recrea írta: ↑2025.05.02. 09:42:43
TheMenace írta: ↑2025.05.02. 09:37:45
Ne felejtsétek a sárgalaposkat, akik ki kéne hagyják a Clasicot, ha holnap besárgulnak.
Gavi Inigo Raphinha. Kounde is, de neki sajnos mindegy.
Gavi borítékolható, utóbbi kettőnek illene megúszni. Náluk ki van veszélyben vajon?
Amúgy kemény, hogy az összes védőjük sérült Asencio kivételével, nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk. Mondjuk Balde meg Lewa kellene.
Szerintem ebből a kvartettből legfeljebb Gavi fog játszani, Inigo és Raphi egyrészt a sárgák, másrészt a pihenés miatt lesz a padon/TV előtt. Az Inter előtt nem kockáztathatuk meg egy esetleges sérülést, illetve rápihenni is jó a visszavágóra. Habár Valladolid ide vagy oda egy teljes B-csapatot azért nem feltétlenül okos dolog kiállítani, bár próbálkozásra pont megfelelő. EG milyen jh-ban, Fort a baloson, Chris számára is a legoptimálisabb lehet a Valladolid ellen visszatérni és felvenni a ritmust. Elől lesz nagy kérdés. Nem csodálkoznék egy Torrese-PV-Dani R/Toni F. trión.
Jó lenne minél hamarabb lezárni a meccset, a Valladolidnak annyira nincs is miért küzdenie. Matematikailag is az utolsó helyen végeznek, nem igazán van ami motiválná őket. Viszont félvállról sem szabad venni a meccset, ha túl lazán vesszük vagy nagyképüen vesszük belefuthatunk egy X-be, ami a Clasicó előtt nem jönne jól.
Egy BL továbbjutás jól jönne a Klasszikus előtt, komoly boost lehetne a csapatnak, főleg egy esetleges Real-pontvesztéssel a Celta ellen.
Akármi is lesz, szerintem egy X már elég lenne ellenük a bajnokságért. Három meccs alatt 5 pontot nem hiszem hogy ránk vernének, főleg, hogy bármi legyen is nem kell közben két sorozatra figyelnünk (legfeljebb a legutolsó fordulóban egy BL döntő esetén).