Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.05.06. 19:12:53

Eddig a szezonban az igazán téttel bíró meccseket hoztuk igazi gólesőkkel, ma sem lesz másképp.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2025.05.06. 19:11:03

Én nem tudok mást elképzelni csak a döntőbe jutást. 1 hete már itthon és meló közben is BL lázban égek, nagyon várom a meccset. Nem emlékszem mikor voltam ennyire "besózva". Xavi alatt több meccsen is bealudtam, most egy-egy meccs után alig bírok elaludni. Győzni kell mindenáron!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.06. 19:05:56

Troym írta:
2025.05.06. 18:15:27
MessiNeymarSuarez írta:
2025.05.06. 17:54:20

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok. =D>
Értem mire gondolsz, de ezt az esélyt elszalasztani meg évtizedes hiba lenne (sajna szó szerint).
Nem véletlen a nyolcad és negyeddöntő a leggyakoribb végállomásunk BL-ben (a két csoportkör kiesést próbálom rossz álomként megélni), kb 5-7 jobb csapat van nálunk jobb játékosokkal, idén mindet elkerültük ezidáig, de anno hányan imádkoztak, hogy nehogy a PSG jöjjön a nyolcaddöntőben, mert vége a koncertnek és jövőre simán belenyúlhatunk egy komolyabb nyolcaddöntőbe.
Mondjuk most annyi szerintem a különbség, hogy ha belfutunk a PSG-be, akkor is továbbmehettünk volna, lett volna egy kb 50-50%-unk, remélem, jövőre is olyan erősek leszünk, hogy kb így állna a dolog. De ja, akkor végződhetett volna rosszabbul is a BL szezon. Egy ilyen top2-3 csapat ellen az elmúlt években full esélytelenek lettünk volna. Most az Inter fontos hiányzókkal együtt 50-50 szerintem, elődöntőben meg már tényleg rendben lenne az is, ha kiesnénk, persze valahogy be kellene húzni, akárhogy is.

Meg persze ha elkezdünk így váltakozva az élmezőnyben végezni, akkor belefér 1-1 nyolcaddöntős távozás, még ha nem is örülünk neki, benne van az ilyen sorsolás a pakliban. De amíg közben elődöntőzünk is, vagy neadjisten még tovább jutunk, addig ez természetes.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sonoma
Capitá del Barça

2025.05.06. 18:46:42

A védelmünkön múlik meg lesz-e a döntő.
A támadósorunk képes rúgni 1-2 gólt idegenben is, a kérdés mennyit hibáznak a védőink. Még egy olyan védekezés, mint az odavágón volt nem fér bele.
Én bízom benne, hogy feljavulunk és mosolyogva fekszem (fekszünk) le.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.06. 18:15:27

MessiNeymarSuarez írta:

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de én kezdem elfogadni hogy valószínűleg ma nem lesz meg a továbbjutás a jelen körülmények között mert túl sok minden szól ellenünk, ami szomorú lesz, de azt hiszem nem búslakodhatunk hiszen elképesztő változáson ment keresztül a csapat, 2-3 éve még az EL-ben Ten Hag-féle MU-k meg Frankfurtok oltottak minket be, most meg ott vagyunk hogy 5 meccsre a Triplázástól ami hihetetlen, és nagyon szépet meneteltek a foghíjas kerettel is.
Egyedül ami szomorú az hogy feltehetőleg nem lesz még egy ilyen águnk, de ebből okulni kell és a nyáron úgy erősíteni a keretet hogy jövőre bármilyen ágon, bárki ellen fel vehessük a kesztyűt még 1-2 fontos hiányzóval is.
De ez még odébb van, még bent vagyunk szóval szurkoljunk a csapatnak, hátha Flick előáll valami okossal és újabb csodát tesznek a srácok. =D>
Értem mire gondolsz, de ezt az esélyt elszalasztani meg évtizedes hiba lenne (sajna szó szerint).
Nem véletlen a nyolcad és negyeddöntő a leggyakoribb végállomásunk BL-ben (a két csoportkör kiesést próbálom rossz álomként megélni), kb 5-7 jobb csapat van nálunk jobb játékosokkal, idén mindet elkerültük ezidáig, de anno hányan imádkoztak, hogy nehogy a PSG jöjjön a nyolcaddöntőben, mert vége a koncertnek és jövőre simán belenyúlhatunk egy komolyabb nyolcaddöntőbe.
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.06. 18:09:02

bence0330 írta:
2025.05.06. 17:34:59
pep71 írta:
2025.05.06. 17:21:51
Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?
😁😁😁 jó kérdés, engem is őrületbe kerget, h GM-et játszatja, de az eredményeket őt igazolják.
Nálam baloson Christensen kezdene. Elit sebesség és labdával is nagyon jó. Jobboson Ara, aztán jöjjön az Inter , barca meg kontrázzon. De Flick nem ilyen fickó.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

bence0330 írta:
pep71 írta:
Cubarsi sokkal többet hibázik lesreállításban mint Araujo..1 oka van, h Araujo miért nem játszik Flick-nél, az pedig a labdaügyesség, ami Flicknél mindennél fontosabb.
Flick nem egy BL elődöntőben fog változtatni az egész éves taktikáján(ugyanolyan fafefű ebben mint Pep) és eddig bevált neki. Már csak 3x kell és triplázás lehet belőle.
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Egyetértek teljesen az eszmefuttatással, Flick logikája szerintem is ez, de ha ezt követi, akkor mi a fűzfán fütyülő rézangyalát keres ott Gerard Martin, aki Araujónál is osztályokkal gyengébb labdával, cserébe még lassaú és max közepes védő?
Ráadásul volt olyan hogy egy fontos meccsen(talán a Dortmund elleni visszavágó) ahol kb csak minden második olyan labdára mozdult ami az oldalvonal felé megy, mintha lusta lenne, nem egyszer eljátszva azt hogy ő megáll majd végül az ellenfél játékosa meg röhögve összeszedi, meccsben tartva, egy ilyen hozzáállású meccs után szerintem Fort vagy bárki más simán kikerült volna. Szóval ha ma is kezd akkor remélem olyan erőbedobással teszi mintha élete utolsó meccse lenne.

Érdekesen alakulnak az oddsok, az odavágó előtt és után 1.7 körül voltunk mi és 2.3 körül az Inter, most meg már Baldé-Koundé hiányában alig számítunk papíron esélyesebbnek(1.83 nekünk és 1.98 az Internek)
bence0330

pep71 írta:
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
pep71
Entrenador del Barça

Khyzz írta:
2025.05.06. 13:33:01
Araujo egy nagyon jó védő, szeretem a szenvedélyes játékosokat mint Ő aki mindent otthagy a pályán, DE nem passzol Flick rendszerébe: nem igazán érzi a lestaktikát és rosszul passzol, emellett szerintem nem is annyira intelligens játékos. Ezek miatt jobb szélsőnek abszolút nem tenném, legalább az egyik oldalra kell egy szélső hátvéd akivel lehet összjátékot produkálni és Yamal sokkal jobb ha van némi segítsége, ne kelljen állandóan 3 védőn átverekednie magát egyedül. (És ami nagy vesszőparipám vel hogy MINDIG benne van egy párharcot/fontos meccset befolyásoló hiba [PSG elleni kiesést még mindig nem bocsájtottam meg neki])

Középre tényleg kellene a magasság légvédelem miatt. Én nagy rajongója vagyok Chrisnek: gyors, pontos, magas, sallangmentes és jól passzol én Cubarsival szivem szerint őt kezdetném de valljuk be keveset játszott, számunkra ő zsákbamacska, csak Flick tudja hol van most valójában. Cubarsi azt hiszem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen.

Ebben az esetben Inigot balra tenném, szerintem van annyira intelligens, hogy a védekezést megoldja ha kap egy minimális segítséget. Emiatt a kp nálam: FdJ, Pedri és a presszing miatt Gavi lenne. Gavi egyre jobban kezd formába lendülni és kedvelem benne, hogy a lelkét kidolgozza a csapatért, szerintem kellene a harciassága. Amikor Inter elfáradt és még van eredménykényszer akkor jöhet Olmo.
Nálam Olmo mindenképp előrébb van mint Fermin, szerintem egyszerűen jobb összjátékban és remekül alakit ki helyzeteket, ezzel a támadósorral nagyon passzol.

Támadók nem kérdés.

Bízom Flickben, számomra olyan edzőnek tűnik aki tud alkalmazkodni az ellenfélhez és tanul a hibáiból/jól tud változtatni. Remélem az Inter nem fog ki még egyszer egy ennyire szerencsés napot mint múlt héten.

Ha pedig GM/Fort közül kellene választani, egyértelműen utóbbira voksolnék, jobb össz/előre játékban és technikásabb, okosabb. (Bár neki is kellene rendesen segitség a védekezésben.) Szorgalmas fiú a GM meg hajt de egyszerűen csetlik-botlik azokkal a hosszú lábakkal.

Szcesnyit is birom, de remélem erre a párharcra már lehozta az összes hibáját és nem lesz több. :)
GM-Inigo-Cub-EG lesz.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.05.06. 17:11:26

Eric García, Cubarsí, Iñigo Martinez, Gerard Martín???? Isteni csoda kell, hogy ne fussanak meg mindkét szélen, és tipikus gólokat kapjunk.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.06. 14:46:01

Elerkezett a nap,dontobe juthatunk!! Akarhogy,be kell jutni [-o< ha Martinnal,ha nelkule valahogy be kell huzni.Itt az esely,nem egy verhetetlen ez az inter..
Eredmenyek app Inigot irja balosra
Khyzz
Barça B

2025.05.06. 13:33:01

Araujo egy nagyon jó védő, szeretem a szenvedélyes játékosokat mint Ő aki mindent otthagy a pályán, DE nem passzol Flick rendszerébe: nem igazán érzi a lestaktikát és rosszul passzol, emellett szerintem nem is annyira intelligens játékos. Ezek miatt jobb szélsőnek abszolút nem tenném, legalább az egyik oldalra kell egy szélső hátvéd akivel lehet összjátékot produkálni és Yamal sokkal jobb ha van némi segítsége, ne kelljen állandóan 3 védőn átverekednie magát egyedül. (És ami nagy vesszőparipám vel hogy MINDIG benne van egy párharcot/fontos meccset befolyásoló hiba [PSG elleni kiesést még mindig nem bocsájtottam meg neki])

Középre tényleg kellene a magasság légvédelem miatt. Én nagy rajongója vagyok Chrisnek: gyors, pontos, magas, sallangmentes és jól passzol én Cubarsival szivem szerint őt kezdetném de valljuk be keveset játszott, számunkra ő zsákbamacska, csak Flick tudja hol van most valójában. Cubarsi azt hiszem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen.

Ebben az esetben Inigot balra tenném, szerintem van annyira intelligens, hogy a védekezést megoldja ha kap egy minimális segítséget. Emiatt a kp nálam: FdJ, Pedri és a presszing miatt Gavi lenne. Gavi egyre jobban kezd formába lendülni és kedvelem benne, hogy a lelkét kidolgozza a csapatért, szerintem kellene a harciassága. Amikor Inter elfáradt és még van eredménykényszer akkor jöhet Olmo.
Nálam Olmo mindenképp előrébb van mint Fermin, szerintem egyszerűen jobb összjátékban és remekül alakit ki helyzeteket, ezzel a támadósorral nagyon passzol.

Támadók nem kérdés.

Bízom Flickben, számomra olyan edzőnek tűnik aki tud alkalmazkodni az ellenfélhez és tanul a hibáiból/jól tud változtatni. Remélem az Inter nem fog ki még egyszer egy ennyire szerencsés napot mint múlt héten.

Ha pedig GM/Fort közül kellene választani, egyértelműen utóbbira voksolnék, jobb össz/előre játékban és technikásabb, okosabb. (Bár neki is kellene rendesen segitség a védekezésben.) Szorgalmas fiú a GM meg hajt de egyszerűen csetlik-botlik azokkal a hosszú lábakkal.

