Barça a Bajnokok Ligájában
Nem bántam volna,ha még maradt volna padon Lewa. A támadó szekciónkban végre van élet mikor Fati, Torres, vagy PV kezd, igazából tökmindegy ki. Nyilván Yamal alap. Raphinhának meg jó lenne,ha összeszedné magát,mert játékban hosszú időkre eltűnik mostanában,ami nagy baj,mert ha ő nincs jó formában, akkor Lewa fixen 30százalékkal lő gólt.
Ha GM is játszik,márpedig most nincs más opció,akkor a támadó játékunk zuhan egy hatalmasat. Igen,lett egy gólpassza, de ezen kívűl szédületesen suta. Igaz rá,amit Lewára szoltam mondani,alap labdakezelés problémája van. Ha ő fent van,akkor a szélső támadónknak sokkal több melója van, gyakorlatilag pótolni kell azt a posztot, így sokszor kintebb,vagy hátrébb sodródik, sokkal kevesebb lehetősége marad. Különben lehet Raphinha visszaesése is csak ezt tükrözi.
Ha GM és Lewa is a pályán, még statikusabb a támadásunk.
Érdekes,hogy sokan Fortot szidják,pedig az előre játéka jobb,mint Koundéé, hátul pedig rosszabb, de tegyük hozzá,hogy neki hatalmas a meccshiánya is. GM semmivel se gyorsabb,mint Fort, sőt. Cserébe suta is. Hosszú lábával még oda tud piszkálni, de ha cseleznek ellene,vagy futnak,akkor el van veszve. Cserébe támadásban kritikán aluli. Jobb,mint a semmi és most nincs más, de nem értem,hogy ki mit lát benne. De én inkább Fatit,vagy Torrest tenném a helyére,úgyis gólokat kell lőni és akkor Raphinha is gondtalanabbul játszhatna.
Ha GM is játszik,márpedig most nincs más opció,akkor a támadó játékunk zuhan egy hatalmasat. Igen,lett egy gólpassza, de ezen kívűl szédületesen suta. Igaz rá,amit Lewára szoltam mondani,alap labdakezelés problémája van. Ha ő fent van,akkor a szélső támadónknak sokkal több melója van, gyakorlatilag pótolni kell azt a posztot, így sokszor kintebb,vagy hátrébb sodródik, sokkal kevesebb lehetősége marad. Különben lehet Raphinha visszaesése is csak ezt tükrözi.
Ha GM és Lewa is a pályán, még statikusabb a támadásunk.
Érdekes,hogy sokan Fortot szidják,pedig az előre játéka jobb,mint Koundéé, hátul pedig rosszabb, de tegyük hozzá,hogy neki hatalmas a meccshiánya is. GM semmivel se gyorsabb,mint Fort, sőt. Cserébe suta is. Hosszú lábával még oda tud piszkálni, de ha cseleznek ellene,vagy futnak,akkor el van veszve. Cserébe támadásban kritikán aluli. Jobb,mint a semmi és most nincs más, de nem értem,hogy ki mit lát benne. De én inkább Fatit,vagy Torrest tenném a helyére,úgyis gólokat kell lőni és akkor Raphinha is gondtalanabbul játszhatna.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.
Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.

BL-ben szerintem Inigo - Cubarsi - Chris és Araujo (talán talán EG) kell a védelembe, így hogy sem Balde, sem Kounde nem lesz...mert Martin MOM címe aranyos meg minden a Valladolid ellen, csak 3 napja épp azt bizonyította, hogy Dumfries ellen esélye sincs.
Középpályára meg beraknám Pedri, De Jong, Olmo hármast és nálam Lewa kezdene, mert mindenképp 1 félidőt bír, de Ferran hasznosabb csereként.
Középpályára meg beraknám Pedri, De Jong, Olmo hármast és nálam Lewa kezdene, mert mindenképp 1 félidőt bír, de Ferran hasznosabb csereként.
