Bajnoki Mérkőzések
Azért arról ugye nem feledkezett meg a vezetőség, hogy van egy egyelőre függőben levő döntés az Osasuna elleni meccsünkről? Az Osasuna ugyanis fellebezett az óvásuk elutasítása után és döntés egyelőre még nincs. Tehát nagyon szép ez az ünneplősdi, de ha az utolsó forduló után 3 ponton belül lesz a Madrid, akkor még bármi előfordulhat. Ebben a szezonban nem ez lenne az első furcsa döntés a liga részéről.
3 kaput eltaláló lövés, 3 bekapott gól. Belföldön tarolhatunk, nagyobb álmokhoz át kellene gondolni ezt a játékképet.
De legalább Fati nem játszott. Ez nagyon fontos üzenet. Akinek mennie kell, annak mennie kell, ne játszassuk jópofaságból. Mennie kell. Ha játszani akar, csomagolhat a nyáron, játszhat máshol. Flick edzőségében ezt nagyon kedvelem. Nincs játékperc jópofaságból.
De legalább Fati nem játszott. Ez nagyon fontos üzenet. Akinek mennie kell, annak mennie kell, ne játszassuk jópofaságból. Mennie kell. Ha játszani akar, csomagolhat a nyáron, játszhat máshol. Flick edzőségében ezt nagyon kedvelem. Nincs játékperc jópofaságból.
Na utolsó meccsen jöhet a cseresor, minden eldőlt, Lewa sem kell, hogy a Pichichiről álmodozzon Mbappe ma i lőtt gólt.
A mai meg....kb a várható semmi volt.
Mindegy, bajnokok vagyunk, minden más csak vízgereblyézés!
A mai meg....kb a várható semmi volt.
Mindegy, bajnokok vagyunk, minden más csak vízgereblyézés!
-
- Entrenador del Barça
Ez elég vérszegény bajnokavatas így. De akkor is remek szezon volt, élvezhető játék es nagy győzelmek.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát jól elcseszerintették a stadionba kilátogató szurkolók kedvét így az ünneplés előtt, ez azért eléggé tutyimutyi teljesítmény volt, főleg a második félidő.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem nem lett volna jó üzenete, ha beteszi Inakit. Fatit én is megnéztem volna ennél jobb alkalom nem lesz megnézni a peremembereket az átigazolási időszak előtt. Főleg a Torre, Pau Victor vonalra gondolok itt, bár lehet Flick már tudja mit akar velük kezdeni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
A hazai közönség bajnoki címet ünnepel ma. Szerintem akik sokat tettek érte azok játszanak. Raphinhát, Yamalt akar mindenki ünnepelni, nem egy szellemkènt mozgó Fatit.
jó nem arra gondoltam hogy C csapattal álljon ki, de pl. Fatit meg Inakit kezdőbe vártam, akik valószínű utolsó hazai meccsüket játszanák.

. Minek rotálna? Mindenki itt ezt írogatja. Meg akarja nyerni a meccset. Két forduló van hátra. Bilbaóval szemben is így tisztességes. Ez a német mentalitás jellemző rá és ennek köszönhetően lett ilyen csapatunk.
Ter Stegen – García, Cubarsí, Martínez, Martín – Gavi, Pedri – Yamal, López, Raphinha – Lewandowski
azért ennél nagyobb rotálásra számítottam.
azért ennél nagyobb rotálásra számítottam.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
A Flick nyilatkozatból:
"11 saját nevelésű játékos a tizenegyben
Hogy őszinte legyek, beszéltünk róla klubon belül, de még nem döntöttünk. Lehetne, de várunk ezzel holnapig.”
Mivel én a Villarrealnak szurkolok, hogy ott legyenek a BL-ben (szinte biztos, bár két vereséggel még kizuhanhatnak), és mi már bajnokok vagyunk, annyira nagyon nem érdekel a meccs eredménye, vagány lenne nagyon a fenti. Bár nem teljesen tudom, hogy jöhetne össze. Talán így?
Pena - Baldé-Cubarsi/Dominguez-Eric/Dominguez-Fort; Gavi-Casado(nem tudom, bírja-e már kezdőként, ott van a keretben); Fati-Torre-Yamal; Olmo
"11 saját nevelésű játékos a tizenegyben
Hogy őszinte legyek, beszéltünk róla klubon belül, de még nem döntöttünk. Lehetne, de várunk ezzel holnapig.”
Mivel én a Villarrealnak szurkolok, hogy ott legyenek a BL-ben (szinte biztos, bár két vereséggel még kizuhanhatnak), és mi már bajnokok vagyunk, annyira nagyon nem érdekel a meccs eredménye, vagány lenne nagyon a fenti. Bár nem teljesen tudom, hogy jöhetne össze. Talán így?
Pena - Baldé-Cubarsi/Dominguez-Eric/Dominguez-Fort; Gavi-Casado(nem tudom, bírja-e már kezdőként, ott van a keretben); Fati-Torre-Yamal; Olmo
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Aminek célba kell találnia, az előbb vagy utóbb, de célba fog találni....