Szcesnyit is birom, de remélem erre a párharcra már lehozta az összes hibáját és nem lesz több. :)
Faramuci69
Jugador del Barça

2025.05.06. 13:09:34

Nem vagyok egy GM fan, de mindkét gólt az ő nyakába varrni kicsit túlzás. Dumpfries ollózása parádés volt, és Thuram sarkazása is, ottmeg kellett Inigo elcsúszása is. Gondolom Flick látja őt minden edzésen, ezért kezdettel. Szerintem védekezésben Fort is nagyon gyenge. Érthető ha Fortnak idő kell, de valamiért Flick nem őt preferálja.
Nálam Araujo lenne a jobb hátvéd és Inigo a baloson, középen Chris és Cubarsi. Lewat kezdetném. Őt kockázatos becserélni Ferran helyére, mert ha hosszabbítás lenne, azt nem bírná, de nem maradna középcsatárunk.
Araujo, Lewa, Chris és Inigo tudná hatástalanítani az Intrer fejjátékát. Lewa is erős ebben. Persze ez még így túl defenzív. Araujo és Inigo helyett Eric és GM/Fort valamivel támadóbb felfogású. Azért Eric és GM egyszerre szerintem túl kockaztatas lenne. Kérdés, hogy mire szavaz a mester. Muszáj gólokat lőnünk. Yamal és Raphinha nehezen tudja emelni a múlt heti szintet, de Olmóban még maradt kakaó. Gabi és Fermin valóban tudnak túl vehemensek lenni, lehet jobb inkább Olmóval kezdeni. Elől élesnek kell lenni, mint az Internet előző héten Barcelonában. Talán amiből kiindulhatunk, az az Atletico elleni kupa visszavágó idegenben, akkor 4:4 volt előtte és lett 0:1. Sanszosabb a kevés gólos meccs, de akkor nekünk kell lőni és lehetőleg nem kapni. Sajnos Fati teljesen kuka, így előre csak Ferran épkézláb csere, PV sincs játékban. Középpályára van pár csere, hátra már jóval kevesebb, főleg a szélekre nincs. (Nálam Grimaldo opció lenne balra, GM-et nem marasztalnám még egy idényre, de ez másik topic.)
bence0330

2025.05.06. 12:33:31

Én csak azt nem értem, hogy mostanság maga Flick is volt, hogy gyorsan lecserélte, mert látta, hogy nem bírja el a csapat. Ha ezt nem tette volna, azt mondom, oké, valamit lát benne, amit más nem, vagy valamit elnézett vele kapcsolatban, viszont mostanában többször vette le olyan gyorsan, amennyire csak lehet. Abban reménykedni, hogy most nem két gólos hendivel indulunk miatta egy félidő alatt, elég merész dolog, főleg, hogy közben előre is zéró, és az előtte lévő szélsőt is takaréklángra teszi, szóval semmit nem ad.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.06. 12:17:06

Expected lineup to face Inter today:

Szczesny, Eric García, Cubarsí, Iñigo Martinez, Gerard Martín, De Jong, Pedri, Olmo, Lamine Yamal, Ferran, Raphinha.

Mundo szerinti kezdő, nekem rossz érzésem van.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.05.06. 11:29:11

Mascherano14 írta:
2025.05.06. 09:37:32
GM akkor lehet a leghasznosabb, ha ő lesz seggrepacsis ember a csereknél. Nagyon lelkes, de borzasztóan ügyetlen ehhez a rendszerhez. Minden más megoldás működhet, főleg, ha kicsit kevésbé toljuk fel a védelmi vonalat, hogy ne futkosanak be mogenk.
Szinte mindenhol GM-et mondják a kezdőbe, ami számomra teljesen érthetetlen, nála még Inigo is jobb megoldás lenne.

Egy ilyenen simán elmehet a továbbjutás, GM-re biztos hogy rá is fognak játszani szóval fel lehet kötni a gatyát.

Ha ki is esünk, így belegondolva még szerencsénk is van hogy az Intert kaptuk a BM helyett, ott még csúnyábban kijöhetne hogy jelenleg nincs szélsővédőnk.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.05.06. 09:37:32

GM akkor lehet a leghasznosabb, ha ő lesz seggrepacsis ember a csereknél. Nagyon lelkes, de borzasztóan ügyetlen ehhez a rendszerhez. Minden más megoldás működhet, főleg, ha kicsit kevésbé toljuk fel a védelmi vonalat, hogy ne futkosanak be mogenk.
gránit
Director del Fútbol