2 meccset kell megnyomni!
utana mar lehet “pihenni” egy kicsit
Utolso erotartalekot elo kell venni es ami a csovon kifer

Utolso erotartalekot elo kell venni es ami a csovon kifer
Robert Lewandowski has made a “miraculous recovery” — he will travel with the team to Milan & is expected to play for 35-40 minutes. @fansjavimiguel
Balde viszont biztos nem épül fel a meccsig.
Balde viszont biztos nem épül fel a meccsig.

Szerintem mi is ugyanazt láttuk, mint a külföldi kommentátorok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.04. 08:29:59Tek-nek borzasztó első meccse volt, bízzunk benne hogy a visszavágón magabiztosabb lesz, vele kapcsolatban a külföldi kommentátorok szerint főleg a szögleteknél kijövetellel voltak bajok és hogy nem volt túl magabiztos a saját 5-ösén belül ahol kötelező lenne egy kapusnak.
Illetve rajta jobban érzem azt mint Stegenen hogy egy benézett lepkézés után még meccsen belül képes felállni és utána hatalmasakat védeni.
Itt a fórumon én szedtem le Tekről leginkább a szenteltvizet, nagyon pipa voltam rá döntően a 3. kapott gól miatt. Ma sem tudom elképzelni sem, hogy hova akart ő ott akkor kiindulni??????
Kb 2 ezer km távolságból, egy Valladolid meccs után is kockáztatnék és TS lenne nálam a kezdő első neve.
Csípem a lengyel személyiségét, de éles játékban Sommerrel azt gondolom - a hosszú kihagyással együtt is - inkább TS veszi fel a versenyt.
Szerk.: már amennyire kockáztatásnak minősül(het) egyáltalán az első számú kapus visszatérése utáni azonnali kezdőbe való beállítása....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.05.04. 13:26:28-kor.
-
- Entrenador del Barça
Lejjebb írtam a Real tatyós Marciniakról.
Annyival egészítem ki, hogy a Julian Alvarez kettős érintése miatt nem a megszokott VAR asszisztense lesz, hanem Pol Van Boekel, aki Barcás meccseken az Inter ellen nem vette észre Dumfries kezezését, érvénytelenítette Pedri gólját Fati kezezése miatt, valamint nem vette észre Davies szabalytalanságát Dembelé ellen.
Persze Donnaruma megtámasztását sem Benzema által.
Szép kilátások.
Szymon Marciniak lesz bíró, sokat nem mond a neve, remélem nem kell megjegyezni ezután se 
"Szymon Marciniak has taken charge of Inter-Barça games 2 times in the past. Both ended in draws."
Lengyelek, remélem Lewa és Tek összespanolnak velük meccs előtt

"Szymon Marciniak has taken charge of Inter-Barça games 2 times in the past. Both ended in draws."
Lengyelek, remélem Lewa és Tek összespanolnak velük meccs előtt

-
- Entrenador del Barça
Flick szerint Tek fog kezdeni.
Az AS szerint Balde játéka kizárva az Inter ellen, legvalószínűbb védelem
Garcia-Araujo-Cubarsi-Inigo
https://barcauniversal.com/just-in-hans ... ter-milan/
Az AS szerint Balde játéka kizárva az Inter ellen, legvalószínűbb védelem
Garcia-Araujo-Cubarsi-Inigo
https://barcauniversal.com/just-in-hans ... ter-milan/
-
- Barça B
A kapusposzt érdekes lesz, bár szerintem Tek fog kezdeni az Inter ellen. Nem tudom mi a jó döntés, de az első meccse elég gyatra volt, hátha nem fog ki még egy annyira rossz napot.
TS jó meccset hozott tegnap a hosszú kihagyás után, de a BL elődöntő más terep. Viszont én személy szerint nyugodtan voltam, hogy ő állt a kapuban, mint mikor Tek véd.
A védelem jobb oldalán rehelem Araujo kezd. A belső védő párost én sem bontanám meg, de kelleni fog a fejjátéka az Inter szögleteknél. Bal oldalon meg remélem Balde bevethető lesz.
Más kérdés számomra nincs. Fermin ugyan jó volt tegnap, de biztosan Olmo kezd majd, akitől én sokkal többet várok, mint amit eddig mutatott.
Komoly hét lesz. Egy hét alatt összejohet a BL döntő és lényegében a bajnoki cím is két győzelemmel. De csak lépésről lépésre haladjunk...szóval győzzünk Milanoban, a többit majd utána
TS jó meccset hozott tegnap a hosszú kihagyás után, de a BL elődöntő más terep. Viszont én személy szerint nyugodtan voltam, hogy ő állt a kapuban, mint mikor Tek véd.
A védelem jobb oldalán rehelem Araujo kezd. A belső védő párost én sem bontanám meg, de kelleni fog a fejjátéka az Inter szögleteknél. Bal oldalon meg remélem Balde bevethető lesz.
Más kérdés számomra nincs. Fermin ugyan jó volt tegnap, de biztosan Olmo kezd majd, akitől én sokkal többet várok, mint amit eddig mutatott.
Komoly hét lesz. Egy hét alatt összejohet a BL döntő és lényegében a bajnoki cím is két győzelemmel. De csak lépésről lépésre haladjunk...szóval győzzünk Milanoban, a többit majd utána
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha minden igaz Baldé teljesen hadrafogható lesz és kezdőként is pályára léphet a visszavágón, de gondolom azért nincsenek róla folyton infók mert mi is eljátszuk vele azt mint ők Thurammal aki az utolsó napig kérdéses és "valószínűleg lemarad" aztán véletlen pont a kezdőcsapatba kerül és végignyomja a meccsetbence0330 írta: ↑2025.05.04. 01:25:29Megmondom őszintén, fogalmam sincs, Flick mit fog csinálni hétközben:
1: a védővonalban. Fort bejelentkezett, Araujo megmutatta, hogy milyen jó, hogy képes sprintben visszaérni, Christensen is jól néz ki nagyon.
Vagy 4-5 különböző felállást el lehet jelen pillanatban képzelni. Én preferálnám azt, ahol gyakorlatilag 4 belső védő rendezi le a 4 posztot, a leglogikusabb két szélsőbekk Ara és Inigo lehetne, és szigorúan figyelni, hogy legalább az egyik oldal még annyira se menjen fel, mint Koundé szokott, hogy legyen meg a féloldalas 3 védős rendszer mindig.
Martint csak nem teszi be, Fortban nem tudom, mennyire bízik, szerintem elkezdett, de nem most fogja bedobni a mély vízbe, főleg, hogy Fortnak azért a támadójáték az erőssége, és a két szárnyvédője pokoli az Internek.
2: tízes poszton. Olmo meccsek óta gyenge, ami persze nem jelenti, hogy ne lehetne döntő faktor, de így, hogy Fermín még be is talált, és talán átszakad ez a gát is benne, én simán kezdetném, és Olmót még mindig rá lehet engedni a fáradtabb védőkre. De mindenképp nehéz döntés.
3: ez csak halványan, de kapusposzton, TS jól nézett ki, de vele sosem itt volt a gond, bajnoki szinten a világ talán legjobb kapusa volt a sérüléses éveit levéve ott a BM mészárszék után. Mindkettőben van kockázat.

Ha Baldé hadrafogható akkor számomra nem is kérdéses hogy ő kezd, eleve nagyon kell a balosra Raphinha mellé, másrészt pedig feltehetően Yamal odavágós teljesítménye után mégjobban felkészülnek belőle és 3-an fognak ráállni, így a jobboson meg mehet Araujo aki lenne a stabilabb, visszább húzódó a 2 szélsővédő közül.
Yamal se biztos hogy 17 évesen a második meccsre is olyan napot fog ki, így kifejezetten fontos lesz a Baldé-Raphinha villogás ami sokkal bíztatóbb mint az előre 0 GM miatt teljesen oldalvonalig húzódó Raphinha.
