Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
Valóban, GM esete akkor valóban nem a bírón múlt volna, ha ő úgy cselekszik ahogy kell abban a pillanatban, amikor megtehette volna. És kritikusan írtam Ara itt játszott szerepéről is.
Azonban nem menti a bírót sem, hogy egy ilyen necces esetet meg sem néz, meg a VAR szobában épp a játékos honfitársa kellene, hogy felhívná rá a figyelmet.
Chalmanoglu kontra Yamal is erősen narancssárga volt mondjuk úgy...
Volt egy-két kezezés necc is.
De sosem voltam ilyen kezezős vitatkozós, mert manapság már mindenért is jár, meg nem jár büntető. Régebben ebben is egyértelműbb volt a helyzet, most minden megítélés kérdése a kezezésnél.
Szóval nagyon is necces volt a bíró, és csakis a Barca eseteiben...De tény, hogy ezt a párharcot enélkül kellett volna hozni.
Azonban nem menti a bírót sem, hogy egy ilyen necces esetet meg sem néz, meg a VAR szobában épp a játékos honfitársa kellene, hogy felhívná rá a figyelmet.
Chalmanoglu kontra Yamal is erősen narancssárga volt mondjuk úgy...
Volt egy-két kezezés necc is.
De sosem voltam ilyen kezezős vitatkozós, mert manapság már mindenért is jár, meg nem jár büntető. Régebben ebben is egyértelműbb volt a helyzet, most minden megítélés kérdése a kezezésnél.
Szóval nagyon is necces volt a bíró, és csakis a Barca eseteiben...De tény, hogy ezt a párharcot enélkül kellett volna hozni.
-
- Entrenador del Barça
„Összehozott egy tizenegyest”, olvasom a játékosértékelésben Cubarsíról, és eléggé igazságtalannak érzem. Tizenegyest összehozni azokra az esetekre mondjuk, amiket ártalmatlan szituációkban a védő ügyetlensége, fölösleges szabálytalankodása, elkerülhető kezezése stb. miatt fújnak be.
Itt nem erről volt szó, Cubarsínak nem volt más lehetősége, mint a (végül sikertelen) szerelési kísérlet, nem tudom, hogy Lautarót utolérve mi mást kellett volna tennie. Nem tudom, hogy ma mit tanítanak a védőknek, de nem hinném, hogy azt, hogy semmiképpen ne csússzanak be, inkább bízzák rá a kapusra.
Az első gól előtt szinte ugyanez történt, nem működött a lesreállítás, Cubarsí akkor is egyedül rohant a két „olasz” után, de ott nem volt esélye menteni.
Egyébként is igazságtalan kizárólag a védőket okolni a kiesésért, még 1:0-nál Olmo és Ferran is egyenlíthetett volna, de rettentően indiszponáltak vagy stresszesek voltak, nem tudom az okát. De meg lehetett volna a meccs, és volt esélyünk belőni a negyediket.
Yamal rengeteget dolgozott, állandóan játékban volt, leginkább benne lehetett bízni.
De az 5 ígéretes lövéséből egy sem ment be, és a számtalan beadása, beívelése mindegyike haszontalan volt, nem jutott el emberhez. Ez többnyire a társak megjátszhatatlansága miatt volt így, ugyanakkor Yamal kritikája is, látnia kellett volna, hogy ezek a céltalan beadások nem okoznak gondot az Inter védőinek.
Egyetlen labdája nézett ki jól, de Pau nem érte el, Lewandowski pedig fölé fejelte.
Egy fordulóval így is tovább jutottunk a tavalyinál, jövőre még eggyel tovább megyünk. Kicsit tervszerűbben kellene majd gazdálkodni a cserelehetőségekkel, hogy ne a legfontosabb szakaszra pukkadjunk ki.
Itt nem erről volt szó, Cubarsínak nem volt más lehetősége, mint a (végül sikertelen) szerelési kísérlet, nem tudom, hogy Lautarót utolérve mi mást kellett volna tennie. Nem tudom, hogy ma mit tanítanak a védőknek, de nem hinném, hogy azt, hogy semmiképpen ne csússzanak be, inkább bízzák rá a kapusra.
