Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
Szerintem az értékelőben jól le van írva minden, volt bírók véleményével egybevág (Lahoz, Estrada Fernadez)
Sajnos amit vártam Van Boekeltől, azt kaptam, ahogy Marciniaktól is.
Elvileg Garcia is fájdalomra panaszkodott, azért lett lecserélve. -MD-n minden fent van, voltbírói értékelések is.
Flicknek jóval magasabb pontszámot adnék.
Ilyen ellenszélben (FFP, Liga, RFEF versenynaptára, Marciniak, Van Boekel) szinte csodát hajtott végre a csapat, pár percre voltunk a döntőtől.
Rajta kívülálló okok miatt jutottunk idáig.
A bajnokságot húzzuk valahogy be, készüljünk az újabb tévedésekre.
U.i. írni akartam meccs előtt, hogy ezzel a bírói párossal fel kellene hívni a szinészkedésre a játékosaink figyelmét. Lásd Gerard Martin 3. bekapott gól.
Sajnos amit vártam Van Boekeltől, azt kaptam, ahogy Marciniaktól is.
Elvileg Garcia is fájdalomra panaszkodott, azért lett lecserélve. -MD-n minden fent van, voltbírói értékelések is.
Flicknek jóval magasabb pontszámot adnék.
Ilyen ellenszélben (FFP, Liga, RFEF versenynaptára, Marciniak, Van Boekel) szinte csodát hajtott végre a csapat, pár percre voltunk a döntőtől.
Rajta kívülálló okok miatt jutottunk idáig.
A bajnokságot húzzuk valahogy be, készüljünk az újabb tévedésekre.
U.i. írni akartam meccs előtt, hogy ezzel a bírói párossal fel kellene hívni a szinészkedésre a játékosaink figyelmét. Lásd Gerard Martin 3. bekapott gól.
Balde hetvegen sem lesz elerheto?akarmilyen formaban jobb,mint martin
Igazából a védekezés főként a nagy meccseken tavasszal elfogadhatatlan volt, majdnem baj lett belőle már korábban is többször, de mindig valahogy többet kotortunk be egyel, most elfogyott a szerencsénk. Illetve a szokásos ellenünk való bíráskodás Európában, meg ez ellen a tetű inter ellen, ugyanaz mint két éve, nincs semmi új.
Nagyon bosszantó ez az egész.
Flick is, GM érthetetlen erőltetetésével mikor szinte bárki jobb kényszermegoldás lett volna… Majdnem elbuktak miatta a szuperkupat, most kiestunk a BL-bol de semmi kétségem nincs hogy hétvégén ugyanúgy el fogja dobni vele a clasico győzelmet is. Egyszerűen nem vagyok képes ezt felfogni nála.
Nagyon bosszantó ez az egész.
Flick is, GM érthetetlen erőltetetésével mikor szinte bárki jobb kényszermegoldás lett volna… Majdnem elbuktak miatta a szuperkupat, most kiestunk a BL-bol de semmi kétségem nincs hogy hétvégén ugyanúgy el fogja dobni vele a clasico győzelmet is. Egyszerűen nem vagyok képes ezt felfogni nála.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Csak nehogy elvérzés legyen a sebtapaszból. Nem ártana kicsit alázatosabban állni az ellenfelekhez, mert az Intert is előzetesen jópáran lenézték. Egy Realt soha semmilyen körülmények között nem lehet félvállról venni, mert pont akkor a legveszélyesebbek, amikor senki nem számít rá. Sajnos most nem sokminden szól mellettünk. Sem morálisan, sem fizikálisan nincs a toppon a csapat, a Real pedig egész héten csak ránk készülhetett.
A kezezést megmagyarázták természetes testtartásnakAndrsika írta: ↑2025.05.07. 13:47:16Az mekkora, h lahoz ( tiktokkon láttam) is rablást mond.. Cubarsi esetét is megvizsgálta és lassításból látni, h labda volt elsőnek Lautaro kereste a kontaktot( ez még adható volt) és Yamal esete nála 100% tizi volt mert a fő kontakt már belül történt. Martin este pedig kifelé szabad akármikor is esett el. Tudom a hajamra kenhetem ezeket mind, de ismét ez a bíró rabolt ki minket felháborító
Kezdek lehiggadni:D,de ami meg bosszanto,h az inter szinte 100% helyzetkihasznalast hozott a 2 meccsen,ez is csak velunk tortenhet meg:/
Biro meg elmehet a jo…igazi luzer,kopasz kokler varral egyutt
Az az egy vigasztal,h a donto is piszok nehez lett volna,es talan jobb itt kiesni mint a dontobe
Biro meg elmehet a jo…igazi luzer,kopasz kokler varral egyutt
Az az egy vigasztal,h a donto is piszok nehez lett volna,es talan jobb itt kiesni mint a dontobe
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nekem ez nem sebtapaszt, nálam a BL a prioritás, főleg egy ilyen szezonban mikor így focizunk, RAphinha is SSJ szinten lépett előre, minden adott volt, hogy döntőt játszunk, és kiesünk mégis...10 kaput találó lövés, 7 gól...ennyi erővel üresen is állhatott volna a kapu.
Engem nem fog vigasztalni a bajnokság, meg ha megint megverjük a realt, ez örök keserű pirula marad.
olyan mint a pool elleni nálam, ott is ezt éreztem, egy rémgyenge tham ellen döntőzhettünk volna...ott is magunkat vertük agyon, 3-0odavágó után.
Itt a számok mások, de megint egy gyengébb eresztésű mezőny a végén, történelmi esély, jól is focizunk, és akkor kapjuk sorban a bohóc gólokat.
Az a baj, pont ilyen meccseken válik el a dolog a víztől, ilyenkor derül ki mekkora klasszis, milyen a feje, amikor ezeket a helyzeteket megoldja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Inigo megsérült a meccsen, azért cserélték. (combhajlító) Elvileg hétvégére bevethető.Chino írta: ↑2025.05.07. 12:25:56Inigo szerintem valami probléma vagy egyéb dolog miatt jött le, mintsem taktikai okból.. Ha már be akarta állítani Araujot, akkor Cubarsi helyére tette volna, Így neki kellett kimenni bal oldali belső védőnek, holott abban a pozícióban IM stabilabb és balra folyamatosan ki tud segíteni, nem véletlenül játszott Balde helyett is. Ráadásul ha kezd, akkor Inigot szinte sosem veszi le.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.05.07. 14:02:11-kor.
Az mekkora, h lahoz ( tiktokkon láttam) is rablást mond.. Cubarsi esetét is megvizsgálta és lassításból látni, h labda volt elsőnek Lautaro kereste a kontaktot( ez még adható volt) és Yamal esete nála 100% tizi volt mert a fő kontakt már belül történt. Martin este pedig kifelé szabad akármikor is esett el. Tudom a hajamra kenhetem ezeket mind, de ismét ez a bíró rabolt ki minket felháborító
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jovore tobb tapasztalattal ujra neki kell futni.
