epping írta: ↑2025.05.08. 12:10:04
Ti ilyen hosszú távon terveztek Flickkel? Külsős szemmel nézve, és a tapasztalatok alapján szerintem maximum még két teljes szezont marad. Azért az idei szezonotok elég csalóka, jövőre meg jön a híres flick-féle második szezon.
A híres?

19-ben lkerült először klub élére.
Egy darab második szezonja volt eddig életében vezetőedzőként, ahol tönkreverte a Bundesligát meccsenként 3 rúgott góllal, és kikapott idegenben lőtt góllal a PSG-től a negyeddöntőben, akiknek az volt az utolsó jó évük az ideiig, szerintem 20-ban és 21-ben ez a két csapat volt amúgy a legjobb fociban a Cityn kívül/után, kikaptak egy hasonlóan erős csapattól, nabumm. Szégyen gyalázat, hogy nem nyert két szezon alatt két BL-t, főleg, hogy élete első két szezonjában nem nyert rögtön kettőt. Tudom, volt egy ilyen ember, de na.
Mindemellett a 20-as évek szerintem vitathatatlanul legszebb fociját toló edző, majdnem minden meccsünk szórakoztató, vagy gála. Egy ennyire jó focit toló, és mellette ennyire eredményes edzővel nagyon remélem, hogy hosszútávon számolunk. Van 1-2 hülyesége, meg 1-1 meccset eltaktikázik, de ki nem. Szerintem még úgy is benne van, hogy all time top5-6 edző legyen belőle, hogy 54 évesen kezdte el a karrierjét - összehasonlításképp Pep most annyi, ilyen sokat szalasztott el Flick.
Persze a jelenlegi Barca keretével kisebb erre az esélye, mintha valami bika kerethez ülne be, de szerintem nem lehetetlen a dolog. 10 évet még edzősködik top klubok élén, szerintem 2 BL simán leesne még neki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy