Barça a Bajnokok Ligájában
A meccs előtt tíz emberből kilenc azt mondta volna, hogy ne Gerard Martin kezdjen, Flick volt a tizedik. Le kellett cserélni. Az idényt gyakorlatilag végigjátszó Koundé sérülése miatt még egy cserét idő előtt be kellett vetni, és szerintem ez a két cserelehetőség nagyon jól jött volna a hajrában, amikor például Raphinha egyre többször rontott olyan szituációkban, amilyeneket korábban, frissen, gond nélkül megoldott. Vagy amikor látszott, hogy a beívelgetések haszontalanok, viszont a technikás fiaink képesek lehetnének megbontani ezt a két fejjel magasabb falat.
Szerintem a visszavágó még így is nyerhető.
Szerintem a visszavágó még így is nyerhető.
-
- Entrenador del Barça
Nagyon jó meccs volt. Dumfriest jó ideje szeretném Barca mezben látni, de nem fog összejönni, novemberben hosszabbította a lejáró szerződését.
Előzetesen örültem volna egy döntetlennek, így meg főleg. Az az Inter nagyon egyben van. Évek óta együtt játszanak, és cseréik is rutinosak, nem Torre, Pau Victor, Martin stb. alkotják a keretet.
Yamal klasszis szintet hozott(duplázva volt végig, és úgyis megoldotta), Raphinha és De Jong is feljavult a második félidőben. Olmo nagyon el volt tűnve, neki a visszavágón sem lesz semmi helye az 5 védő között. Én itt látom a lehetőséget, visszább kell a védővonal elé húzni, mert 10 emberrel védekeznek, középen 3 magas védővel. Remélem Lewy és Balde felépül, mert egy (Ferran-Lewy)illetve sok szinttel (Balde-Martin) vannak a mostani kezdő felett. A bal szélünk teljesen 0 támadásban Inigoval is, de legalább labda biztosabb, mint Martin.
Pontrúgásoknál sajnos sokkal jobbak, sokkal magasabb és fizikálisabb az Inter, így arra nem sok lehetőségünk van javítani, Tek ismét egy rosszabb meccset hozott.
Szerintem van esélyünk visszavágón nyerni, de ahhoz ennél (Yamalon kívül) mindenkitől több kell.
Előzetesen örültem volna egy döntetlennek, így meg főleg. Az az Inter nagyon egyben van. Évek óta együtt játszanak, és cseréik is rutinosak, nem Torre, Pau Victor, Martin stb. alkotják a keretet.
Yamal klasszis szintet hozott(duplázva volt végig, és úgyis megoldotta), Raphinha és De Jong is feljavult a második félidőben. Olmo nagyon el volt tűnve, neki a visszavágón sem lesz semmi helye az 5 védő között. Én itt látom a lehetőséget, visszább kell a védővonal elé húzni, mert 10 emberrel védekeznek, középen 3 magas védővel. Remélem Lewy és Balde felépül, mert egy (Ferran-Lewy)illetve sok szinttel (Balde-Martin) vannak a mostani kezdő felett. A bal szélünk teljesen 0 támadásban Inigoval is, de legalább labda biztosabb, mint Martin.
Pontrúgásoknál sajnos sokkal jobbak, sokkal magasabb és fizikálisabb az Inter, így arra nem sok lehetőségünk van javítani, Tek ismét egy rosszabb meccset hozott.
Szerintem van esélyünk visszavágón nyerni, de ahhoz ennél (Yamalon kívül) mindenkitől több kell.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Gerard Martin ma kijátszotta magát a kezdőből fixen. Iñigo kezdeni fog ha Baldé nem fog felépülni, de nagyon hiányzik a bal oldali megindulás, reméljük Koundéval semmi komoly nem történt.