Az első gól előtt szinte ugyanez történt, nem működött a lesreállítás, Cubarsí akkor is egyedül rohant a két „olasz” után, de ott nem volt esélye menteni.
Egyébként is igazságtalan kizárólag a védőket okolni a kiesésért, még 1:0-nál Olmo és Ferran is egyenlíthetett volna, de rettentően indiszponáltak vagy stresszesek voltak, nem tudom az okát. De meg lehetett volna a meccs, és volt esélyünk belőni a negyediket.
Yamal rengeteget dolgozott, állandóan játékban volt, leginkább benne lehetett bízni.
De az 5 ígéretes lövéséből egy sem ment be, és a számtalan beadása, beívelése mindegyike haszontalan volt, nem jutott el emberhez. Ez többnyire a társak megjátszhatatlansága miatt volt így, ugyanakkor Yamal kritikája is, látnia kellett volna, hogy ezek a céltalan beadások nem okoznak gondot az Inter védőinek.
Egyetlen labdája nézett ki jól, de Pau nem érte el, Lewandowski pedig fölé fejelte.
Egy fordulóval így is tovább jutottunk a tavalyinál, jövőre még eggyel tovább megyünk. Kicsit tervszerűbben kellene majd gazdálkodni a cserelehetőségekkel, hogy ne a legfontosabb szakaszra pukkadjunk ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brazilfan 2025.05.08. 10:05:51-kor.
De egyrészt ez a bevételek csak egy része. Másrészt ti már eladtátok ezeknek a bevételeknek a nem tudom hány százalékát - nem kellett volna előre felélni a jövőt ugye. Harmadrészt a bevételeitek, hanem az addósságaitok miatt nem költhettek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.08. 09:43:29Ok. Megint elfelejtjük az alapvető tényeket. Hibáztathatjuk Laportát, Decot, Flicket, Araujot, Gerard Martint, vagy éppen Pedrit, de az alapvető tény, hogy a La Liga FFP-je miatt 1 milliárdos bevételre
https://www.threads.com/@barcanews360_/ ... up-16-of-t
nem engednek igazolni és regisztrálni, így abból főzünk, amink van.
Persze Gerard Martin kirúghatta volna, de legnagyobb hibája, hogy nem fetrengett egy percig ahogy az MD mai cikke is írja, hátha Boekel azt már jelzi. Kétlem.
Szerk: a dolog pikantériája, hogy a csődbe ment Inter, ami vagyonkezelő céghez került, -62 milliós ráfordítással erősíthette a keretét, amíg a mi átigazolási mérlegünk pozitív.
Negyedrészt meg az Interre nem vonatkoznak a La Liga szabályai.
Drobika; oké, az tényleg nem jó megfogalmazás, hogy nálatok nem volt, akkor mondjuk úgy, hogy az Internél nagyobb volt.
"Ha lett volna GM amolyan Interesen felküldte volna favágó módra a stadion tetejére a labdát."
Tehát nem a bírón múlt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.05.08. 10:04:37-kor.