A tesibol felmentett GM es Olmo reszvetelevel is majdnem meglett a tovabbjutas. Szerintem sok van meg ebbe a csapatba. Be kell foltozni a lukakat. A tenyleg fontos sorozatokra kell fokuszalni (bl, bajnoksag) es akkor marad szufla is a vegere.
Igazolni kell nyaron.
Amugy kb 10 ev utan most vagyok ujra buszke a csapatra.
A tesibol felmentett GM es Olmo reszvetelevel is majdnem meglett a tovabbjutas. Szerintem sok van meg ebbe a csapatba. Be kell foltozni a lukakat. A tenyleg fontos sorozatokra kell fokuszalni (bl, bajnoksag) es akkor marad szufla is a vegere.
Igazolni kell nyaron.
Amugy kb 10 ev utan most vagyok ujra buszke a csapatra.
Szerintem egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogy sokan látják. A csapat tartást és karaktert mutatott ami nagyon tetszett, többször is visszajött hátrányból. Alapvetően a 4-ből 3 félidőt ledomináltunk játékban, úgy gondolom ez is megsüvegelendő. Flick ebből a keretből és játékosokból a maximumot kihozta csapat szinten.
Marciniak alapvetően szerintem jól fújt, viszont voltak hibák: Mkhitaryan valóban nem 11-es mert 16-oson kívül volt de utolsó emberként ziccert akadályozott meg, könyörgem ez hogy nem piros ha Araujoé tavaly az volt? GM elesése a 3. Inter gólnál miért nem volt visszanézve?
Sajnos Szczesnyi nem tudta azt a pluszt adni a csapatnak mint Sommer, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy MaTS jobban teljesített volna (ő azért igencsak hajlamos az összezuhanásra).
Araujo mint a többiekhez képest pihent és frissen becserélt ember, csapatkapitány, hogy ejthet ki minket zsinórban a második alkalommal a BL-ből? Hogy nem tud egy 93 perce pályán lévő középsővédőt levédekezni? A 4. gólról meg ne is beszéljünk ott mint forgott össze-vissza. Gyenge fejben, sérülékeny, állandóan megy a hiszti a szerződéseivel, rosszul passzol és mindig benne van az ordító hiba. Én eladnám jöjjön Tah, itt van Chris, fiataloknál is hallani ügyes gyerekekről.
GM a mai meccsen 0-sra hozta magát, 3 (három nem elírás) szép gólpassz (a másodikból Baldetól ilyet még nem láttam), védekezésben az én várakozásaimon felül teljesített, nem volt olyan rossz mint az előző meccsen.
Cubarsi 11-ese, LM rutinja győzött, betette a lábát elé, tanul majd belőle. Nem igazán értem a hangokat, hogy lassú meg gyenge, szerintem kifejezetten gyors több olyanra is emlékszem hogy utolérte a labdás embert kiugratást követően és hátulról szerelte.
Inigot se nagyon tudom hibáztatni, az első meccsen a legrosszabbkor csúszott el, pech csak bosszantó, hogy mindig ilyen meccseken és csak nekünk van pechünk, az ellenfeleknek szökő évente ellenünk.
EG azt hiszem még többet is hozott mint ami elvárható lett volna tőle, kár a ziccerért ez még kisérteni fogja őt is meg a csapatot is
FdJ amit a második félidőben a hadonászva flegmázva vesztes mentalitást mutatva művelt az nagyon felbosszantott. Pont ezek miatt sikerültek igy az elmúlt évek. Hiába játszott jól többször Xavi és Flick alatt is adjuk el. Van helyette: Casado, Bernal, Gavi akik megdöglenek az utolsó percig a pályán. (plusz nála is van az állandóan idegesitő hosszabbítás mizéria). Csapatkapitányként ilyet nem csinálhat, el a szalagot tőle addig is és a B-be száműzném a szezon végéig.
Olmo gyenge volt, az első inter gólban ő volt benne sajnos. Félidőben cseréltem volna. Én annyiban pozitívnak látom őt, hogy a kis területeken egy érintős passzokkal ziccerbe kerülni/passzolni társat abban nagyon jó, amire szükségünk van.
Yamal ma is hülyét csinált az Inter védőkből, bosszantó a sok kapufa és elpuskázott helyzet, de 17 éves, majd fog javulni. Sok pontatlanságát a fáradtságnak tudom be, ahogy Raphi, Pedri is hulla fáradt lehetett.
FT sajnos pont Inter típusú csapatok nem fekszenek neki, leszedték, nem mutatott semmit.
Flick előtt le a kalappal. A javulás fejlődés látható, szép a játék, van hit és akarat ezek eddig hiányoztak. A bosszantó egyéni hibáktól még nem sikerült megszabadulni ami kellene plusz kellenek minőségi cserék/mélyebb keret egy ilyen szezonhoz ahol kb februártól a kulcsjátékosaink heti 2 meccset játszanak.
Marciniak alapvetően szerintem jól fújt, viszont voltak hibák: Mkhitaryan valóban nem 11-es mert 16-oson kívül volt de utolsó emberként ziccert akadályozott meg, könyörgem ez hogy nem piros ha Araujoé tavaly az volt? GM elesése a 3. Inter gólnál miért nem volt visszanézve?
Sajnos Szczesnyi nem tudta azt a pluszt adni a csapatnak mint Sommer, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy MaTS jobban teljesített volna (ő azért igencsak hajlamos az összezuhanásra).
Araujo mint a többiekhez képest pihent és frissen becserélt ember, csapatkapitány, hogy ejthet ki minket zsinórban a második alkalommal a BL-ből? Hogy nem tud egy 93 perce pályán lévő középsővédőt levédekezni? A 4. gólról meg ne is beszéljünk ott mint forgott össze-vissza. Gyenge fejben, sérülékeny, állandóan megy a hiszti a szerződéseivel, rosszul passzol és mindig benne van az ordító hiba. Én eladnám jöjjön Tah, itt van Chris, fiataloknál is hallani ügyes gyerekekről.
GM a mai meccsen 0-sra hozta magát, 3 (három nem elírás) szép gólpassz (a másodikból Baldetól ilyet még nem láttam), védekezésben az én várakozásaimon felül teljesített, nem volt olyan rossz mint az előző meccsen.
Cubarsi 11-ese, LM rutinja győzött, betette a lábát elé, tanul majd belőle. Nem igazán értem a hangokat, hogy lassú meg gyenge, szerintem kifejezetten gyors több olyanra is emlékszem hogy utolérte a labdás embert kiugratást követően és hátulról szerelte.
Inigot se nagyon tudom hibáztatni, az első meccsen a legrosszabbkor csúszott el, pech csak bosszantó, hogy mindig ilyen meccseken és csak nekünk van pechünk, az ellenfeleknek szökő évente ellenünk.