2025.05.06. 09:22:23

Chino írta:
2025.05.06. 00:02:25
gránit írta:
2025.05.05. 22:26:49
Én is így látom, az idegenben szerzett gólok elsőbbségét pedig eltörölték, így nem hátrányból kezdődik számunkra a meccs, ami hatalmas különbség. Ha érvényben lenne még az idegenben lőtt gólok elsőbbsége, az Inter kényelmes helyzetben lenne, előnnyel kezdődne számukra a visszavágó, csak játszaniuk kellene, amit a leginkább tudnak, nekünk pedig kockáztatnunk kellene. Túlzottan feltolt védelem, habkönnyű kontrák az ellenfélnek, mindannyiunk számára ismerős meccskép.

De már nincs elsőbbsége az idegenben szerzett góloknak, tiszta lappal indulunk. Mi bárkinek lövünk legalább három gólt. A mieinkben ez minden meccsen benne van. Ezzel szemben az Interben kevésbé látom ezt, tőlük a három gól inkább kivétel, mint alap, így nagyobb esélyét látom annak, hogy mi tudjuk ezt megismételni, mintsem hogy ők.
Ez valóban előny, de enélkül is győzelemre kellene játszani.
Ami iszonyatos nehéz lesz, az a szélső védők pótlása. Gyakorlatilag nincs oda emberünk.
Szerintem most a legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt. Ha az Inter egyszer is megszerzi a vezetést, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. A hátsó szélsőket most nem is futtatnám előre, Martin helyére Martinezt tenném, a másik oldalra Garciát. A Gironában játszott azon a poszton. Martinez-Cubarsí-Araújo-Garcia lenne nálam a kezdő, előttük Christensennel. A támadók miatt nem aggódok, ontjuk a gólolat ebben a szezonban. A legfontosabbnak most azt tartom, hogy ne kapjunk gólt, és legfőképpen, ne kerüljünk hátrányba.

Sommer meg az odavágón igazolta, miért akartam, hogy leigazoljuk, és miért neveztem a világ legjobb kapusának. Nagy hiba volt, hogy nem igazoltuk le, tavaly is milyen jól jött volna Pena helyett. Elképesztően jó kapus.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.06. 09:00:36

gránit írta:
Peter írta:
2025.05.05. 22:06:18
Úgy gondolom, középpályán és a kapusposzton dőlhet el a párharc,
Igen, és a védősorunkon is.
És a támadókon is. Meg a cserejátékosokon, hogy ki, hogyan tudja felvenni a ritmust.
És rengeteg múlik majd az Inter kapusán, hátvédein stb., és persze Inzaghin is, hogy mit talál ki.
Különleges meccs lesz, mindkét csapat játékosain múlik az eredmény.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.05.06. 08:10:24

Én is Arával kezdenék, G. M. -et büntetés nézni.

Mocskos nehéz lesz, én bravúrnak érezném a továbbjutást.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Troym
Director del Fútbol

2025.05.06. 08:06:46

Márpedig kell Ara, 45 mp alatt lenullázta a védelmet Dumfries-Thuram duó, Martin méterekre volt a beadástól, Inigo meg a földön feküdt.
Ha így kezdjük a visszavágót, akkor az Inter be fogja húzni a meccset.
Az kérdés, hogy hol hasznosabb, de ha a cserepadon kezd, akkor mi eddig megyünk idén.
menczel
Entrenador del Barça

2025.05.06. 07:49:56

bence0330 írta:
2025.05.05. 19:03:00

Illetve hát hátulról elég nehéz lenne kihagyni Arát. Ez pont az a meccs, ahol a sebessége és ellenünk befújt pontrúgásoknál a fizikai ereje/magassága is óriási erény lehet, akár jobb bekként. Garcia ügyesebb, de simán megfutják, és szögleteknél sem az igazi.
Flick alatt még sosem játszott jobb bekket Ara, ha jól emlékszem, szóval ennek kevesebb mint 1% esélyt adok.
Chino
Llegenda del Barça

2025.05.06. 00:02:25

gránit írta:
Peter írta:
osztom azt, hogy Barcelonában az Inter kimaxolta magából a legjobbat, amit nehéz lesz megismételnie
Én is így látom, az idegenben szerzett gólok elsőbbségét pedig eltörölték, így nem hátrányból kezdődik számunkra a meccs, ami hatalmas különbség. Ha érvényben lenne még az idegenben lőtt gólok elsőbbsége, az Inter kényelmes helyzetben lenne, előnnyel kezdődne számukra a visszavágó, csak játszaniuk kellene, amit a leginkább tudnak, nekünk pedig kockáztatnunk kellene. Túlzottan feltolt védelem, habkönnyű kontrák az ellenfélnek, mindannyiunk számára ismerős meccskép.