-
- Entrenador del Barça
Van olyan, amire nem érdemes reagálni, azaz mégis...Az hogy a csapatnak ne lett volna erőnléte, meg szíve, az nettó rosszindulatú ócska duma, semmi másról nem árulkodik, csupán egy csapat iránti nettó gyűlöletről.. Rutinja sajnos tényleg nem volt. Ha lett volna GM amolyan Interesen felküldte volna favágó módra a stadion tetejére a labdát.epping írta: ↑2025.05.08. 09:44:18Nem igaz. Nézzétek meg a szénné lassított, kikockázott conteós videókat, aztán nézzétek meg rendes időben is ugyanazt a jelenetet. Dumfries labdaszerzése előtt már elpattan GM-től a labda, Dumfries túlfut rajta, ezért háttal, hátranyúlva tesz egy mozdulatot, amivel megszerzi a labdát. Hát ez egy semmilyen, totál erőtlen mozdulat volt, élő sebességgel teljesen egyértelműen látszik. GM azért esik el, mert valamit bénázott. Teljesen egyértelműen szabályos labdaszerzés volt. És ha másból nem, abból egyértelműen látszik, hogy Martin az elesése után egyáltalán nem reklamál. 2 másodpercet fekszik a füvön, aztán látja, hogy gól, erőtlenül bepróbálkizik, senki nem gondolja, hogy szabálytalan, mert különben láttunk volna egy jó kis tömegjelenetet, amolyan barcásan, amikor a teljes csapat lerohanja a bírót. Plusz nem véletlen nem nézette vissza a VAR sem.Semleges2020 írta: ↑2025.05.07. 19:15:57A harmadik gól előtt amikor a barca védő Gerard Martin nem tudta elrúgni a labdát mert az inter csatára Dumphries megrúgta és így esett el. így tudott beadni és született a harmadik gól a 93 percben! Ez a Barca győzelmet érdemelt volna! Szerencsétlen fiatal védő csak állt széttárt karokkal, hogy tényleg nem fújták le, hanem megadták a gólt? Megnéztem 20-szor és nem bénaságból nem rúgta el a labdát, hiszen már nála volt. Flick is toporzékolt rögtön, de az örjöngés olasz részről lemosott mindenkit aki reklamált. Gunder Takács is a gól visszajátszásnál közölte, hogy nem bántotta Dumpries a védőt. Hanem, a labdában esett el...., remélem azóta vette a fáradságot és visszanézte, hogy szabálytalanság volt.
Nem a bírón múlott ez srácok, hanem azon, hogy két meccsen nem tudtatok megverni egy Intert. Már eleve a hazai x után érett a kiesés, aztán Milánóban sem mutattatok semmi egetrengetőt. A fordítás oké, de kellett hozzá bőven mázli. Persze az Inter egyenlítéséhez is kellett mázli, de egyrészt ők voltak a lesajnált gyengébb Inter, másrészt utána lehozták erőnlétből, szívből, meg rutinból, nálatok egyik sem volt meg.
Nem igaz. Nézzétek meg a szénné lassított, kikockázott conteós videókat, aztán nézzétek meg rendes időben is ugyanazt a jelenetet. Dumfries labdaszerzése előtt már elpattan GM-től a labda, Dumfries túlfut rajta, ezért háttal, hátranyúlva tesz egy mozdulatot, amivel megszerzi a labdát. Hát ez egy semmilyen, totál erőtlen mozdulat volt, élő sebességgel teljesen egyértelműen látszik. GM azért esik el, mert valamit bénázott. Teljesen egyértelműen szabályos labdaszerzés volt. És ha másból nem, abból egyértelműen látszik, hogy Martin az elesése után egyáltalán nem reklamál. 2 másodpercet fekszik a füvön, aztán látja, hogy gól, erőtlenül bepróbálkizik, senki nem gondolja, hogy szabálytalan, mert különben láttunk volna egy jó kis tömegjelenetet, amolyan barcásan, amikor a teljes csapat lerohanja a bírót. Plusz nem véletlen nem nézette vissza a VAR sem.Semleges2020 írta: ↑2025.05.07. 19:15:57A harmadik gól előtt amikor a barca védő Gerard Martin nem tudta elrúgni a labdát mert az inter csatára Dumphries megrúgta és így esett el. így tudott beadni és született a harmadik gól a 93 percben! Ez a Barca győzelmet érdemelt volna! Szerencsétlen fiatal védő csak állt széttárt karokkal, hogy tényleg nem fújták le, hanem megadták a gólt? Megnéztem 20-szor és nem bénaságból nem rúgta el a labdát, hiszen már nála volt. Flick is toporzékolt rögtön, de az örjöngés olasz részről lemosott mindenkit aki reklamált. Gunder Takács is a gól visszajátszásnál közölte, hogy nem bántotta Dumpries a védőt. Hanem, a labdában esett el...., remélem azóta vette a fáradságot és visszanézte, hogy szabálytalanság volt.
