Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.
Szerintem mi is ugyanazt láttuk, mint a külföldi kommentátorok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.04. 08:29:59Tek-nek borzasztó első meccse volt, bízzunk benne hogy a visszavágón magabiztosabb lesz, vele kapcsolatban a külföldi kommentátorok szerint főleg a szögleteknél kijövetellel voltak bajok és hogy nem volt túl magabiztos a saját 5-ösén belül ahol kötelező lenne egy kapusnak.
Illetve rajta jobban érzem azt mint Stegenen hogy egy benézett lepkézés után még meccsen belül képes felállni és utána hatalmasakat védeni.
Lejjebb írtam a Real tatyós Marciniakról.
Ha minden igaz Baldé teljesen hadrafogható lesz és kezdőként is pályára léphet a visszavágón, de gondolom azért nincsenek róla folyton infók mert mi is eljátszuk vele azt mint ők Thurammal aki az utolsó napig kérdéses és "valószínűleg lemarad" aztán véletlen pont a kezdőcsapatba kerül és végignyomja a meccsetbence0330 írta: ↑2025.05.04. 01:25:29Megmondom őszintén, fogalmam sincs, Flick mit fog csinálni hétközben:
1: a védővonalban. Fort bejelentkezett, Araujo megmutatta, hogy milyen jó, hogy képes sprintben visszaérni, Christensen is jól néz ki nagyon.
Vagy 4-5 különböző felállást el lehet jelen pillanatban képzelni. Én preferálnám azt, ahol gyakorlatilag 4 belső védő rendezi le a 4 posztot, a leglogikusabb két szélsőbekk Ara és Inigo lehetne, és szigorúan figyelni, hogy legalább az egyik oldal még annyira se menjen fel, mint Koundé szokott, hogy legyen meg a féloldalas 3 védős rendszer mindig.
Martint csak nem teszi be, Fortban nem tudom, mennyire bízik, szerintem elkezdett, de nem most fogja bedobni a mély vízbe, főleg, hogy Fortnak azért a támadójáték az erőssége, és a két szárnyvédője pokoli az Internek.
2: tízes poszton. Olmo meccsek óta gyenge, ami persze nem jelenti, hogy ne lehetne döntő faktor, de így, hogy Fermín még be is talált, és talán átszakad ez a gát is benne, én simán kezdetném, és Olmót még mindig rá lehet engedni a fáradtabb védőkre. De mindenképp nehéz döntés.
3: ez csak halványan, de kapusposzton, TS jól nézett ki, de vele sosem itt volt a gond, bajnoki szinten a világ talán legjobb kapusa volt a sérüléses éveit levéve ott a BM mészárszék után. Mindkettőben van kockázat.
Ez így konkrétan igaz, de különben meg pont az egyik szöglet tök felesleges volt, Inigo simán taccsra is kitehette volna, de visszafuzva előrefelé bikázott a labdába, nem oldalra.Chino írta: ↑2025.05.02. 13:32:52
És pontrúgásokat, amikből veszélyes beívelések lehetnek, minimálisat engedtünk az Internek. Összesen kétszer lőttek a sarokból, ami iszonyatosan kevés, még a kiscsapatok is rúgnak ennyi vagy több szögletet top szintűeknek.
Arra készülni, hogy majd Dumfries ollózik belőle egyet és 100%-osak lesznek lehetetlen. Max. arra lehet, hogy próbáljunk keveset engedni nekik, ami meg is volt.
Ez is egy lehetőség. Én erre a specifikus meccsre azért nem választanám feltétlen (amúgy tavaly top2 kedvencem volt Christensen DM poszton, és szerintem ő mentette meg a szezonunkat így), mert az Inter nem így szerezte a góljait. A középpályás szűrés több, mint rendben volt, igazából alig tudtak helyzetet kialakítani, nem tudtak elmenni kontrákkal, ami amúgy meglepett kicsit. A pontrúgás az más kicsit, nemigen ezen múlik, lehetetlen megoldani, hogy ne legyen néhány szöglete az ellennek.gránit írta: ↑2025.05.02. 14:49:47Ez is lehet megoldás. Én Christensent a védősor elé raknám be, Pedri mellé. Kevés labdaérintése lenne, ami elvesz a támadásokból, de én most mindenképpen arra törekednék, hogy ne kapjunk gólt.bence0330 írta: ↑2025.05.02. 13:08:08régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.
Ez is lehet megoldás. Én Christensent a védősor elé raknám be, Pedri mellé. Kevés labdaérintése lenne, ami elvesz a támadásokból, de én most mindenképpen arra törekednék, hogy ne kapjunk gólt. Ha döntetlen állásnál gólt kapunk, akkor nagyon nehéz lesz megmenteni a párharcot. A hangsúlyt én most arra helyezném, hogy ne kapjunk gólt. Lőni szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk.bence0330 írta: ↑2025.05.02. 13:08:08régen Christensen sokat játszott "szélen" (oké, háromvédős rendszerben, ez nem ugyanaz, de akkor is), lényegesen nagyobb a sebessége, mint Inigonak, és hasonlóan jó a labdával, plusz ha még nem 100%-ig megbízható rendszerszinten, akkor nem kell megbontani a megszokott belső védő párost sem. Ez is egy opció. Persze Martinez cserében bal lábas.
Nem nézte be, sőt. Nem néztem utána, de szögleteknél kb. 15-20-ból kapunk egyet. (ráadásul mi is veszélyeztetünk többször ívelésekből) És pontrúgásokat, amikből veszélyes beívelések lehetnek, minimálisat engedtünk az Internek. Összesen kétszer lőttek a sarokból, ami iszonyatosan kevés, még a kiscsapatok is rúgnak ennyi vagy több szögletet top szintűeknek.Feast4 írta: ↑2025.05.02. 10:40:39szerintem nem nézte be, nem tudta megoldani. Ha a pengés támadóink pályán vannak Lewy az egyetlen aki elég magas, hogy partner legyen ezeknek a nagy ökröknek. A középpályásaink szintén kicsik, de Jong a legmagasabb 181 centivel. Berakhatta volna Christiansen-t középpályára, de egyrészt a pali hónapok óta nem játszott, másrészt a támadójátékban marhára látszana. Ha ennyi 190 körüli játékos van az ellennél és majdnem 10 centi különbség van az átlagmagasságban, azt tudod csinálni, hogy talajon tartod a labdát, bízva abban, hogy nem jutnak pontrúgáshoz. Ez működhetett volna, viszont, mivel nekünk kellett menni az eredmény után így az óvatosság ment a levesbe.
Nagyon észnél kell lenni a visszavágón, mert ha egyetlen alkalommal is ők vezetnek és mi pár percen belül nem tudjuk majd lereagálni kiesünk.
Lehet, rosszul láttam, de szerintem egy hosszzabbítás se lenne tragédia, mert a 80 perctől fizikálisal elfogytak. Szerintem fizikálisan bedarálhatók nem bírnának végig még 30 percet erővel, pont a máretek meg az átlagéletkor miatt. A végtelenségig nem bírnak a labdás emberrel futni. Az utolsó 10 percben meg mi még bőven mentünk.
Martinez sem a tuti megoldás, de valóban bárki előrelépés Martinhoz képest, ő egy NB1 körüli szint, és ott sem a teteje.