Élő közvetítések
Bazzeg Flick mingyá' megveri a bírót egy sárga miatt miután megnyertük a bajnokságot. Sírok xD.
Sajnos ez viszont életkori dolog Lewánál, hogy egy 3 hetes sérülés után 6 hét formába lendülni. Egy 23 évesnél ez 2 hét lenne.
Simán ellennénk Yamal meg Pedri nélkül is. Komolyan.
Lewát el kell engedni nyáron, Gyökörest meg hozni. Vagy Haalandot 

De már hanyadik ugyanolyan gól? 

Csak a szokásos 

Ez a srác messze a Barca legjobb játékosa..
A Yamal gól!!!!
Úristen de nem hiányzott a Lewa bénázás.. GM-al már ketten vannak..
16-ról miért nem meri elrúgni senki?
Raphi, végre egy próbálkozás...
Raphi, végre egy próbálkozás...

Azt hiszem ebben nagyon egyetértünk.Troym írta: ↑2025.05.18. 19:14:17Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem építsük fel Christ fizikailag a nyáron, ha kell hozzunk mellé Tah-t, vagy bánomisén, maradhat Araujo, de ez az Inigo-Cubarsi lehet érti a lestaktikát, de minden meccsen nyeljük a gólokat, ez egy zsákutca, mert ahogy a támadók gödörben lesznek elszáll minden remény elérni valamit.
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem építsük fel Christ fizikailag a nyáron, ha kell hozzunk mellé Tah-t, vagy bánomisén, maradhat Araujo, de ez az Inigo-Cubarsi lehet érti a lestaktikát, de minden meccsen nyeljük a gólokat, ez egy zsákutca, mert ahogy a támadók gödörben lesznek elszáll minden remény elérni valamit.
Ez gyors volt, klasszikus hátrány forgatókönyv az idei évből. Cubarsi beragadt, pedig ő érti a lestaktikát, aztán nem ér utol senkit.
kicsit nagyobb rotációra számítottam, remélem nem isszuk meg a levét egy alapember kidőlésével a szezon végére
atomkezdés ismét
atomkezdés ismét
Nyitva!
De egy paraszt csapat ez..kár h visszajutottak..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
OTT VAN! BAJNOKOK VAGYUUUNK!!!

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Jaj de szép hogy ő lövi a múltkor elvett gól után!
Eskü ez a Fermin valamit szívhatott. Technikás, gyors, erőszakos…brutális jobb mint Olmo jelenleg