Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
100adik alkalommal is írom, máshol, másokat szórakoztass, köszönöm.PR42 írta: ↑2025.05.10. 14:22:23Figyelj, fizikailag nem tudod hogy milyen állapotban van bárki, se mentálisan.Troym írta: ↑2025.05.10. 14:01:19A sport szerint ugyanaz a védelem lép pályára, mint az Inter ellen, ami "teljesen logikus" tekintve a verséget, 4 kapott gólt és az összes védő betlijét.
Szerintem Balde - Chris - Inigo - Araujo kellene, eléjük középpályára EG. Cubarsira Mbappe és EG-re Vini halálos párharc, akkor elmegy a meccs.
Arról amit írsz meg annyit hogy megint ferdítesz.
Jó kérdés a kapus téma, én pl visszaraknám TS-t a kapuba, nincs akkora formában Tek, hogy hatalmas lutri lenne Stegen, és alapjáraton jobb képességű.
Nem néz ki jól, TEK fog védeni és én is azt olvastam, hogy ugyanaz marad a hátvédsor.Troym írta: ↑2025.05.10. 14:01:19A sport szerint ugyanaz a védelem lép pályára, mint az Inter ellen, ami "teljesen logikus" tekintve a verséget, 4 kapott gólt és az összes védő betlijét.
Szerintem Balde - Chris - Inigo - Araujo kellene, eléjük középpályára EG. Cubarsira Mbappe és EG-re Vini halálos párharc, akkor elmegy a meccs.
Figyelj, fizikailag nem tudod hogy milyen állapotban van bárki, se mentálisan.Troym írta: ↑2025.05.10. 14:01:19A sport szerint ugyanaz a védelem lép pályára, mint az Inter ellen, ami "teljesen logikus" tekintve a verséget, 4 kapott gólt és az összes védő betlijét.
Cubarsi sebessége megfelelő szélre ???Yokozuna írta: ↑2025.05.09. 11:15:55Martinnak nagyon jó beadásai voltak az Inter ellen, most nem voltak jogosak vele szemben a kritikák. Én benn hagynám a csapatban. Fortnak valahogy nincsen hátvéd kinézete, talán technikásabb, de viszonylag alacsony, gyenge felépítésű. Flick nem véletlenül nem bízik benne.
Jobbhátvédben megpróbálnám Cubarsit. Gyorsasága megfelelő, ügyesen szerel, lát a pályán, jók az indításai. Belülről annyira nem hiányozna, pótolni lehetne magasabb emberekkel, Araujo/Chris.
Ez már kész szánalom komolyan mondom. Elővesznek egy 12 éves kisfiú nyilatkozatát és felhasználják nyomásgyakorlásra. Ejj de úriemberekhez méltó viselkedés ez. Nagyon elítélendő amit csinálnak és remélem, hogy kontraproduktiv lesz.
Mindenképp TS-t kezdetném. Tek nagyon leszállóágban van. Nem hibázott, az Inter ellen sem, csak nem tudja hozzátenni tényleg a pluszt már egy ideje, amit télen még hozzárakott itt-ott. Olmót sem akarom még egyszer a kezdőben látni. Vannak emberek, akik nincsenek a topon, mert végigrobotoltak egy évet, meg ők a rosszabb napjaikon is legalább bizonyos dolgokban hasznosak, nekik megbocsátom a rosszabb meccseket, belefér, Olmo nem tartozik ezek közé, fáradságról szó sem lehet az esetében, és már meccsek óta konvergál a nullához, amit mutat, és ha ő nem tud elöl vagánykodni, akkor amúgy nem sok hozzátett értéke van emellett, letámadásban-védekezésben gyengébb, mint az alternatívák. Nem kezdő szint jelenleg, még Gavit is elé tenném, Fermínt meg gondolkodás nélkül. Aztán majd kezdőként nyomja a fáradtabb megtizedelt madridi védelemben a kis ügyes close controlljait, és ha bizonyít, majd bekerülhet megint a kezdőbe. A képességei elit szintűek, de ezt eddig 4-5 meccsen láthattuk csereként, meg úgy 2-3-on kezdőként.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.08. 15:41:37Ha Balde felépül és játszhat, én Araujot tenném ki jobb szélre+a többi szerintem adott, a "gála kezdő".
Tek
Araujo-Cubarsi-Inigo-Balde
De Jong-Pedri
Olmo
Yamal-Lewy/Ferran-Raphinha
Nem fogja Flick bedobni szerintem sem, de most már számol szerintem vele legalább. Szerintem védekezésben is jó. Amíg pályán volt az Inter ellen, kivett mindenkit a játékból, teljesen hiba nélkül. Még a gólnál is lehetett látni, hogy akit eggyel odébb fogott Fort, annak esélye nem volt kibújni a szorításából, ha neki megy a passz, nem gól.
Nem tudom bedobnám-e Classicora, mert előrejátékban nem vészes, de hátul azért ingatag.Saviola írta: ↑2025.05.08. 15:14:13Fort?Troym írta: ↑2025.05.08. 15:10:40Most nem a bhv posztot érzem kritikusnak a Madrid ellen, hanem a jhv, mert Vini és Mbappe is bitang gyors, szerintem EG nem fogja bírni. Gyakorlatilag ki kéne pakolni még Fermint is második számú jhv-nek, de lehet kockázatatnék Christensennel, ő azért valamennyivel gyorsabb.
Az se zavar, ha Fermin helyett kezdene Chris...de kell megoldás, középen épp elég Pedrinek Bellingham.
Fort?Troym írta: ↑2025.05.08. 15:10:40Most nem a bhv posztot érzem kritikusnak a Madrid ellen, hanem a jhv, mert Vini és Mbappe is bitang gyors, szerintem EG nem fogja bírni. Gyakorlatilag ki kéne pakolni még Fermint is második számú jhv-nek, de lehet kockázatatnék Christensennel, ő azért valamennyivel gyorsabb.
Az se zavar, ha Fermin helyett kezdene Chris...de kell megoldás, középen épp elég Pedrinek Bellingham.
Most nem a bhv posztot érzem kritikusnak a Madrid ellen, hanem a jhv, mert Vini és Mbappe is bitang gyors, szerintem EG nem fogja bírni. Gyakorlatilag ki kéne pakolni még Fermint is második számú jhv-nek, de lehet kockázatatnék Christensennel, ő azért valamennyivel gyorsabb.
A híres?