Nem a bírón múlott ez srácok, hanem azon, hogy két meccsen nem tudtatok megverni egy Intert. Már eleve a hazai x után érett a kiesés, aztán Milánóban sem mutattatok semmi egetrengetőt. A fordítás oké, de kellett hozzá bőven mázli. Persze az Inter egyenlítéséhez is kellett mázli, de egyrészt ők voltak a lesajnált gyengébb Inter, másrészt utána lehozták erőnlétből, szívből, meg rutinból, nálatok egyik sem volt meg.
-
- Entrenador del Barça
Ok. Megint elfelejtjük az alapvető tényeket. Hibáztathatjuk Laportát, Decot, Flicket, Araujot, Gerard Martint, vagy éppen Pedrit, de az alapvető tény, hogy a La Liga FFP-je miatt 1 milliárdos bevételremarkionni írta: ↑2025.05.08. 09:33:13https://www.reddit.com/r/soccer/s/ycp5pVeii7
Mennyire igaza van Henrynak, azt hinne az ember, hogy Pedrinek van eleg tapsztalata ahhoz, hogy lehozza az ilyen szitukat okosan. Nem veletlen mondjak, hogy a BL gyozelemhez rengeteg tapasztalat is kell, az Internek ez megvolt jobban.
https://www.threads.com/@barcanews360_/ ... up-16-of-t
nem engednek igazolni és regisztrálni, így abból főzünk, amink van.
Persze Gerard Martin kirúghatta volna, de legnagyobb hibája, hogy nem fetrengett egy percig ahogy az MD mai cikke is írja, hátha Boekel azt már jelzi. Kétlem.
Szerk: a dolog pikantériája, hogy a csődbe ment Inter, ami vagyonkezelő céghez került, -62 milliós ráfordítással erősíthette a keretét, amíg a mi átigazolási mérlegünk pozitív.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.05.08. 09:50:27-kor.
https://www.reddit.com/r/soccer/s/ycp5pVeii7
Mennyire igaza van Henrynak, azt hinne az ember, hogy Pedrinek van eleg tapsztalata ahhoz, hogy lehozza az ilyen szitukat okosan. Nem veletlen mondjak, hogy a BL gyozelemhez rengeteg tapasztalat is kell, az Internek ez megvolt jobban.
Én nem tudok mérges lenni sem Araujora, sem senkire, aki hibázott, márpedig a 2 meccs alatt elég sokan hibáztak. Ez van. Szerintem is szabálytalanság volt a GM gól előtti, de bírói rossz döntés ide-oda, nekem az fáj a legjobban, hogy 3-2 után, amikor végre egyszer (a legjobbkor) vezettünk a párharc során, nem tudtunk 8-10 percet kibírni.
Az Inter, és más csapat fordított esetben, inkább összeszedett volna 8 sárgát, csak menjen az idő. A szezon nem a Bl címtől lett volna extra, szerintem az már bőven hab lett volna a tortán, amit még lehet maguk a játékosok se gondoltak, miután Xavi távozott.
Az Inter, és más csapat fordított esetben, inkább összeszedett volna 8 sárgát, csak menjen az idő. A szezon nem a Bl címtől lett volna extra, szerintem az már bőven hab lett volna a tortán, amit még lehet maguk a játékosok se gondoltak, miután Xavi távozott.
-
- Entrenador del Barça
Így van. Hétvégén néztem mi történt Dani Rodriguezzel, alig értek hozzá. Közben kiugrott a válla, és lesz belőle egy hosszú sérülés.vidra írta: ↑2025.05.07. 23:50:57Milyen kikockázott kép?
Úgy vette el tőle a labdát, hogy belerúgott előtte a lábába.
Amikor lendület van, pont elég ennyi, hogy valakit kibillentsenek. Semmi köze nem volt az első mozdulatnak a labdához, lábra ment. Teljesen mindegy, hogy 5 centivel arrébb van a labda GM-tól. Ha ezen múlna, soha semmi nem lenne szabálytalanság, amikor valakit eltalálnak gyorsvonatként, mert éppen előrébb pöccintve vezeti a labdát.