Ha viszont Balde nem lesz bevethető akkor nagyon megszívtuk.
Fermin kezdetésével én is egyetértek, darálja le az első 45-50 percet aztán a fáradtabb Inter ellen Olmo lubickolhatna, illetve a feltehetően második félidőben beálló Lewandowski labdaügyességét kompenzálva, esetleg őt kiszolgálva.
TS: Én sem kezdetném, ennyi kihagyás után lutri egy ilyen intenzitású meccsre, Tek-nek borzasztó első meccse volt, bízzunk benne hogy a visszavágón magabiztosabb lesz, vele kapcsolatban a külföldi kommentátorok szerint főleg a szögleteknél kijövetellel voltak bajok és hogy nem volt túl magabiztos a saját 5-ösén belül ahol kötelező lenne egy kapusnak.
Illetve rajta jobban érzem azt mint Stegenen hogy egy benézett lepkézés után még meccsen belül képes felállni és utána hatalmasakat védeni.
Kemény lesz ez , főleg hogy az Inter is kipihenhette magát, sokkal taktikusabb, óvatosabb visszavágót várok, az odavágón szerintem az Inter legszebb álmában sem gondolta hogy az első másodpercekbe már vezetni fog, mi meg maximum a legnagyobb rémálmunkban gondoltunk erről.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, Flick mit fog csinálni hétközben:
1: a védővonalban. Fort bejelentkezett, Araujo megmutatta, hogy milyen jó, hogy képes sprintben visszaérni, Christensen is jól néz ki nagyon.
Vagy 4-5 különböző felállást el lehet jelen pillanatban képzelni. Én preferálnám azt, ahol gyakorlatilag 4 belső védő rendezi le a 4 posztot, a leglogikusabb két szélsőbekk Ara és Inigo lehetne, és szigorúan figyelni, hogy legalább az egyik oldal még annyira se menjen fel, mint Koundé szokott, hogy legyen meg a féloldalas 3 védős rendszer mindig.
Martint csak nem teszi be, Fortban nem tudom, mennyire bízik, szerintem elkezdett, de nem most fogja bedobni a mély vízbe, főleg, hogy Fortnak azért a támadójáték az erőssége, és a két szárnyvédője pokoli az Internek.
2: tízes poszton. Olmo meccsek óta gyenge, ami persze nem jelenti, hogy ne lehetne döntő faktor, de így, hogy Fermín még be is talált, és talán átszakad ez a gát is benne, én simán kezdetném, és Olmót még mindig rá lehet engedni a fáradtabb védőkre. De mindenképp nehéz döntés.
3: ez csak halványan, de kapusposzton, TS jól nézett ki, de vele sosem itt volt a gond, bajnoki szinten a világ talán legjobb kapusa volt a sérüléses éveit levéve ott a BM mészárszék után. Mindkettőben van kockázat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ahogy elnézem az Inter is 9 kezdőt pihentet a Verona ellen. Ők teljesen a BL-re fókuszálnak már.
Én abból indulnék ki, hogy az idegenben lőtt gólokra vonatkozó szabályok eltörlése miatt kedden tiszta lappal kezdjük a meccset, nem vagyunk hátrányban, és nehezen hinném, hogy akár a rutinosabb játékosainkra, akár az EB-t és olimpiát nyert fiataljainkra hatással lehetne a milánói stadion, ha sem a müncheni, sem a madridi stadion nem zavarta őket különösebben.
Láttuk, hogy az Inter égimeszelői jól fejelnek, lehetőleg legyen minél kevesebb szöglet és 16-os előtti szabadrúgás, és ne nagyon engedjük, hogy a szélekről beívelhessék a labdát, szerintem képesek vagyunk rá. Remélhetőleg a lesreállítás olajozottan megy majd.
De az olaszok is láthatták, hogy a támadójátékunk mennyi veszélyt rejt, gondolom Yamalt még szigorúbban fogják őrizni, ezért van rá esély, hogy Olmóra és esetleg Ferminre kevésbé figyeljenek, szabadabban mozogjanak, szerintem inkább ez lesz a kulcs, nem pedig a védekezésünk megszervezése. Többet rúgni, mint kapni, ebben elég jók szoktunk lenni.