De már nincs elsőbbsége az idegenben szerzett góloknak, tiszta lappal indulunk. Mi bárkinek lövünk legalább három gólt. A mieinkben ez minden meccsen benne van. Ezzel szemben az Interben kevésbé látom ezt, tőlük a három gól inkább kivétel, mint alap, így nagyobb esélyét látom annak, hogy mi tudjuk ezt megismételni, mintsem hogy ők.
Ez valóban előny, de enélkül is győzelemre kellene játszani.
Ami iszonyatos nehéz lesz, az a szélső védők pótlása. Gyakorlatilag nincs oda emberünk. Araujo adná magát, de kérdés, hogy Yamalt mennyire tudná támogatni, mert nem lesz könnyű dolga a srácnak, biztosan folyamatosan ketten fognak lógni a nyakán. Abból a szempontból ez jól jöhet, hogy azon az oldalon kevesebb lesz a felfutás és támadás. Dumfries alapból többet lép fel, sok kockázatot nem fognak felvállalni.
Lautaro játéka még a nagy kérdés. Nagyon sokféle hírt hallani. Egyesek szerint kihagyja a meccset, más forrás azt írja, hogy ott lesz a padon, a harmadik pedig, hogy akár kezdhet. Az ő hiánya komoly hátrány lenne az Internek, sokszor az ő villanásai, zsenije a döntő faktor, egyértelműen a legveszélyesebb játékosuk. Thuram és Dumfries játékát is minimum kérdésesnek, de inkább esélytelennek tartották az odavágóra ennek ellenére nemhogy kimaradtak, hanem végigjátszották kezdőként a meccset (jó, a holland csak 80 percet). Ha ebből indulunk ki, akkor semmi baja nem lesz az argentinnak.
Én az ő semlegesítését még inkább kulcskérdésnek érzem, mint a pontrúgásokat. Otthon elég jól sikerült kivenni a játékból, nem nagyon kapott labdát, ezt jó lenne megint megoldani, mert életveszély a fickó.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

Peter írta:
osztom azt, hogy Barcelonában az Inter kimaxolta magából a legjobbat, amit nehéz lesz megismételnie

Peter írta:
Igen, és a védősorunkon is. Az odavágó ezen ment el. A 3 lőtt gól nagyon szép, ennyivel be kellene húzni bármelyik meccset. Ha megint veszítjük a fejpárbajokat, az Internek nem kell sok helyzet a gólhoz. Legutóbb 2 szögletből 2 gólt kaptunk, szétvertek minket a levegőben. Mi lesz, ha most 5 szöglete lesz az Internek? Ha nem szedjük össze magunkat ezen a ponton, az Inter kevés helyzetből is találhat gólokat. Christensent mindenképpen játszatnám, a védősor pedig a lehető legerősebb légelhárító összetételben kell hogy pályára lépjen.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.05.05. 22:26:02

Peter írta:
ocsike83 írta:
2025.05.05. 14:35:48
A német nincs is nevezve a sorozatba, így esélytelen a pályára lépése holnap. :shock:
Jó reggelt magamnak.....köszi az ébresztőt.... #-o

Bennem csak annyi a kétely az első meccs alapján, hogy Tek javítani, bizonyítani akar és ez vagy nagyon jól, vagy szomorúan fog elsülni.

Az összes további dologról kb osztom azt, hogy Barcelonában az Inter kimaxolta magából a legjobbat, amit nehéz lesz megismételnie, míg mi játszottunk már nem egyszer korábban jobban, így nagyobb eséllyel lehetünk összeszedettebbek, ezáltal jobbak és ügyesebbek a visszavágóra.

Sokan úgy gondolják, hogy a gólokat a kapus kapja.
Pedig sokszor nem! :)
Válasz küldése