200% nyilvánvaló, még nagyon nézegetni se kell, itt van:
https://x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
Szerintem elég evidens azért az, hogy ha valaki akár 20 méterre van a labdától, de a labda felé fut és eléáll az ellenfél kinyújtott lábbal, hogy felnyársalja, az attól még szabálytalan, hogy igazából nem a labdát vezette, érted.
Szerk: de mit várunk Van Boekeltől, szerinte az szabályos volt, mikor Benzema megtámasztotta Donnarumat. Szerintem utóbbi évek legnagyobb "tévedése"

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
ne ülj fel neki, nem tudom, hogy talált vissza, de remélem ismét búcsúzunk tőlePR42 írta: ↑2025.05.07. 21:28:37Semmi csalóka nincs benne. Jó ágon voltunk? Ja de ez nem von le semmit az érdemekből.superman írta: ↑2025.05.07. 18:18:30Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.
A Dortmund a tavalyi ezüstérmes, az Inter a tavaly előtti ezüstérmes aki lehet hogy az idei aranyérmes.
Dortmundi gyerek lesz a gólkirály idén, nem?
Ez sehol se gyenge.
Aki oda eljut, az megérdemli.
Az Inter abszolút első polcos csapat, aki 3 éven belül 2x döntőzik az nehogy már másod polcos legyen, lol.
A Liverpool istenítése is ment aztán hol vannak már... PSG vagy bárki más jöhetett volna, megvertük volna szerintem teljes kerettel. Az Inter ellen is 100 dolognak kellett keresztbeállnia hogy kiessünk.
BL-t az nyer akinek összejönnek a dolgok, hajt, jó és szerencsés is. Nekünk idén csak a szerencse hiányzott, de lesz és volt is rajtunk kívül sok csapat az évek során akik jók is voltak, hajtottak is, és mégis minden évben csak 1 csapat nyerhet.
Nálunk a csikókból álló tapasztalatlan kereten és a szerencsén múlt, és mindemellett jutottunk el odáig hogy 2 percen múlt a döntő.
Ez nem csalóka, ez páratlanul nagy ugrás az előző évekhez képest és gyönyörű emlék lesz ez szerintem sokáig.
Én úgy fogok rá emlékezni mint a csikóBarca akik bárkit lejátszottak a pályáról, 6 gólt lőttek az elvileg feltörhetetlen Internek, és sérültekkel tele is csak balszerencsés ítéletek miatt estek ki mert akkorát hajtottak és sosem adták fel. Ebben semmi csalóka vagy lesajnálandó nincs, de neked mondhatom mert korábban is mindig megtaláltad a lehetőséget szidni/lekicsíteni a Barca érdemeit.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andrsika írta: ↑2025.05.08. 07:09:45Milyen kikockázott kép? Meccs közben látni lehetett, h beletalpalt a bokájába. Sima fault! Azért acerbi sem volt egy angyal provokálta amire inigo felült! Az örménynél is elmaradt a lap… de mindegy is bármi is van mi a fotelből néztük ők meg… ezt a meccset simán hozni lehetett volna, ha nincsenek ilyen védelmi hibák és nincs ennyi rossz bírói döntésmarkionni írta: ↑2025.05.07. 23:45:50Ne higgyetek az ilyen kikockazott kepeknek a Dumfries esetrol, konkretan ha megnezitek videon, akkor latszik egyertelmuen hogy GD szajaban megaludt a tej. Dumfries odalepett teljesen szabalyosan es GD belerugott a lababa. Szerintem mindenki konnyebben alszik, ha realizaljatok, hogy teljesen szabalyos volt az a szereles.
Raadasul a tizinel egy Inigo piros elmaradt kopesert, mert a biro felt belefujni. De nyilvan nem veletlenul alakult ki annal a szitunal majdnem verekedes Acerbivel. Nem kellett volna a 92. percben is eszetlenul tamadni es nem ilyen kikockazott szarokon mult volna a meccs. Yamal ziccereirol es Flick elso felidei taktikajarol nem is beszelve.