EG azt hiszem még többet is hozott mint ami elvárható lett volna tőle, kár a ziccerért ez még kisérteni fogja őt is meg a csapatot is
FdJ amit a második félidőben a hadonászva flegmázva vesztes mentalitást mutatva művelt az nagyon felbosszantott. Pont ezek miatt sikerültek igy az elmúlt évek. Hiába játszott jól többször Xavi és Flick alatt is adjuk el. Van helyette: Casado, Bernal, Gavi akik megdöglenek az utolsó percig a pályán. (plusz nála is van az állandóan idegesitő hosszabbítás mizéria). Csapatkapitányként ilyet nem csinálhat, el a szalagot tőle addig is és a B-be száműzném a szezon végéig.
Olmo gyenge volt, az első inter gólban ő volt benne sajnos. Félidőben cseréltem volna. Én annyiban pozitívnak látom őt, hogy a kis területeken egy érintős passzokkal ziccerbe kerülni/passzolni társat abban nagyon jó, amire szükségünk van.
Yamal ma is hülyét csinált az Inter védőkből, bosszantó a sok kapufa és elpuskázott helyzet, de 17 éves, majd fog javulni. Sok pontatlanságát a fáradtságnak tudom be, ahogy Raphi, Pedri is hulla fáradt lehetett.
FT sajnos pont Inter típusú csapatok nem fekszenek neki, leszedték, nem mutatott semmit.
Flick előtt le a kalappal. A javulás fejlődés látható, szép a játék, van hit és akarat ezek eddig hiányoztak. A bosszantó egyéni hibáktól még nem sikerült megszabadulni ami kellene plusz kellenek minőségi cserék/mélyebb keret egy ilyen szezonhoz ahol kb februártól a kulcsjátékosaink heti 2 meccset játszanak.
Szürreális volt a harmadik gól, megye 1-es, fent marad a 37 éves középső védőjük és beveri, mint Zlatan. Araujo meg ölelgeti ahelyett, h becsúszna a kaput védve…szerintem az ő lábán is megpattant még.
Majd vasárnap jön a sebtapasz srácok…annál nem kell több, minthogy négyszer elverjük a nagyképűeket egy szezonban, mivel ez általában 2-3 kupával is jár. Van 4 nap összeszedni a bandát fizikailag meg lelkileg, győzelem esetén meg kb. lehet ünnepelni.
Még valami: “hazai pálya” nélkül hoztuk le a szezont, a hegyen azért nem olyan, mint a Nou Campban.
Majd vasárnap jön a sebtapasz srácok…annál nem kell több, minthogy négyszer elverjük a nagyképűeket egy szezonban, mivel ez általában 2-3 kupával is jár. Van 4 nap összeszedni a bandát fizikailag meg lelkileg, győzelem esetén meg kb. lehet ünnepelni.
Még valami: “hazai pálya” nélkül hoztuk le a szezont, a hegyen azért nem olyan, mint a Nou Campban.
Ha jol emlekszem Xavival volt jo par meccsunk,ahol tudtunk bekkelni,kar,h Flick ezt kiirtotta.
- Subinho
- Director del Fútbol
Nagyon nagyon jó meccsek voltak, izgalmas, változatos, fantasztikus volt mindkét meccs. Lássuk be azért a komplett védelem felforgatva állt fel. Gerard Martin rendkívül gyenge, kb 1 jó beadása volt, abból gol lettt, a többi katasztrófa, főleg a 3. Inter gól előtt, nem is értem, mi volt a terv? Miért nem vágta ki a labdát, ahogy megszerezte. 3 perccel a vége előtt megpróbálta kihozni, úgy hogy 2 Interest volt mellette. Teljesen érthetetlen! De ami a legszomorúbb, az Araujo beszállása a meccsbe. Már sokadik alkalommal igazolja, hogy csak árnyéka egykori önmagának. Amikor még őt állította Xavi Viniciusra és megoldotta. Sajnos ez rég volt már, most olyan, mint Umtiti volt. Anno klasszis játékos volt, de mostanra ez már csak emlék. Ehhez jött ugye Kounde és Balde hiánya. Ez elég is volt. Ha Martin kivágja a labdát a lelátóra a végén, akkor május végéig rendbe jön Balde, Kounde, Lewa, stb....
Most hétvégén ezekkel a fáradt lábakkal, csalódottan kiállni a Real ellen, akik tuti ránk fognak jönni, mint a sebzett oroszlánra....
Most hétvégén ezekkel a fáradt lábakkal, csalódottan kiállni a Real ellen, akik tuti ránk fognak jönni, mint a sebzett oroszlánra....
Detto... Elakadt a szavam.csababarca írta: ↑2025.05.07. 12:38:45
Engem ez most teljesen lehozott az életről, az a harmadik gól beleégett a retinámba, nem tudtam megszólalni sem, nem értettem mi történik.
Büszke vagyok egyébként a fiúkra, de az a jelenet leverte az idegrendszerem. Hirtelen nem kaptam levegőt.
Az bosszant, hogy ez a döntő úgy kellett volna mint egy falat kenyér és ki tudja, mikor lesz megint ilyen esélyünk.

-
- Entrenador del Barça
Szerintem egyikünk sem szeretne nagy általánosságban ,,Inter,, vagy ,,olasz,, catenaccio focit látni. Nem is vevők a szurkolók erre Spanyolországban.
De azt a jövőben meg kell tanulnunk, hogy kell egy szűk vezetést 10 perccel a vége előtt megőrizni a szezon egyik legfontosabb meccsén. Fel kell tudni akkor adni a gyönyörfocit, és a nagyobb hatékonyságú védekezés a cél. El kell rúgni a labdát! Kétségtelen, hogy a bedobások, náluk veszélyesek voltak magasságuk miatt, de semmi sem olyan veszélyes mint elveszíteni a labdát a saját 16-oson, hogy onnan be lehessen játszani a labdát a kapu elé az 5-ösre. Főleg úgy, hogy embert meg nem fogunk tisztességgel.
Ha ez a képességünk olyan szinten lett volna, mint kellene, ma várhatnánk az ellenfelet a döntőben.
Nyilván azon el kell gondolkodnunk, de lehet ez már eldöntött, hogy ezt a stílusú védekezést akarjuk e játszani, mert akkor szükség lesz olyan csatárokra, akik szállítják a meccsenkénti 3 gólt, vagy ellenfél + 1-et.
De azt a jövőben meg kell tanulnunk, hogy kell egy szűk vezetést 10 perccel a vége előtt megőrizni a szezon egyik legfontosabb meccsén. Fel kell tudni akkor adni a gyönyörfocit, és a nagyobb hatékonyságú védekezés a cél. El kell rúgni a labdát! Kétségtelen, hogy a bedobások, náluk veszélyesek voltak magasságuk miatt, de semmi sem olyan veszélyes mint elveszíteni a labdát a saját 16-oson, hogy onnan be lehessen játszani a labdát a kapu elé az 5-ösre. Főleg úgy, hogy embert meg nem fogunk tisztességgel.