Flick projektet sem fogadta egyhangú lelkesedés a fórumon, miközben úgy és addig kutyulgatta a sorokat, hogy sikerült egy széleskörű ízlésnek is megfelelő triplát összekutyulnia.
Fatinak többek között én is örülnék, de az eddigiek alapján van tripla okunk is arra, hogy elfogadjuk a Mister által pályára küldöttek névsorát a hátralévő két fordulóban.
Rászolgált annyi bizalomra, hogy elfogadjuk, ő tudja mit és miért csinál....

- davi10
- Llegenda del Barça
Olmo, Fati, Pau Victor, de oda lehet rakni Gavit, Fermint. A magam részéről Toni Fernandez-t szívesen megnézném a maradék pár meccsen, ügyes gyereknek tűnik.
Vagy a 13 éves Diallo

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
ma Joachim Löw meglátogatta a csapatot edzésen. remélem előtte mosott kezet 

Fati?brazilfan írta: ↑2025.05.16. 20:13:49Ha Lewandowski gólkirály akar lenni, akkor játszania kell. De ki fogja kiszolgálni, ha Pedri, Raphinha és Yamal pihen?
Ferrant megműtötték, Araujo a térdét jegelte, Koundé sincs, Inigo sincs, Cubarsi ki van zsigerelve, különben is össze van kutyulva az A sor a B-vel.
Örülnék, ha Fati és Victor is játszhatna, csak ne az legyen, mint legutóbb, hogy ha fél óráig nem lőnek gólt, akkor jön a fórumon a “hát ezért nem ők a kezdők” bölcsesség.

Ha Lewandowski gólkirály akar lenni, akkor játszania kell. De ki fogja kiszolgálni, ha Pedri, Raphinha és Yamal pihen?
Ferrant megműtötték, Araujo a térdét jegelte, Koundé sincs, Inigo sincs, Cubarsi ki van zsigerelve, különben is össze van kutyulva az A sor a B-vel.
Örülnék, ha Fati és Victor is játszhatna, csak ne az legyen, mint legutóbb, hogy ha fél óráig nem lőnek gólt, akkor jön a fórumon a “hát ezért nem ők a kezdők” bölcsesség.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Sőt, a B sor biztos, hogy komolyabban fogja venni, mint ilyen félhulla Pedri meg Raphinha. 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sportszerűtlen és méltatlan lenne a Barcához, ha a hátralévő két meccsből akár csak egyet is félvállról venne!
Remélem utolsó két meccsen nagyrészt perememberek fognak játszani, akikkel számolnánk jövőre is. Illetve B-ből pár fiatal. Az eredmény már nem számít.
Remek lehetőség ez, élesben, tét nélkül játszatni őket.
Remek lehetőség ez, élesben, tét nélkül játszatni őket.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Remélhetőleg a BL-serlegeket tekintve is felzárkózik/zunk hozzá 30 éves korára.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Gratulálok a csapatnak, megérdemelten lettünk bajnokok, ma nem gyakran érnek el az élvonalbeli klubok 100 gólt egy bajnoki szezonban.