Legyen Inigo esete piros. Egy eset a többi ellen? Hány tizi is maradt el a meccsen? Mennyit játszottak vissza? Nyilvános csalás történt amihez a védőnk asszisztáltak! Ha te nem hiszel a valóságnak azzal nem lehet mit kezdeni.
Bocs, de valamiért nekem szarakodik az oldalt alig tudok hsz-t írni is. Elnézést a duppláért
Milyen kikockázott kép? Meccs közben látni lehetett, h beletalpalt a bokájába. Sima fault! Azért acerbi sem volt egy angyal provokálta amire inigo felült! Az örménynél is elmaradt a lap… de mindegy is bármi is van mi a fotelből néztük ők meg… ezt a meccset simán hozni lehetett volna, ha nincsenek ilyen védelmi hibák és nincs ennyi rossz bírói döntésmarkionni írta: ↑2025.05.07. 23:45:50Ne higgyetek az ilyen kikockazott kepeknek a Dumfries esetrol, konkretan ha megnezitek videon, akkor latszik egyertelmuen hogy GD szajaban megaludt a tej. Dumfries odalepett teljesen szabalyosan es GD belerugott a lababa. Szerintem mindenki konnyebben alszik, ha realizaljatok, hogy teljesen szabalyos volt az a szereles.
Raadasul a tizinel egy Inigo piros elmaradt kopesert, mert a biro felt belefujni. De nyilvan nem veletlenul alakult ki annal a szitunal majdnem verekedes Acerbivel. Nem kellett volna a 92. percben is eszetlenul tamadni es nem ilyen kikockazott szarokon mult volna a meccs. Yamal ziccereirol es Flick elso felidei taktikajarol nem is beszelve.
-
- Entrenador del Barça
Sosem tetszett a pályán ( máshol sem ) a köpködés. De azért érdekes, hogy azért piros, meg kitiltás, meg akasztás járna, míg ha eltöri a lábát a másiknak kis hílyán , az meg semmi sokszor. Kikönyököli a másik fogát, alattomosan odatart, az benne van, semmi gond nincs ugye? Főleg a 2 . sárga megítélése az, ami aztán végképp kiveri a biztosítékot.
Çalhanoğlu-nak is járt volna...Rooney a kis szent fiú, olvasom, hogy az UEFA-nak lépnie kell, ha Inigo célzottan köpött! És ezt is a holland VAR ozós bíró ítélje meg mi ?!
Gyalázat volt az egész meccs bíráskodása. Függetlenül ettől továbbra is tartom, ha ott GM becsúszik. vagy erőszakosabb, nem a labda megjátszására, hanem rutinosan annak elrúgására a búsba törekszik,( valamint Ara úgy fogta volna a nyugdíjas Inter védőt,) akkor nincs miről beszélni. Ilyenkor számítani kell olyanra, hogy a hazainak elnéznek dolgokat az utolsó percekben, főleg ilyen előzmények után - Ehhez kell a rutin, és a tanítás, hogy ilyenkor mit kell tenni.
Çalhanoğlu-nak is járt volna...Rooney a kis szent fiú, olvasom, hogy az UEFA-nak lépnie kell, ha Inigo célzottan köpött! És ezt is a holland VAR ozós bíró ítélje meg mi ?!
Gyalázat volt az egész meccs bíráskodása. Függetlenül ettől továbbra is tartom, ha ott GM becsúszik. vagy erőszakosabb, nem a labda megjátszására, hanem rutinosan annak elrúgására a búsba törekszik,( valamint Ara úgy fogta volna a nyugdíjas Inter védőt,) akkor nincs miről beszélni. Ilyenkor számítani kell olyanra, hogy a hazainak elnéznek dolgokat az utolsó percekben, főleg ilyen előzmények után - Ehhez kell a rutin, és a tanítás, hogy ilyenkor mit kell tenni.