Ha ez a képességünk olyan szinten lett volna, mint kellene, ma várhatnánk az ellenfelet a döntőben.
Nyilván azon el kell gondolkodnunk, de lehet ez már eldöntött, hogy ezt a stílusú védekezést akarjuk e játszani, mert akkor szükség lesz olyan csatárokra, akik szállítják a meccsenkénti 3 gólt, vagy ellenfél + 1-et.
2 meccs statjai összesítve.
xG: Barca 4.27 vs Inter 3.18
Lövések: Barca 42 vs Inter 20
Kaput találó: Barca 19 vs Inter 10
Szöglet: Barca 14 vs Inter 7
Akármilyen sz.r volt a védelem, ha EG nem rúgja bele 5 méterről Sommerbe vagy Yamal és FT nem sül fel a kapu előtt, sima továbbjutás.
Egy olyan Barca szögletre nem emlékszem ami egyáltalán veszélyhelyzetet teremtett volna, ebben is javulni kell, sok más mellett. Szerintem a srácok is érzik, h ők voltak a jobb csapat és mekkora sansz úszott el. Nehogy a bajnokság is rámenjen.
xG: Barca 4.27 vs Inter 3.18
Lövések: Barca 42 vs Inter 20
Kaput találó: Barca 19 vs Inter 10
Szöglet: Barca 14 vs Inter 7
Akármilyen sz.r volt a védelem, ha EG nem rúgja bele 5 méterről Sommerbe vagy Yamal és FT nem sül fel a kapu előtt, sima továbbjutás.
Egy olyan Barca szögletre nem emlékszem ami egyáltalán veszélyhelyzetet teremtett volna, ebben is javulni kell, sok más mellett. Szerintem a srácok is érzik, h ők voltak a jobb csapat és mekkora sansz úszott el. Nehogy a bajnokság is rámenjen.
Ugyanez..unalmas mar,h allandoan mi vagyunk a rossz oldalon.Masfel perc miatt meg rosszabb kiesni,tovabbra is kiba.ott duhito a 3.goljuk..csababarca írta: ↑2025.05.07. 12:38:45Belőlem abszolút a csalódottság beszél, kicsit elegem van már, hogy mi vagyunk a szimpatikus vesztes örökkön örökké.Normandia írta: ↑2025.05.07. 09:51:36Srácok, régen voltam itt, csak olvasgatni szoktam, de most úgy érzem kicsit a csalódás beszél itt sokunkból. Mind két meccs a foci ünnepe volt. Nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, egy fiatal potenciállal teli csapatra. Igen, a rutintalanság még látszik, de azt az ilyen és hasonló meccseken lehet megszerezni. Biztos vagyok abban, hogy sokat tanulnak ebből. Ott van még a bajnokság és ha azt behúzzuk, nincsen miért csalódottnak lenni az idényért. Én csak gratulálni tudok a csapatnak, szép volt fiúk![]()
Büszke vagyok a srácokra, kitették a szívüket-lelküket a pályára, de iszonyú frusztráló, hogy nem akar összejönni.
És idén ez történelmi lehetőség volt, másfél percre voltunk, egy kezelhető mezőnyben, jövőre sokkal nehezebb lesz valószínűleg, mert a többi csapat is fejlődni fog.
Engem ez most teljesen lehozott az életről, az a harmadik gól beleégett a retinámba, nem tudtam megszólalni sem, nem értettem mi történik.
Nagyon dühös vagyok, de nem tudom kire.
Huhh, azt hiszem egy időre elegem van a fociból. Drukkolok a PSGnek, de nem hiszem, hogy nézni fogom. Kicsit reméltem reggel, hogy csak álmodtam a tegnapit, de úgy tűnik nem, hát ez van.
Az ággal szerencsénk is volt, de azért tisztességgel végigvertük a mezőnyt. Ki gondolta volna tavaly, vagy az elmúlt sok évben bármikor, hogy itt leszünk elődöntőben esélyesnek tartott csapattal, két gólos hátrányokból is felállva, három kapufát rúgva?
Flick egy zseni, elképesztő, hogy mit kihozott a csapatból, még akkor is, ha ez a meccs rajta ment el elsősorban. Minden edzőnek megvannak a maga szentjei, nem kevésszer szerencséje is volt velük, de végső soron most ez is döntőnek bizonyult.
A sérülések nem kíméltek minket. A City egy középpályás kiesése után darabokra hullott. Nálunk berobbant Bernal, fantasztikus volt, bumm, vége a szezonjának. Hozta Flick Casadót, aki előtte nem volt meggyőző és fantasztikus lett. bumm lesérült...
A mai fociban a szélső védők inkább támadók, akiknek fegyelmezetten vissza is kell szaladniuk azért, de annyi biztos, hogy nélkülük ma nincs foci. Mindkét oldalon a jó alapembereink lesérültek... Igaz, Flick hibája, hogy GM az első, akihez nyúl.
Pár játékosról: GM: hihetetlenül suta. A végén kellett volna a szabad kifelé, továbbra is rosszul használják a VAR-t, ugyanakkor elképesztően suta. Fáziskéséssel dobta el magát, testben és fejben is lassú és végtelenül ügyetlen. És majdnem mázlija volt így is Flicknek vele, de a gólpassza is milyen volt? Amatőr módon, rettentő sután rontja el a passzt, annyira meglepte az ellenfelet, hogy hozzá visszapattan. Beadja megint, egyértelmű, hogy nem Ericnek szánja, de így gól. Ez az ember nem ide való, nincs vele személyes bajom, de suta, rettentően az. Bénázik össze-vissza, beleakad a labdába. Én nem mondom, hogy Fort remek játékos, ha van Baldé, egylrtelmű a helyzet. De Fort érdemileg támogatja a támadást, ég és föld a különbség. Ráadásul úgy alig játszik Fort, hogy mindkét oldalt bevethető és mindkét oldali védőnk sérült.
Raphinha: Meccsek óta gyengélkedik. Írtam is pár meccse, hogy ez az ember kikészült, több hétnyi regenerálódásra lenne szüksége ennek az embernek. Egy könyebb meccs után mutatta a kamera, hogy földre rogy és csak liheg...
Továbbá visszatérve GM-re. Raphinha akkor tud jó lenni, ha megvan a szabadsága. Ha a szélső védő kulimunkáját is neki kell csinálnia, akkor Raphinha legtöbb előnye elveszik. És máris nem négyszer fog kapu elé érkezni, hanem egyszer. És ha négyből egy gólt lő, vagy gólpasszt ad, akkor egyből mennyit? Hát annyit.
Yamal: Ritkán a meccs embere, ennek ellenére a legfontosabb. Hihetetlen, hogy még rossz formában is mit művel. Tegnap a vállán vitte a csapatot, benne volt a gól, vagy ő rontott, vagy szerencséje nem volt, vagy a kapus védett.
