Ilyen az, ha az ember tiszta szívből drukkol valamely csapatnak, érik majd boldog pillanatok, de sajnos keserűségek is. A fórumon igazi drukkerek vannak, így érthető most a negatívabb hangulat, a keserűség vagy hogy páran nem is nagyon tudtak aludni a meccs után. Én magam is nagyon szomorú vagyok. Nem is a vereség miatt, hanem az elszalasztott komoly lehetőség miatt. Mert ez most komoly lehetőség lett volna 10 év után újra döntőzni (meg anyagilag és reputációban sem lett volna mellékes...). De nem sikerült.
Jól kiveséztétek már az okokat, én még két dolgot említenék, amik fontosak lehettek:
- A pályaválasztás kedvezőtlen volt számunkra. Ha a mi pályánkon állunk fel egy visszavágón 0-2-ről és meg is fordítjuk a meccset 3-2-re, nem hiszem, hogy az Internek meg lett volna az a mentális plusz, amit a saját stadionjuk adott nekik tegnap este.
- A másik dolog, hogy láttuk mennyire egyoldalasak vagyunk, elképesztően hiányzik szerintem egy Nico Williams a baloldalról. Fontos lenne valahogy megszerezni őt, egyszerűen kell még egy olyan "pengés" játékos, aki bírja az 1v1-eket és folyamatosan nyomás alatt tudja tartani az ellenfél védelmét. De tudom-tudom, nem az a poszt az első prioritás most, de fontos lenne szerintem.
Remélem a srácok ma nem edzettek hanem regenerálódtak és azt is, hogy Flick rendet tud tenni a fejekben és mentálisan vissza tudja húzni őket a mélyből. Mert az biztos, hogy most mindenki mélyen van az öltözőben. De a bajnokságban nekünk áll egyelőre a zászló és nagyon szép lenne megnyerni a LaLigat. Ez kell lebegjen a csapat szeme előtt, muszáj most felállniuk a padlóról és fókuszálni a vasárnapi classicora. Nagyon kemény lesz, a Madrid nekünk fog esni. Szükség lesz a mentális erőre és az önbizalomra. Flick képes lehet ezt gyorsan rendezni a srácok fejében, ebben biztos vagyok.
Szép menetelésünk volt a BL-ben, kár érte, hogy véget ért, de most minden erővel előre a ligáért! Visca!!