelepíted a TV-re is a WVCastert, ahol kódot kér a csatlakozáshoz (1 betű 1 szám), de úgy még könnyebben felismerik egymást az eszközök
-
- Entrenador del Barça
2015-ös LG TV-m van. Chromacast 2 volt, már azzal is ment a meccsnézés szgépről, kicsit lassabb volt, ezért nem annyira szép a kép. Most a Google Chromecast 4K + Google TV GA01919 van, amelyik HD-ben is átveszi a streamet. Hardverapron szokott lenni, ott vettem használtat 20 E Ft alatt.
gondoltam kipróbálom 2 hétre ingyen a rtl pluszt. meg is csináltam, aztán szembesültem hogy a nyomorult LG tv-mre nincs meg az alkalmazás, a böngőszője meg nem támogatott az oldalon.
frissítettem is pen-driveról a szoftvert, ugyanúgy nem jó. esetleg valakinek valami ötlet (azon kívü hogy vegyek új tv-t)?

-
- Entrenador del Barça
Én is így vagyok.
A Deluigi által írt "rojadirecta" (vagy google-be beírod)elég jól működik.
Web Video Caster-rel mobilról lehet tükrözni okos TV-re a streamet.
Amúgy egyedüli csatornát tudtommal nem lehet választani, csomagok vannak.
Ki van ez találva.
A UPC/Vodafone/One-nál sem lehet egyes csatornákra bontva, ott is meg kell venni mind a százvalahány csatornát. De szerintem ez az egész világon így van.
Egyébként a One a hét elején küldött egy értesítést, hogy mivel HBO-előfizetésem van, külön díjfizetés nélkül is jogosult vagyok az RTL Plusz-ra, de hamar kiderült, hogy ez nem azt jelenti, hogy a BL-meccseket is nézhetem.
Marad a streaming. Az a link, amit itt a fórumon osztottak meg nemrég, nagyon jó.
- Deluigi
- Entrenador del Barça
Lehet, en ertem felre:
https://www.rojadirectaenvivo.pl/
Amit nem ad TV, azokat mind itt nezem, persze, ossze van kotve a szamitogepem a tevevel, szoval nagyban.
En a Digiert fizetek, Romaniaban, a meccsek 90%-at adjak... Az osszeg pedig nagyon minimalis (21 lej = 1700 forint)
https://www.rojadirectaenvivo.pl/
Amit nem ad TV, azokat mind itt nezem, persze, ossze van kotve a szamitogepem a tevevel, szoval nagyban.
En a Digiert fizetek, Romaniaban, a meccsek 90%-at adjak... Az osszeg pedig nagyon minimalis (21 lej = 1700 forint)
Sziasztok!
Talán kicsit ide tartozik. Soknak érzem a telekomos számlát és valóban feleslegesen fizetünk érte, mert TV-t csak a spanyol bajnokság miatt nézek.
Van olyan szolgáltató(lehet online is) ahol csak az adott tvcsatornákért kell fizetni? Egyelőre amiket találtam, szintén ilyen nagy csomagban lehet rendelni, amiben van Spíler és akkor már alig vagyok előrébb, mint a mostani Telekommal.
Talán kicsit ide tartozik. Soknak érzem a telekomos számlát és valóban feleslegesen fizetünk érte, mert TV-t csak a spanyol bajnokság miatt nézek.
Van olyan szolgáltató(lehet online is) ahol csak az adott tvcsatornákért kell fizetni? Egyelőre amiket találtam, szintén ilyen nagy csomagban lehet rendelni, amiben van Spíler és akkor már alig vagyok előrébb, mint a mostani Telekommal.
Azt egyébként lehet tudni, hogy miért nem vette meg egyik csatorna se a közvetítést? Kétlem, hogy az olaszt jobban megérte megvenni, mint a spanyolt.
"A lényeg, hogy mutass egy aktuális ellenséget a tömegtájékoztatásban..." - Vaszilij Orehov - Hadműveleti zóna
Találtam egy jó kis oldalt ahol szinte mindent is lehet nézni akadásmentesen hd ben reklámok kidobálások akadozások nélkül.Van egy kifejezetten csak Spanyol focival foglalkozó csatorna is a kínálatban,ami a nap 24 órájában kizárólag a La ligával foglakozik,minden meccsel riportokkal elemzésekkel stb.Emellett BL, Angol Olasz Francia Német Holland Bajnokságok meccsei teljesen ingyen akadásmentesen. Ez online tv,mintha itthon netről tévéznél.Nem szivesen tenném ki,mert egyszer már jártam így hogy kitettem (a nagy nemzeti oldalon) bl meccsek miatt egy hasonló oldalt,aztán valamelyik jelezhette a rtl felé azok meg gondolom intézkedtek és hipp hopp elérhetettlenné vált.A holnapi szuperkupa döntőt is ezen fogom nézn hd ben az tuti.A Sevilla Valenciát nézem,és még egyszer sem volt mégcsak pici probléma sem.Akinek kell a link az Írjon privátban egy ok-t vagy akármit.
- bence0330
Tudtommal nincs, most megint átfutva a tv-műsort nem találom, szerintem ebből stream lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sziasztok!
Mai szuperkupa meccs látható lesz a tv-ben vagy csak stream lesz?
Mai szuperkupa meccs látható lesz a tv-ben vagy csak stream lesz?
-
- Barça C
- bence0330
Nekem nem akad, ha a neteddel van gond, menj a főoldalára, és a meccs alól válassz egy nem hd felirattal ellátottat
Vagy én innen szoktam, most nem tudok direkt linket adni, mert nem akarom a meglévő mellé nyitogatni a laptopomon, de az első 2-3 jó szokott lenni.
https://www.footybite.to/Crvena-Zvezda- ... lona/30984