Kapusunk: Itt nagy gáz van. TS nem tudom lesz-e még jó játékos valaha. Volt olyan, mikor a világ egyik legjobbja volt, aztán jött egy slrülés, ami után még bizonytalanabb beíveléseknél. Sokszor hárít vonalon reflexből, ami látbányos egyrészt, másrészt nem kéne védenie, ha ki merne menni a kapuból ilyenkor. Az ilyen reflexre építő kapus ellen nagyon dolgozik az idő... Nem temetem nyilván, de nem megnyugtató. A lengyel pedig nem jó. Nincs vele bajom, tisztességes iparos, van pár látványos védése, de azok sem bravúrok általában. Gyakorlatilag nincs bravúr. A kötelezőeket hozza általában, de azért már itt is sokat hibázgat. Nem kell messzire menni, ott van Sommer: nem tudom mennyire szuper kapus de tegnap ember feletti volt. Tek-Kel a kapuban kaptak volna vagy hat gólt. Ez a nagy különbség.
FDJ: gondolom megint elő lesz védve, szerintem az egyik legjobbunk volt. Hibázott egyszer? Igen. De tegnap iszonyú egyedül volt. Nem lassította a játékot, nem alibizett, de ő tartotta egyben a középpályát. Gavi a nyomába sem ér, Pedri pedig rengeteget dolgozott, de sokkal előrébb volt tolva.
Araujo: Flick másik hibája. Van aki hiubázhat, ő nem. Mert akkor egyből jön a pad. Ez az ember egy nagy gyerek. A sérülése óta lehet soha nem lesz az, aki volt, de igazságtalan őt elővenni az utolsó gólnál. Az egy az egyben GM hibája. Araujo ott volt az emberén, tette oda a lábát, a támadó tűpontos labdát kapott, alig volt esélye. Egy centit másként rúgja, Araujo belelép. Annyira Araujo hiba, amennyire kapus hiba (kb semennyire). Szerencsés gól volt és GM bohóckodása.
Cubarsi, Inigo: Nem szidom őket, de nem jobbak, mint Araujo, ha összességében nem is sokkal rosszabbak.
Ferran, Lewa: Lewa a szokásos dupla nulla. Ha a társak összehoznak neki megint 4 ajtó-ablak ziccert, belőtt volna egyet. De ennyi. Ferrannal nem tartja meg jobban a labdát, alapvetően nincs labdaérzéke, így az összejátékban is csak lassít, a labdát se tudja rendesen lekezelni, mit lehet mondani. Ferran jobb képességű, de igazából ő is nagyon kevés erre a posztra. Ő is kihagy egy csomó nagy helyzetet..annyi előnye van, hogy jobban játékban van, de akkor is kevés. Muszáj lenne erre a posztra egy életképesebb formát, aki mögött nem csak statisztika van, hanem igazi csatár teljesítmény, aki önmagában is folyamatos veszély.
Gavi, Fermin: Tudom, sokan oda vannak értük, de Pedi és FDJ mellett időhúzó cserék. Fermin kicsit olyan nekem, mint Lewa: eltűnik iszonyatos módon, és ez az ő pozstján még durvább, mint a csatárnak...Aztán meg-egvillan, gól-gólpassz, de az összes perceihez képest meg emberhátrány. Cserének okék ideig-óráig, de nem megmentő cserék.
Olmo: Szerintem a legtöbben így látjuk, legalábbis a fél fórum szidja, aztán imádja..és jogosan. Ő ilyen, mindigis ilyen volt. Van két olyan meccse, hogy sziporkázik, aztán megsérül, aztán lesz 2-3 teljesen homály meccse. Nem lett volna szabad megvenni abban az anyagi helyzetben, de ha itt van nem bánom, ugyanakkor nem lehet hosszútávon rá építeni. Most lőtt egy gólt, de tipikusan az, ha jobb napját fogja ki, akkor már az első féidőben lőtt volna kettőt.
Én azt jósoltam, hogy nem jutunk túl az Interen, mert kifáradtunk, most tényleg olyan kulcsposztokra nincs ember, amit nem tudunk, vagy aki van, azzal nem akar Flick pótolni.
De azt nem gondoltam, hogy így kapunk ki... rengeteg kapufa, ajtó-ablak helyzetek, bírói tévedések, utolsó perces gól... Kiakasztó, ez most tényleg nem fair.
Én elég biztos vagyok benne, hogy nem lesz meg a bajnokság. Csalódott és kifacsart mindenki. A Real összeszedte magát, megbuktatták az edzőt, ezerrel tolják, többnyire meggyőző a játékuk is. Mi botlani fogunk legalább kétszer, ők nem hiszem.
De ha így is alakul, azért jó idény volt... Nagyon sok minőségi meccsünk volt, tíz éve nem láttam ilyet tőlünk. Remélem jövőre Laporta végre nem sz.rt kever, hanem tényleg épít és akkor fel lehet venni a versenyt akárkivel. De kellene az a középcsatár a két szerencsétlenünk helyett, kellenek szélső védők, minimum Fort szintűek cserének.. Nem értek egyet azokkal, akik belső védőket akarnak venni. Igen, Cubarsi bűn lassú, Araujo hibázgat, Inigo öreg stb, de a világ összes és legjobb védőivel se kapnánk kevesebb gólt ebben a rendszerben. Az, hogy Inigo az ellenfél térfelén van egy extra nyomás, azért van fent a védelmünk, hogy több gólt lőjünk. Ez többnyire be is válik..
Az ággal szerencsénk is volt, de azért tisztességgel végigvertük a mezőnyt. Ki gondolta volna tavaly, vagy az elmúlt sok évben bármikor, hogy itt leszünk elődöntőben esélyesnek tartott csapattal, két gólos hátrányokból is felállva, három kapufát rúgva?
Flick egy zseni, elképesztő, hogy mit kihozott a csapatból, még akkor is, ha ez a meccs rajta ment el elsősorban. Minden edzőnek megvannak a maga szentjei, nem kevésszer szerencséje is volt velük, de végső soron most ez is döntőnek bizonyult.
A sérülések nem kíméltek minket. A City egy középpályás kiesése után darabokra hullott. Nálunk berobbant Bernal, fantasztikus volt, bumm, vége a szezonjának. Hozta Flick Casadót, aki előtte nem volt meggyőző és fantasztikus lett. bumm lesérült...
A mai fociban a szélső védők inkább támadók, akiknek fegyelmezetten vissza is kell szaladniuk azért, de annyi biztos, hogy nélkülük ma nincs foci. Mindkét oldalon a jó alapembereink lesérültek... Igaz, Flick hibája, hogy GM az első, akihez nyúl.
