2025.04.30. 23:17:16
Nagyon jó meccs volt. Dumfriest jó ideje szeretném Barca mezben látni, de nem fog összejönni, novemberben hosszabbította a lejáró szerződését.
Előzetesen örültem volna egy döntetlennek, így meg főleg. Az az Inter nagyon egyben van. Évek óta együtt játszanak, és cseréik is rutinosak, nem Torre, Pau Victor, Martin stb. alkotják a keretet.
Yamal klasszis szintet hozott(duplázva volt végig, és úgyis megoldotta), Raphinha és De Jong is feljavult a második félidőben. Olmo nagyon el volt tűnve, neki a visszavágón sem lesz semmi helye az 5 védő között. Én itt látom a lehetőséget, visszább kell a védővonal elé húzni, mert 10 emberrel védekeznek, középen 3 magas védővel. Remélem Lewy és Balde felépül, mert egy (Ferran-Lewy)illetve sok szinttel (Balde-Martin) vannak a mostani kezdő felett. A bal szélünk teljesen 0 támadásban Inigoval is, de legalább labda biztosabb, mint Martin.
Pontrúgásoknál sajnos sokkal jobbak, sokkal magasabb és fizikálisabb az Inter, így arra nem sok lehetőségünk van javítani, Tek ismét egy rosszabb meccset hozott.
Szerintem van esélyünk visszavágón nyerni, de ahhoz ennél (Yamalon kívül) mindenkitől több kell.