Plusz a szögletek, beadások ellen azért a magassága is nagyon jól jöhetne.
Ara jhv, Cub, Chris, Inigo bhv nem lenne rossz jövő héten, de tuti EG meg GM kezd majd
Végtelenül kizsigerelt játékosokkal toljuk itt a végén. Elszomorító, hogy minden bajnokságban a kupadöntő a végén van, Spanyolországban meg berakják a BL elődöntő elé közvetlen. Minden elismerésem a csapatè, bárhogyan alakul.
Az a baj, hogy ilyen mély védekezéssel szemben erre nincs hely (hiába tűnik úgy), nem lehet lövést előkészíteni, nem tudsz. Plusz előtted sincs hely, egyszerűen nem fér el a labda, annyian tömörülnek, hiába csinálod meg az első cselt.Barcaforever írta: ↑2025.04.30. 23:02:55Átlövésekkel kell operálni Milánóban, az olaszokat még folyamatosan meg kell állítani a középpályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2025.04.30. 23:13:38-kor.
Ha az Inter tartja ezt a helyzetkihasznalast, nehez lesz kiverni oket, gyakorlatilag 7-bol 4-et bevertek kb., ha a lesgoljukat is szamitom. Balde nagyon kene, hogy ne full egyoldalas legyen a tamadojatek.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ja, a meccs nagy pozitívuma még Christensen, élmény volt nézni ebben a pár percben is azt a hanyag eleganciát. Flick tuti bízik benne, ha ilyen körülmények között meg merte ezt húzni gyakorlatilag 1 év kihagyás után...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Jó meccs volt picit keserű eredménnyel.
Hiányoztak a lengyel bravúrjai, míg Sommer hozzáadta az Interhez a sajátjait.
Idővel elfogyott a középpályánk, elmaradtak a labdaszerzések, emiatt nagyobb nyomást kapott a védelem, többen jöttek ránk lendületből komoly veszélyt jelentve.
Látva ezt a mai meccset, az eredmény ellenére nagyobb esélyt látok a továbbjutásra, mint a meccs előtt.
Szívós ez az Inter, de egyáltalán nem verhetetlen.
Jobban tartottam a meccstől, komolyabb fellépésű Interre számítottam, míg mi hoztuk azt a teljesítményt, amit ez az állomány képes hozni.
Hiányoztak a lengyel bravúrjai, míg Sommer hozzáadta az Interhez a sajátjait.
Idővel elfogyott a középpályánk, elmaradtak a labdaszerzések, emiatt nagyobb nyomást kapott a védelem, többen jöttek ránk lendületből komoly veszélyt jelentve.
Látva ezt a mai meccset, az eredmény ellenére nagyobb esélyt látok a továbbjutásra, mint a meccs előtt.
Szívós ez az Inter, de egyáltalán nem verhetetlen.
Jobban tartottam a meccstől, komolyabb fellépésű Interre számítottam, míg mi hoztuk azt a teljesítményt, amit ez az állomány képes hozni.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Átlövésekkel kell operálni Milánóban, az olaszokat még folyamatosan meg kell állítani a középpályán. Flick kitalálja, Lewa hogy áll?

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Játékban szerintem jobbak voltunk, de szemmel láthatóan ez az Inter túl kemény fa volt a számunkra. Fejjátékban nem voltunk velük pariban, ez döntött. Hasonló lesz jövő héten is, nyilván nem lehetetlen, de nagyon nehéz lesz továbbmenni. Baldé is Lewa nagyon kellenének. Dumfriesel nem bírtunk baloldalt, a lengyel meg újabb opciót jelentene elől. Lehet durva lenne, de egy 4-2-4 Ferrannal meg Lewaval lehet jobban működne. A 3 középpályásuk a meccs 80%-ában csak kereste a labdát.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2025.04.30. 23:04:42-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Nem tudom, én meg azt éreztem, hogy csoda, hogy ezt x-re hozni tudtuk.
Marha nehéz okosat kitalálni egy ilyen védelem ellen, de tuti nem a beívelgetés a megoldás, főleg Lewa nélkül.
Hátul meg fizikálisan gyengék voltunk az elején.
Ha Flick végre ki tud találni valami ezen ellen a játék ellen, vagy ha kicsit jobban kijön az Inter (mér jönne), akkor talán.
A les taktikát is elengedném.
Nem tudom, tényleg. Ha meg közel engedjük őket, végünk szögletekből meg pontrúgásokból.
Marha nehéz okosat kitalálni egy ilyen védelem ellen, de tuti nem a beívelgetés a megoldás, főleg Lewa nélkül.
Hátul meg fizikálisan gyengék voltunk az elején.
Ha Flick végre ki tud találni valami ezen ellen a játék ellen, vagy ha kicsit jobban kijön az Inter (mér jönne), akkor talán.
A les taktikát is elengedném.
Nem tudom, tényleg. Ha meg közel engedjük őket, végünk szögletekből meg pontrúgásokból.
Azèrt ma nem álltunk annyira szerencsével hadilábon. Két Yamal kapufa Sommer védései… az Internek remélem a visszavágón nem lesz ilyen szerencséje a szögleteknél, a védők és a kapusunk is full vakon voltak! A mai védekezésünk nekem borzasztó volt. Aki azt mondja idegenbe meg lesz a meccs..hát imádkozom, h így legyen. A döntőbe pl a Psg a mai védelmi bizonytalanságot szétzilálta volna
Abszolút! Még egyszer egyiküknek sem lesz ilyen meccse az életben.... egyszer megtörtént, igen - de
azt hiszem a valódi ereje ehhez a Barca-nak van
azt hiszem a valódi ereje ehhez a Barca-nak van