Pár játékosról: GM: hihetetlenül suta. A végén kellett volna a szabad kifelé, továbbra is rosszul használják a VAR-t, ugyanakkor elképesztően suta. Fáziskéséssel dobta el magát, testben és fejben is lassú és végtelenül ügyetlen. És majdnem mázlija volt így is Flicknek vele, de a gólpassza is milyen volt? Amatőr módon, rettentő sután rontja el a passzt, annyira meglepte az ellenfelet, hogy hozzá visszapattan. Beadja megint, egyértelmű, hogy nem Ericnek szánja, de így gól. Ez az ember nem ide való, nincs vele személyes bajom, de suta, rettentően az. Bénázik össze-vissza, beleakad a labdába. Én nem mondom, hogy Fort remek játékos, ha van Baldé, egylrtelmű a helyzet. De Fort érdemileg támogatja a támadást, ég és föld a különbség. Ráadásul úgy alig játszik Fort, hogy mindkét oldalt bevethető és mindkét oldali védőnk sérült.
Raphinha: Meccsek óta gyengélkedik. Írtam is pár meccse, hogy ez az ember kikészült, több hétnyi regenerálódásra lenne szüksége ennek az embernek. Egy könyebb meccs után mutatta a kamera, hogy földre rogy és csak liheg...
Továbbá visszatérve GM-re. Raphinha akkor tud jó lenni, ha megvan a szabadsága. Ha a szélső védő kulimunkáját is neki kell csinálnia, akkor Raphinha legtöbb előnye elveszik. És máris nem négyszer fog kapu elé érkezni, hanem egyszer. És ha négyből egy gólt lő, vagy gólpasszt ad, akkor egyből mennyit? Hát annyit.
Yamal: Ritkán a meccs embere, ennek ellenére a legfontosabb. Hihetetlen, hogy még rossz formában is mit művel. Tegnap a vállán vitte a csapatot, benne volt a gól, vagy ő rontott, vagy szerencséje nem volt, vagy a kapus védett.
Kapusunk: Itt nagy gáz van. TS nem tudom lesz-e még jó játékos valaha. Volt olyan, mikor a világ egyik legjobbja volt, aztán jött egy slrülés, ami után még bizonytalanabb beíveléseknél. Sokszor hárít vonalon reflexből, ami látbányos egyrészt, másrészt nem kéne védenie, ha ki merne menni a kapuból ilyenkor. Az ilyen reflexre építő kapus ellen nagyon dolgozik az idő... Nem temetem nyilván, de nem megnyugtató. A lengyel pedig nem jó. Nincs vele bajom, tisztességes iparos, van pár látványos védése, de azok sem bravúrok általában. Gyakorlatilag nincs bravúr. A kötelezőeket hozza általában, de azért már itt is sokat hibázgat. Nem kell messzire menni, ott van Sommer: nem tudom mennyire szuper kapus de tegnap ember feletti volt. Tek-Kel a kapuban kaptak volna vagy hat gólt. Ez a nagy különbség.
FDJ: gondolom megint elő lesz védve, szerintem az egyik legjobbunk volt. Hibázott egyszer? Igen. De tegnap iszonyú egyedül volt. Nem lassította a játékot, nem alibizett, de ő tartotta egyben a középpályát. Gavi a nyomába sem ér, Pedri pedig rengeteget dolgozott, de sokkal előrébb volt tolva.
Araujo: Flick másik hibája. Van aki hiubázhat, ő nem. Mert akkor egyből jön a pad. Ez az ember egy nagy gyerek. A sérülése óta lehet soha nem lesz az, aki volt, de igazságtalan őt elővenni az utolsó gólnál. Az egy az egyben GM hibája. Araujo ott volt az emberén, tette oda a lábát, a támadó tűpontos labdát kapott, alig volt esélye. Egy centit másként rúgja, Araujo belelép. Annyira Araujo hiba, amennyire kapus hiba (kb semennyire). Szerencsés gól volt és GM bohóckodása.
Cubarsi, Inigo: Nem szidom őket, de nem jobbak, mint Araujo, ha összességében nem is sokkal rosszabbak.
Ferran, Lewa: Lewa a szokásos dupla nulla. Ha a társak összehoznak neki megint 4 ajtó-ablak ziccert, belőtt volna egyet. De ennyi. Ferrannal nem tartja meg jobban a labdát, alapvetően nincs labdaérzéke, így az összejátékban is csak lassít, a labdát se tudja rendesen lekezelni, mit lehet mondani. Ferran jobb képességű, de igazából ő is nagyon kevés erre a posztra. Ő is kihagy egy csomó nagy helyzetet..annyi előnye van, hogy jobban játékban van, de akkor is kevés. Muszáj lenne erre a posztra egy életképesebb formát, aki mögött nem csak statisztika van, hanem igazi csatár teljesítmény, aki önmagában is folyamatos veszély.
Gavi, Fermin: Tudom, sokan oda vannak értük, de Pedi és FDJ mellett időhúzó cserék. Fermin kicsit olyan nekem, mint Lewa: eltűnik iszonyatos módon, és ez az ő pozstján még durvább, mint a csatárnak...Aztán meg-egvillan, gól-gólpassz, de az összes perceihez képest meg emberhátrány. Cserének okék ideig-óráig, de nem megmentő cserék.
Olmo: Szerintem a legtöbben így látjuk, legalábbis a fél fórum szidja, aztán imádja..és jogosan. Ő ilyen, mindigis ilyen volt. Van két olyan meccse, hogy sziporkázik, aztán megsérül, aztán lesz 2-3 teljesen homály meccse. Nem lett volna szabad megvenni abban az anyagi helyzetben, de ha itt van nem bánom, ugyanakkor nem lehet hosszútávon rá építeni. Most lőtt egy gólt, de tipikusan az, ha jobb napját fogja ki, akkor már az első féidőben lőtt volna kettőt.
Én azt jósoltam, hogy nem jutunk túl az Interen, mert kifáradtunk, most tényleg olyan kulcsposztokra nincs ember, amit nem tudunk, vagy aki van, azzal nem akar Flick pótolni.
De azt nem gondoltam, hogy így kapunk ki... rengeteg kapufa, ajtó-ablak helyzetek, bírói tévedések, utolsó perces gól... Kiakasztó, ez most tényleg nem fair.
Én elég biztos vagyok benne, hogy nem lesz meg a bajnokság. Csalódott és kifacsart mindenki. A Real összeszedte magát, megbuktatták az edzőt, ezerrel tolják, többnyire meggyőző a játékuk is. Mi botlani fogunk legalább kétszer, ők nem hiszem.
De ha így is alakul, azért jó idény volt... Nagyon sok minőségi meccsünk volt, tíz éve nem láttam ilyet tőlünk. Remélem jövőre Laporta végre nem sz.rt kever, hanem tényleg épít és akkor fel lehet venni a versenyt akárkivel. De kellene az a középcsatár a két szerencsétlenünk helyett, kellenek szélső védők, minimum Fort szintűek cserének.. Nem értek egyet azokkal, akik belső védőket akarnak venni. Igen, Cubarsi bűn lassú, Araujo hibázgat, Inigo öreg stb, de a világ összes és legjobb védőivel se kapnánk kevesebb gólt ebben a rendszerben. Az, hogy Inigo az ellenfél térfelén van egy extra nyomás, azért van fent a védelmünk, hogy több gólt lőjünk. Ez többnyire be is válik..
