Araujo egy nagyon jó védő, szeretem a szenvedélyes játékosokat mint Ő aki mindent otthagy a pályán, DE nem passzol Flick rendszerébe: nem igazán érzi a lestaktikát és rosszul passzol, emellett szerintem nem is annyira intelligens játékos. Ezek miatt jobb szélsőnek abszolút nem tenném, legalább az egyik oldalra kell egy szélső hátvéd akivel lehet összjátékot produkálni és Yamal sokkal jobb ha van némi segítsége, ne kelljen állandóan 3 védőn átverekednie magát egyedül. (És ami nagy vesszőparipám vel hogy MINDIG benne van egy párharcot/fontos meccset befolyásoló hiba [PSG elleni kiesést még mindig nem bocsájtottam meg neki])
Középre tényleg kellene a magasság légvédelem miatt. Én nagy rajongója vagyok Chrisnek: gyors, pontos, magas, sallangmentes és jól passzol én Cubarsival szivem szerint őt kezdetném de valljuk be keveset játszott, számunkra ő zsákbamacska, csak Flick tudja hol van most valójában. Cubarsi azt hiszem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen.
Ebben az esetben Inigot balra tenném, szerintem van annyira intelligens, hogy a védekezést megoldja ha kap egy minimális segítséget. Emiatt a kp nálam: FdJ, Pedri és a presszing miatt Gavi lenne. Gavi egyre jobban kezd formába lendülni és kedvelem benne, hogy a lelkét kidolgozza a csapatért, szerintem kellene a harciassága. Amikor Inter elfáradt és még van eredménykényszer akkor jöhet Olmo.
Nálam Olmo mindenképp előrébb van mint Fermin, szerintem egyszerűen jobb összjátékban és remekül alakit ki helyzeteket, ezzel a támadósorral nagyon passzol.
Támadók nem kérdés.
Bízom Flickben, számomra olyan edzőnek tűnik aki tud alkalmazkodni az ellenfélhez és tanul a hibáiból/jól tud változtatni. Remélem az Inter nem fog ki még egyszer egy ennyire szerencsés napot mint múlt héten.
Ha pedig GM/Fort közül kellene választani, egyértelműen utóbbira voksolnék, jobb össz/előre játékban és technikásabb, okosabb. (Bár neki is kellene rendesen segitség a védekezésben.) Szorgalmas fiú a GM meg hajt de egyszerűen csetlik-botlik azokkal a hosszú lábakkal.
Szcesnyit is birom, de remélem erre a párharcra már lehozta az összes hibáját és nem lesz több.