Láttuk, hogy az Inter égimeszelői jól fejelnek, lehetőleg legyen minél kevesebb szöglet és 16-os előtti szabadrúgás, és ne nagyon engedjük, hogy a szélekről beívelhessék a labdát, szerintem képesek vagyunk rá. Remélhetőleg a lesreállítás olajozottan megy majd.
De az olaszok is láthatták, hogy a támadójátékunk mennyi veszélyt rejt, gondolom Yamalt még szigorúbban fogják őrizni, ezért van rá esély, hogy Olmóra és esetleg Ferminre kevésbé figyeljenek, szabadabban mozogjanak, szerintem inkább ez lesz a kulcs, nem pedig a védekezésünk megszervezése. Többet rúgni, mint kapni, ebben elég jók szoktunk lenni.
Szerintem Flick nem most fogja megbontani a védelmet még jobban. Baldé így is most jön vissza, Koundé nem lesz, nem fogja még a 0 km.-es Christ is berakni kezdőként, akármennyire is jól fejel, nem biztos, hogy összességében meg nyerünk vele, mert nem tudjuk, hogy bír egy meccset. A dán inkább ma fog játszani, szerintem Inigo pihentetése miatt kell is. Én inkább látok ebben egy Araujo,Inigo,Cubarsi,Baldé védelmet a visszavágóra, az uru játszott többet a szélen, Koundé előre felé játékát meg amúgy is nehéz pótolni. A másik oldal fontosabb lesz, meg hogy ne csak Yamal kapja el a fonalat. Baldéval ez valószínű sikerülni is fog.
Araújo Koundé helyén OK, de Martin helyéről volt szó. Amúgy támogatok egy Martinez-Christensen-Cubarsí-Araújo-féle defenzív sort is. Én a Martinez-Cubarsí-Araújo-Fort-sorra voksolnék, előttük Christensennel.
2 szögletből kaptunk 2 gólt, ami azt jelenti, hogy hatalmas problémák vannak a légvédelemmel. Dumfries látványos lövése egy elvesztett fejpárbaj következménye volt. Mi lesz, ha jön 10 szöglet? Megoldást kell találnia Flick-nek. Készülni is kell a szögletekre, fel is kell készíteni a csapatot erre, és növelni is kell az átlagmagasságot.
2 szögletből kaptunk 2 gólt, ami azt jelenti, hogy hatalmas problémák vannak a légvédelemmel. Dumfries látványos lövése egy elvesztett fejpárbaj következménye volt. Mi lesz, ha jön 10 szöglet? Megoldást kell találnia Flick-nek. Készülni is kell a szögletekre, fel is kell készíteni a csapatot erre, és növelni is kell az átlagmagasságot.
Ez így konkrétan igaz, de különben meg pont az egyik szöglet tök felesleges volt, Inigo simán taccsra is kitehette volna, de visszafuzva előrefelé bikázott a labdába, nem oldalra.Chino írta: ↑2025.05.02. 13:32:52
És pontrúgásokat, amikből veszélyes beívelések lehetnek, minimálisat engedtünk az Internek. Összesen kétszer lőttek a sarokból, ami iszonyatosan kevés, még a kiscsapatok is rúgnak ennyi vagy több szögletet top szintűeknek.
Arra készülni, hogy majd Dumfries ollózik belőle egyet és 100%-osak lesznek lehetetlen. Max. arra lehet, hogy próbáljunk keveset engedni nekik, ami meg is volt.
Mondtam is pont hogy ezért a szögletért kár, erre jött is a gól belőle
Ne most eroltessuk es bontsuk meg Christensennel a vedelmet..siman Araujo jobbra es kesz.Sorsdonto meccs,nem kene megvarialni pont most.Inter sztem kilotte magat az 1.meccsen.