Egyetértek kb mindennel amit írsz.
Ezt a meccset a védőink ès a bíró hozta össze az Internek! Felháborító, h egy bl elődöntőbe ilyen még most is előfordulhat! Valaki írt egy hsz-t, h az uefa a két klub vb-n szereplő csapatot akarja a döntőbe hát ez összejött! Yamal két eseténél az egyik sima tizi, de amit az örmèny csinàlt az piros lap is! Martin gyereket meg letalpalták és még csak vissza sem nézték! Ezek a tények engem jobban bosszantanak mint a védőnk bénázása. Tebas megint nem fog engedni minket igazolni ez fix, pedig ennek a csapatnak 2-4 játékosra lenne szüksége. Eszem megáll, h kb csak a mocskos Madrid tud csalással nyerni! Viccc
Ezt a meccset a védőink ès a bíró hozta össze az Internek! Felháborító, h egy bl elődöntőbe ilyen még most is előfordulhat! Valaki írt egy hsz-t, h az uefa a két klub vb-n szereplő csapatot akarja a döntőbe hát ez összejött! Yamal két eseténél az egyik sima tizi, de amit az örmèny csinàlt az piros lap is! Martin gyereket meg letalpalták és még csak vissza sem nézték! Ezek a tények engem jobban bosszantanak mint a védőnk bénázása. Tebas megint nem fog engedni minket igazolni ez fix, pedig ennek a csapatnak 2-4 játékosra lenne szüksége. Eszem megáll, h kb csak a mocskos Madrid tud csalással nyerni! Viccc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andrsika 2025.05.07. 12:44:13-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Belőlem abszolút a csalódottság beszél, kicsit elegem van már, hogy mi vagyunk a szimpatikus vesztes örökkön örökké.Normandia írta: ↑2025.05.07. 09:51:36Srácok, régen voltam itt, csak olvasgatni szoktam, de most úgy érzem kicsit a csalódás beszél itt sokunkból. Mind két meccs a foci ünnepe volt. Nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, egy fiatal potenciállal teli csapatra. Igen, a rutintalanság még látszik, de azt az ilyen és hasonló meccseken lehet megszerezni. Biztos vagyok abban, hogy sokat tanulnak ebből. Ott van még a bajnokság és ha azt behúzzuk, nincsen miért csalódottnak lenni az idényért. Én csak gratulálni tudok a csapatnak, szép volt fiúk![]()
Büszke vagyok a srácokra, kitették a szívüket-lelküket a pályára, de iszonyú frusztráló, hogy nem akar összejönni.
És idén ez történelmi lehetőség volt, másfél percre voltunk, egy kezelhető mezőnyben, jövőre sokkal nehezebb lesz valószínűleg, mert a többi csapat is fejlődni fog.
Nagyon dühös vagyok, de nem tudom kire.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Chino
- Llegenda del Barça
Hiába védekezett úgy az Inter kapott két meccsen hat gólt, mellé volt még rengeteg helyzet, ziccer, sokszor a kapufa mentette meg őket vagy éppen Sommer volt ihletett formában. Emellett szidjuk a mi védelmünket, de az Inter hatékonyságban nőtt magasan fölénk. Minimálisan volt több helyzetük, mint góljuk pedig az állítólagos zseniális védelemről beszélünk. De felhozhatnánk a Bayern elleni párharcot, ahol ugyan "csak" hármat kaptak, de lehetősége rengeteg volt a bajoroknak. És akkor is jöttek a Bayern helyzetei, mikor már tényleg 20 méteren voltak. A hosszabbításban is simán kaphattak volna két, de akár három gólt is a németek lehetőségei alapján.drobika írta: ↑2025.05.07. 12:00:08Visszamehetünk Beckenbauerig ( isten nyugosztalja békében), akkor sem tudom elképzelni azt a hátvédhármast, aki ezt az általunk játszott focit védekezőközéppálya nélkül le tudja hozni elvesztett labda, kontra esetén megfelelő gyakorisággal kapott gól nélkül. Gyakorlatilag nincs is középpálya, mert ott vannak egy 10 méteres sávban fent 50-60 méteren. Egy labdavesztéssel máris mögöttünk vannak. Nem érdemes konkrét személyt most okolni, mert a rendszer ilyen. Nem lehet állandó 2-3 kapott góllal kalkulálni, mert majd rúgunk mindig eggyel többet !
A cserét nem értem, egyszerűen nem értem, miért ment le Inigo M ?! Miért jött be egy teljesen formán kívül (régi önmagához képest tuti) játékos a védelem vezérének ?! Megfoghatatlan!
Mint ahogy az is, hogy miért nem tanulunk mástól? Nem láttuk mit csinál az Inter? Védekezik, ha kell 20 méteren 10-en, keményen ütközve, harapva és elrúgja a labdát Bilbaóig ha kell, mert ezt kell játszani az eredményhez! Itt vannak ezek a fiatalok, szakítani kell ezzel a minden helyzetben finom megoldás kötelezettséggel!!! Profin , favágón, de meg kell tartani tudni az eredményt néhány perccel a vége előtt egy ilyen fontos meccsen védekezve! Ezt senki sem spórolhatja meg, mert ráfizet.
Nem követem annyira az olasz bajnokságot, de azért láttam néhány meccsüket, de ugyanannyi kapott góllal büszkélkedhetnek, mint mi.
Arról nem beszélve, ha folyamatosan kifelé rugdossuk, rendre jöhettek volna az olaszok ívelgetéssel, ami tudjuk kinek fekszik jobban.
Inigo szerintem valami probléma vagy egyéb dolog miatt jött le, mintsem taktikai okból.. Ha már be akarta állítani Araujot, akkor Cubarsi helyére tette volna, Így neki kellett kimenni bal oldali belső védőnek, holott abban a pozícióban IM stabilabb és balra folyamatosan ki tud segíteni, nem véletlenül játszott Balde helyett is. Ráadásul ha kezd, akkor Inigot szinte sosem veszi le.
Forca Barca!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Szerintem nagyon messze vagyunk még a nagycsapat státusztól, maximum éledezünk.csababarca írta: ↑2025.05.07. 00:59:17
Egy nagycsapat nem esik így ki, hanem lepörgeti a maradék perceket, kulcsszituációban belövi a ziccert, és/vagy kivágja a labdát bedobásra.
Lábonlőttük magunkat a párharcban többször, magunkat vertük agyon.
Szégyen, hogy hét gólt kaptunk attól az intertől, akik tán 3szor lőttek 2 gólnál többet ebben a naptári évben, és egy Acerbi menti meg őket, akinek gólja se volt eddig.
