szerintem nem nézte be, nem tudta megoldani. Ha a pengés támadóink pályán vannak Lewy az egyetlen aki elég magas, hogy partner legyen ezeknek a nagy ökröknek. A középpályásaink szintén kicsik, de Jong a legmagasabb 181 centivel. Berakhatta volna Christiansen-t középpályára, de egyrészt a pali hónapok óta nem játszott, másrészt a támadójátékban marhára látszana. Ha ennyi 190 körüli játékos van az ellennél és majdnem 10 centi különbség van az átlagmagasságban, azt tudod csinálni, hogy talajon tartod a labdát, bízva abban, hogy nem jutnak pontrúgáshoz. Ez működhetett volna, viszont, mivel nekünk kellett menni az eredmény után így az óvatosság ment a levesbe.
Nagyon észnél kell lenni a visszavágón, mert ha egyetlen alkalommal is ők vezetnek és mi pár percen belül nem tudjuk majd lereagálni kiesünk.
Lehet, rosszul láttam, de szerintem egy hosszzabbítás se lenne tragédia, mert a 80 perctől fizikálisal elfogytak. Szerintem fizikálisan bedarálhatók nem bírnának végig még 30 percet erővel, pont a máretek meg az átlagéletkor miatt. A végtelenségig nem bírnak a labdás emberrel futni. Az utolsó 10 percben meg mi még bőven mentünk.