- bence0330
Ez is egy lehetőség. Én erre a specifikus meccsre azért nem választanám feltétlen (amúgy tavaly top2 kedvencem volt Christensen DM poszton, és szerintem ő mentette meg a szezonunkat így), mert az Inter nem így szerezte a góljait. A középpályás szűrés több, mint rendben volt, igazából alig tudtak helyzetet kialakítani, nem tudtak elmenni kontrákkal, ami amúgy meglepett kicsit. A pontrúgás az más kicsit, nemigen ezen múlik, lehetetlen megoldani, hogy ne legyen néhány szöglete az ellennek.gránit írta: ↑2025.05.02. 14:49:47Ez is lehet megoldás. Én Christensent a védősor elé raknám be, Pedri mellé. Kevés labdaérintése lenne, ami elvesz a támadásokból, de én most mindenképpen arra törekednék, hogy ne kapjunk gólt.bence0330 írta: ↑2025.05.02. 13:08:08régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.
Nyilván az, hogy ezt amúgy jól megoldottuk, nem jelenti azt, hogy az Inter nem szalad el többször a visszavágón.
Viszont a pontrúgásoknál akármilyen szerepkörben lenne a pályán, nagy előny lenne. Araujót kell betenni jobbszélre, és akkor az Ara-Chris-Inigo-(Lewy?) már akár elég is lehet a szögleteknél, de legalábbis mindenképp eséllyel vennénk fel már úgy a harcot.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez is lehet megoldás. Én Christensent a védősor elé raknám be, Pedri mellé. Kevés labdaérintése lenne, ami elvesz a támadásokból, de én most mindenképpen arra törekednék, hogy ne kapjunk gólt. Ha döntetlen állásnál gólt kapunk, akkor nagyon nehéz lesz megmenteni a párharcot. A hangsúlyt én most arra helyezném, hogy ne kapjunk gólt. Lőni szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk.bence0330 írta: ↑2025.05.02. 13:08:08régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.
13 BL-meccsen 42 gólt szereztünk ebben a szezonban... Egészen elképesztő. Az előző 4 BL-meccsünk mindegyikében legalább 3 gólt szereztünk. A BL egyenes kieséses szakaszában, nem gyenge csapatok ellen. Hihetetlen mennyiségben ontjuk a gólokat a Flick-érában. Ha valahogy el tudjuk érni, hogy ne kapjunk gólt a visszavágón, akkor szinte biztosra veszem a továbbjutásunkat. Mi bárhol, bárkinek lövünk egy hármast.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem nézte be, sőt. Nem néztem utána, de szögleteknél kb. 15-20-ból kapunk egyet. (ráadásul mi is veszélyeztetünk többször ívelésekből) És pontrúgásokat, amikből veszélyes beívelések lehetnek, minimálisat engedtünk az Internek. Összesen kétszer lőttek a sarokból, ami iszonyatosan kevés, még a kiscsapatok is rúgnak ennyi vagy több szögletet top szintűeknek.Feast4 írta: ↑2025.05.02. 10:40:39szerintem nem nézte be, nem tudta megoldani. Ha a pengés támadóink pályán vannak Lewy az egyetlen aki elég magas, hogy partner legyen ezeknek a nagy ökröknek. A középpályásaink szintén kicsik, de Jong a legmagasabb 181 centivel. Berakhatta volna Christiansen-t középpályára, de egyrészt a pali hónapok óta nem játszott, másrészt a támadójátékban marhára látszana. Ha ennyi 190 körüli játékos van az ellennél és majdnem 10 centi különbség van az átlagmagasságban, azt tudod csinálni, hogy talajon tartod a labdát, bízva abban, hogy nem jutnak pontrúgáshoz. Ez működhetett volna, viszont, mivel nekünk kellett menni az eredmény után így az óvatosság ment a levesbe.
Nagyon észnél kell lenni a visszavágón, mert ha egyetlen alkalommal is ők vezetnek és mi pár percen belül nem tudjuk majd lereagálni kiesünk.