Szidhatjuk Araujot, de a 4. gól Cubarsié is, aki lement makkot szedni a bozótosban, ahelyett, hogy odalépett volna.
Történelmi lehetőséget szalasztottunk el, gyufa ágon odaérhettünk volna a bl döntőbe, és akkor ilyen gyermeteg hibákat vétünk.
Meccs előtt ezt írtam le, hogy dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki a helyzetet, akkor nem morgok. Erre kapunk 4 ilyen gólt...gratulálok, szégyen.
Pár szösszenet pár játékosról:
- Sommer-Szcezny... hát eldőlt, a kisebb, nyüzügébb kapus betette a pluszt.
- Eric, gólja rendben, más semmi.
- Inigo: aranyos az akarása, de egyszerűen erre a szintre már kevés.
- Cubarsi: összehozott egy tizit, lefeküdt aludni megint, rutin kell nagyon rá, mert jó képességű védő.
- GM: két gólpassz, védekezni sajnos nem tud. Ki kell rúgni a labdát ilyen helyzetben csőrrel, akármerre, és nincs baj.
- Raphinha: hős lehetett volna, így meg arra emlékszem, hogy bűnrossz volt, momentum nélkül, nálam messze a leggyengébb volt ma a csapatból.
- Ferran: erről beszéltem.
- Yamal: hát itt a legnehezebb megszólalni. Zseni a gyerek, le a kalappal, imádom meg minden. De olyan lehetőségei voltak ma, hogy szégyen nem gólt szerezni ezekből. Az internek a két meccsen nem volt ennyi lehetősége, rúgtak 6 gólt...ameddig nem tanul meg gólt lőni, addig nálam nem több mint egy ígéret.
Nagyon sajnálom a mait, de magunknak köszönhetjük.
Plusz: azért a 3. gól előtti labdaszerzést megnézném Dumfriestől...gyanús, hogy egyszer nem ismételték meg.
Nem fért bele a 7 kapott gól, főleg, hogy a felét bődületes védelmi hibák előzték meg. Így nem lehet BL döntőbe jutni.
Azt aláírom, hogy szerencsés volt a sorsolás, de már akkor is azt írtam, hogy az elődöntő lehet a végállomás. Az is lett, mégis így kiesni, csalódás. Nagyon sajnálom a srácokat, mert a belüket kihajtották idén, képességeikhez mérten szerintem bőven fölélőttek nagyon sokan a csapatból.
Szecnynek meg kell köszönni, hogy visszatért, megmentette a seggünket, aztán pedig leültetni, nem tudott hozzátenni a párharchoz semmit, ellenben Sommer hozta nekik a túloldalon.
E. Garcia teljesítménye hatalmas ugrás felfelé, ellenben a lábában maradt a 3. gól, amit onnan egyszerűbb volt kihagyni, mint berúgni.
I. Martinez szerintem extrát hozott az idényben, de nem Ő a jövő itt, az biztos. Elvileg izomfáradtság miatt kért cserét, azért jött Ara.
Cubarsí, összehozta a tizit, ami kb, 2 centin múlt, de szerintem idővel extra lehet, bár idén sokat hibázott.
G. Martin: 2. félidőben hozott majdnem egy prime Jordi Albát, aztán eltököli a végét és megy a kukába az egész, borzalmas.
Raphina meccsek óta szellem, s bár tegnap is hozta a semmiből a gólt, nagyon látszik, hogy nincs mögötte senki, látványosan visszaesett a teljesítménye, illetve azzal maximálisan egyetértek, hogy neki közel nem lesz ilyen extra szezonja több, polcokkal feljebb teljesít, mint indokolt lenne. Szerintem.
Ferran folyamatos kezdő tagsága predesztinálta, hogy vissza fog esni, meg is történt, sajnálatos. Csatár nélkül meg nehéz.
Yamal. 17 éves, gyerekek. Hátán cipelte a csapatot oda-vissza egy BL elődöntőben, ezt azért tegyük már helyre. A második félidőben már hárman figyeltek rá. Aláírom, a gólszerzés hiányzik, reméljük abban is feljavul.
Pedri maga alatt teljesített tegnap, meg is látszott a csapaton, FdJ borzalmasan gyenge volt, Olmoval együtt. Olmo is cserének jó, nem emlékszem, hogy kezdőként bármi extrát hozott volna.
Ara témához, szerintem azért van ez itt ennyire kihegyezve, mert sokan azt gondolják, hogy az Ő ültetése miatt kapunk ennyi gólt, hát tegnap bizonyította, hogy fogalma nincs. Be lehet tudni meccshiánynak, akárminek, ha mindenki mást tudunk ócsárolni, ha hibázik, akkor amellett se menjünk el, hogy az uru az utolsó két interes gólban vastagon benne volt.
A játékvezetés:
- Inter kezezést kb. kétszer mutatták, gondolom a VAR is agyon vizsgálta...
- Ellenben Martinez szituját 71 szögből megnézték. (Jogos volt, nem vitatom.)
- Yamal felrúgása tizi, több, egymástól független szakértő szerint is, a második kontakt miatt esett, az pedig 16-on belül történt, azért 2-2-nél ez nem kis tévedés.
- G. Martint egyértelműen megrúgták a 3. inter gól előtt, van róla 50 lassítás, valszeg csak a VAR szobában nem volt ilyenre lehetőség.
Ennek ellenére magunkat vertük meg az ócska védekezéssel és a hasonlóan gyenge helyzetkihasználással, nagy kár érte, félek tőle, a Flick által hozott lendület közel sem lesz ekkora jövőre, persze, minden függ az igazolásoktól.
Nagyobb bajom a tegnapi 120 perccel, hogy fizikailag és lelkileg is nagyon megterhelő lehetett, vasárnap pedig ismét döntő, ami így mocskos nehéz lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2025.05.07. 12:26:31-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Yamalon kívül szinte mindenki hibázott vagy alulteljesített..ez az inter messze nem olyan jó, a hülye feltolt védelem meg a hibák miatt vannak csak döntőben. Az első meccsen 3kaput találó lövés 3 gól..2 szögletből 2 gól. Nem mostanában lesz újra ekkora sansz a BL-re.
Ettől függetlenül sokkal inkább nézek Barca meccset mint Inter-t, mégha ez sokszor nem is vezet eredmenyre , sajnos. Ez nem foci..csaló olaszok, semmit nem akartak csinálni, hányinger és erre büszkék.
Ordas mazlijuk volt, remélem a döntőben kikapnak.
Ettől függetlenül sokkal inkább nézek Barca meccset mint Inter-t, mégha ez sokszor nem is vezet eredmenyre , sajnos. Ez nem foci..csaló olaszok, semmit nem akartak csinálni, hányinger és erre büszkék.
Ordas mazlijuk volt, remélem a döntőben kikapnak.