hát ezzel nem leszek népszerű

én nem láttam annyira gáznak a bírót. a VAR-os kezezést sztem is para h nem adta meg a videó után sem, meg abba bele tudom látni h tényleg hatással volt rá a Madrid tv nyomasztása. de amúgy meg fingom sincs h mi most épp a szabály már kezezés ügyben, követhetetlen számomra. és egyébként ennyi, ettől még nem kellett volna meghülyülni, a mezőnyben meg nem fújt rosszul sztem. Fermín gólját hagyjuk, attól még h nagyon jó érzés volt látni ahogy azt megcsinálta, még kéz volt.
az Inter meccs utáni bírózást se nagyon értem, egyedül a Martín eset a végén kérdéses, de lehetett úgy látni, hogy összerúgtak, és nem Thuram rúgott bele. talán nem kellett volna fent lenni 7! emberrel az Inter térfelén 2 perccel a vége előtt egy megnyert BL elődöntőben. feleslegesnek látom a bíráskodás miatti hisztit, a Real, a Barca és bárki részéről ugyanúgy. minden bajnokságban, minden pályán egyfolytában kétes, vitatott esetek vannak hétről hétre, számomra nem elegáns kisajátítani magunknak ezt a kárhoztatott, csak ellenünk csalnak szerepet. azon kéne inkább változtatnunk, ami a saját kontrollunk alatt van.