Lehet, rosszul láttam, de szerintem egy hosszzabbítás se lenne tragédia, mert a 80 perctől fizikálisal elfogytak. Szerintem fizikálisan bedarálhatók nem bírnának végig még 30 percet erővel, pont a máretek meg az átlagéletkor miatt. A végtelenségig nem bírnak a labdás emberrel futni. Az utolsó 10 percben meg mi még bőven mentünk.
Arra készülni, hogy majd Dumfries ollózik belőle egyet és 100%-osak lesznek lehetetlen. Max. arra lehet, hogy próbáljunk keveset engedni nekik, ami meg is volt.
Sokkal inkább kell más erősségekre rámenni. A középpályát uralni, a széleket megbontva támadni, a csatárokat teljesen kikapcsolni, hogy ne kapjanak labdát, de akkor se kerüljenek párharcba. Lautaro, a legveszélyesebb játékosuk, mintha pályán sem lett volna (igaz csak egy félidőt játszott), de Thuramra sem nagyon emlékeznénk, ha nem lett volna az a gól, amiben alapból nem lett volna veszély. Távoli lövésekkel is sokat próbálkoztunk, a legtöbb nagyon veszélyes is volt.
Elég sok taktikai elem bejött, játékban meg is lettek fojtva az olaszok, nem egy ki-ki meccsen lett X.
Elvileg Lautaro 10-15 napot hagy ki (Sport), így a visszavágón nem játszik, de Pavard is kétséges. Bár ebben nem nagyon hiszek, ugyanezt mondták Thuramról és Dumfriesről is. Mondjuk ha a francia és Martinez is kiesne, az számukra elég nagy érvégás, mind támadásban, mind védekezésben komolyan megéreznék.
A balhátvédről szerintem nem kell gondolkodni. Balde szinte biztos, hogy felépül, szóval ott nincs kérdés, hogy ki legyen.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Martinez sem a tuti megoldás, de valóban bárki előrelépés Martinhoz képest, ő egy NB1 körüli szint, és ott sem a teteje.
Viszont régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.
10 perc alatt nagyon-nagyon jól nézett ki Chris, ha ő ennyire jó, akkor viszont simán lehetne középen valóban, csak ezt ennyiből nem merem megítélni.
Martinról sorra kaptuk mostanság a gólokat, bukja a fejpárbajokat. Meg lehetne próbálni Martinezt a szélre, Christensent középre. Nem szabad gólt kapnunk, inkább legyen 0-0, minthogy bekapjunk egyet.
Bízok a továbbjutásban, bárkinek bármikor lövünk 3-4 gólt. Annak kisebb esélyét látom, hogy az Inter ismét szerez hármat, mint hogy mi. Mi bármikor kitömünk bárkit. De nem szabad, hogy döntetlen állásnál vezetést szerezzenek. Minimális kockázatot kellene csak vállalnunk.
Bízok a továbbjutásban, bárkinek bármikor lövünk 3-4 gólt. Annak kisebb esélyét látom, hogy az Inter ismét szerez hármat, mint hogy mi. Mi bármikor kitömünk bárkit. De nem szabad, hogy döntetlen állásnál vezetést szerezzenek. Minimális kockázatot kellene csak vállalnunk.
Eloszor legyen meg a 3 pont hetvegen,nehogy elkezdjen izmozni a valladolid aztan szenvedhetunk veluk..utana johet az inter! Bologna,Roma verte oket,nekunk is illene,birotol fuggetlenul is.Lewarol mi az info? Bevetheto lesz?vagy csak a clasicora?
-
- Entrenador del Barça
Az Inter-Barca meccset a Real tatyós Simon Marciniak vezeti. Mérleg vele 1 győtelem 2 döntetlen 2 vereség közte PSG-Barca 4-0, Juve Barca 3-0
Hátha a lengyeleink jelenléte kihoz egy semleges bíráskodást
Hátha a lengyeleink jelenléte kihoz egy semleges bíráskodást