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
3-3.
2 olyan Inter gollal, amit egy jatekos karrierjeben Kb 1x jon ossze +1 szoglet. Hatul jok a villanyoszlopaikkal, de elol meg egyszer ekkora makjuk nem lesz. El kell engedni a beiveleseket ellenuk, es hozhato siman Milanoban is. 1-2 .
2 olyan Inter gollal, amit egy jatekos karrierjeben Kb 1x jon ossze +1 szoglet. Hatul jok a villanyoszlopaikkal, de elol meg egyszer ekkora makjuk nem lesz. El kell engedni a beiveleseket ellenuk, es hozhato siman Milanoban is. 1-2 .
- bence0330
Jó meccs volt. Yamal, Pedri, Raphinha nagyon jók voltak, Cubarsi is részemről. A védelem rendezetlen volt mint csapatrész, egyénileg szerintem senkivel nem volt baj. Tek sajna nem adott ma semmit.
Gondolom ez valami hasonló lesz a visszavágón is.
Gondolom ez valami hasonló lesz a visszavágón is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Most azt írják mégis játszik Yamal.
Remelem nem félsérülten erőltetjük es dől ki majd a szezon hátralevő reszere, annyit nem ér…
Remelem nem félsérülten erőltetjük es dől ki majd a szezon hátralevő reszere, annyit nem ér…
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bízom benne, hogy jól fog öregedni: kettes hendivel raktam.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lamine Yamal has just left the warm-up due to injury. Fermín is warming up. @Alfremartinezz
na ne
na ne

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vagy egy fél lábú Balde...recrea írta: ↑2025.04.30. 20:12:51Egy Jordi Alba mit játszana ott ebben a csapatbantorotam írta: ↑2025.04.30. 19:59:48Örültem volna ha GM nem játszik. Ennyire töredezett, lámpalázas és befeszült játékost ritkán látni Barca mezben. Ez most kényszer, oké, de Araujo simán mehetett volna jobb szélre és Kounde a baloldalra.
De reméljük nagy hibát nem vét majd és lesz legalább egy minimális hozzáadott értéke a támadásainkhoz is.![]()

Nagyon remélem hogy GM jó meccset fog ki, és kaparni fog, nem pedig tessék-lássék módra elengedni labdákat mint a Dortmund ellen. Előre is legalább annyit meg kéne tudnia tenni hogy előretör aztán lepasszolja Pedrinek.
Nagyon nagy kár Baldé hiánya, remélem a visszavágóra már erősíteni fog minket, Raphi-Pedri-DJ-Olmo-Yamal-Koundé tengelytől extra kell ma, a védelmet nem is említve.
Szomorú hogy ezzel szemben meg Thuram pihenten kezdő, pechünk van..
- bence0330
Ja, ez probléma, a brazilnak szerintem megint gyengébb meccse lesz így, hogy neki kell tartani a szélt. Talán az a szerencsénk, hogy az Inter ritkán fog úgy letámadni, mint a Madrid a második félidőben, na ott Martint teljesen megfojtották, és esélye nem volt egy passz megjátszására, vagy semmire.
Olmót is féltem kicsit, de ne legyen igazam.
Olmót is féltem kicsit, de ne legyen igazam.