Persze, hogy szamit, hogy ki birtokolja - ebben az esetben (inkabb) - labdat. Nem latom, hogy ratartana a labara Dumfries, hanem, hogy GM hatulrol belerug. Ilyen punci megoldasok miatt nem kene BL elodontoben golokat visszafujni es beleavatkozni.vidra írta: ↑2025.05.08. 00:18:06Tényleg nem szeretek flamelni meg vitatkozni online fórumokban az erőlködés értelmetlensége miatt, de te hallottál már olyan szabályt, hogy aki közelebb van a labdához, annak joga van rátartani nyújtott lábbal a másik lábára? Én még nem.
Inigo köpéséből semmit nem lehet megállapítani. Honnan tudod, hogy egyáltalán köpött-e, vagy csak úgy csinált? Honnan tudod, nem csak magát csulázta le, vagy a földet?
Hat Inigo esete tobb mint egyertelmu:
https://www.reddit.com/r/soccer/s/rXdyU1v57s
Sajat maga ismerte el a meccs utan, hogy csulazott es a video alapjan az is egyertelmu, hogy emberre celzott. Aztan Acerbi azonnal is fordult vissza verekedni kb, minek fordult volna vissza ha nem kopott Inigo? Elvegre hatul nincs szeme, nem? Valami permetnek hozza kellett ernie, hogy oka legyen visszamenni.

Kommentek olvasd el ha nekem nem hiszel. Mindenki szerint instant piros.
Tényleg nem szeretek flamelni meg vitatkozni online fórumokban az erőlködés értelmetlensége miatt, de te hallottál már olyan szabályt, hogy aki közelebb van a labdához, annak joga van rátartani nyújtott lábbal a másik lábára? Én még nem.
Inigo köpéséből semmit nem lehet megállapítani. Honnan tudod, hogy egyáltalán köpött-e, vagy csak úgy csinált? Honnan tudod, nem csak magát csulázta le, vagy a földet?
Hat nem tudom, ez nekem nagyon a hatareset kategoria, sot inkabb ugy tunik, hogy Dumfries van kozelebb a bogyohoz, GM pedig belerug a lababa hatutrol.
De igazabol ez az eset olyan szempontbol targytalan, hogy mar reg tiz emberrel kellett volna jatszani Inigo gusztustalansaga miatt. Halasnak kell lenni a sporinak hogy egyaltalan lehetett harcolni az utolso pillanatig mert 10 emberrel fixen eselytelen lett volna 2-0-rol.
De igazabol ez az eset olyan szempontbol targytalan, hogy mar reg tiz emberrel kellett volna jatszani Inigo gusztustalansaga miatt. Halasnak kell lenni a sporinak hogy egyaltalan lehetett harcolni az utolso pillanatig mert 10 emberrel fixen eselytelen lett volna 2-0-rol.
Milyen kikockázott kép?
Amikor lendület van, pont elég ennyi, hogy valakit kibillentsenek. Semmi köze nem volt az első mozdulatnak a labdához, lábra ment. Teljesen mindegy, hogy 5 centivel arrébb van a labda GM-tól. Ha ezen múlna, soha semmi nem lenne szabálytalanság, amikor valakit eltalálnak gyorsvonatként, mert éppen előrébb pöccintve vezeti a labdát.
Szerintem elég evidens azért az, hogy ha valaki akár 20 méterre van a labdától, de a labda felé fut és eléáll az ellenfél kinyújtott lábbal, hogy felnyársalja, az attól még szabálytalan, hogy igazából nem a labdát vezette, érted.
Ne higgyetek az ilyen kikockazott kepeknek a Dumfries esetrol, konkretan ha megnezitek videon, akkor latszik egyertelmuen hogy GD szajaban megaludt a tej. Dumfries odalepett teljesen szabalyosan es GD belerugott a lababa. Szerintem mindenki konnyebben alszik, ha realizaljatok, hogy teljesen szabalyos volt az a szereles.
Szerintem amúgy az első meccsen legalább az egyik fejes gól szabálytalan volt támaszkodás miatt. A foci sajnos a VAR ellenére is teli van ilyenekkel
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Harmadik gólnál még csak használni sem kellett volna a VARt, jó szögben állt a kopasz, pontosan látta mi történt, direkt nem fújta be azért se.
A partjelzője szintén teljesen közelről, szemből láthatta.
Szürreális, hogy azt nem fújta le.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ha a 2 meccsen csak az EGYIK esetnél normálisan használják a VAR-t, akkor az inter a büdös életbe nem jut döntőbe ezzel a játékkal... a kopasz meg szarjon sünt...csababarca írta: ↑2025.05.07. 21:20:55Valóban nem kopasz, csak összetojtad magad a stadiontól meg az inter játékosoktól.
Kizárt dolog, hogy a nyújtott lábbal, lábfej fölé rátartást nem látta Dumfriesnél.
Vagy, hogy a VAR szobában nem látták,
Gondolom jót röhögtek bent a szobában, uefa meg szintén örült, jött a hosszabbítás, extra nézettség, stb.
Ha csak egy 50-50-es szitut nekünk fúj a meccsen, már nem ez történik.
Mindent odafújt, ami kicsit is kérdéses volt.
Semmi csalóka nincs benne. Jó ágon voltunk? Ja de ez nem von le semmit az érdemekből.superman írta: ↑2025.05.07. 18:18:30Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.
A Dortmund a tavalyi ezüstérmes, az Inter a tavaly előtti ezüstérmes aki lehet hogy az idei aranyérmes.
Dortmundi gyerek lesz a gólkirály idén, nem?
Ez sehol se gyenge.
Aki oda eljut, az megérdemli.
Az Inter abszolút első polcos csapat, aki 3 éven belül 2x döntőzik az nehogy már másod polcos legyen, lol.
A Liverpool istenítése is ment aztán hol vannak már... PSG vagy bárki más jöhetett volna, megvertük volna szerintem teljes kerettel. Az Inter ellen is 100 dolognak kellett keresztbeállnia hogy kiessünk.
BL-t az nyer akinek összejönnek a dolgok, hajt, jó és szerencsés is. Nekünk idén csak a szerencse hiányzott, de lesz és volt is rajtunk kívül sok csapat az évek során akik jók is voltak, hajtottak is, és mégis minden évben csak 1 csapat nyerhet.
Nálunk a csikókból álló tapasztalatlan kereten és a szerencsén múlt, és mindemellett jutottunk el odáig hogy 2 percen múlt a döntő.
Ez nem csalóka, ez páratlanul nagy ugrás az előző évekhez képest és gyönyörű emlék lesz ez szerintem sokáig.
Én úgy fogok rá emlékezni mint a csikóBarca akik bárkit lejátszottak a pályáról, 6 gólt lőttek az elvileg feltörhetetlen Internek, és sérültekkel tele is csak balszerencsés ítéletek miatt estek ki mert akkorát hajtottak és sosem adták fel. Ebben semmi csalóka vagy lesajnálandó nincs, de neked mondhatom mert korábban is mindig megtaláltad a lehetőséget szidni/lekicsíteni a Barca érdemeit.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Valóban nem kopasz, csak összetojtad magad a stadiontól meg az inter játékosoktól.
Kizárt dolog, hogy a nyújtott lábbal, lábfej fölé rátartást nem látta Dumfriesnél.
Vagy, hogy a VAR szobában nem látták,
Gondolom jót röhögtek bent a szobában, uefa meg szintén örült, jött a hosszabbítás, extra nézettség, stb.
Ha csak egy 50-50-es szitut nekünk fúj a meccsen, már nem ez történik.
Mindent odafújt, ami kicsit is kérdéses volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- torotam
- Jugador d'estrella
Nekem azért eszembe jutott az a gól, amit a LaLigaban elvettek tőlünk, miután megVARozták, hogy Kounde a labdaszerzés során rálépett az ellenfél kislábujjának a körmére...
Hát igen, ez meg a 93. percben történt, kiegyenlít a hazai csapat, felrobban a stadion, a síp néma maradt, a VAR szemet huny.
Visca el BARCA!