Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Raadasul ok is azt reklamaljak sokszor jogosan hogy erosen velemenyes helyzetekre ki sem hivja a birot a var. Ertem hogy nekunk nem ez a szakmank de par szaz meccset lattam mar eletembe szoval ha szetrugnak valakit es azt eszre lehet venni 3-4 szogbol azt csak mrgmutatnam a bironak. Plane kupadontonbence0330 írta: ↑2025.04.26. 22:54:01Amúgy az on field bíró nem értem, miért van ennyire kereszttűzben, nem őt kéne támadni, neki lehet egyszerűen rossz meccse és kész. De az a szoba, ahol többen végtelen kamerából nem látnak meg egy Cubarsi lerántást, vagy egy lábszártalpalást, az teljesen védhetetlen.
Persze, gondolom az ittlévők nem véletlen lettek Barca szurkolók...a madridisták meg azok
Komolyan érdekel, hogy:csababarca írta: ↑2025.04.26. 22:56:13Én nem, írtam is délután, ők ebből csak jól jöhetnek ki.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.26. 22:51:06
Most őszintén, az előzmények után bárki is meglepődik?
A RM aligha...Ez volt a céljuk, semmi más
Ha nekik fújnak (megtörténik), abból előnyük lesz.
Ha nem, akkor meg bevágják magukat áldozatpózba ahogy szokták, és mehet a további nyomásgyakorlás.
Itt ma kb bármit megcsinálhatnak a pályán, nincs szankcionálva.
Mi egyszer odacsúsztunk rossz ütemben, röppent a sárga.
Rüdiger, Ceballos min. 1-1 sárgát megúsztak, Vazquez is.
De egy szigorúbb fújással egyikük már pályán se lenne, de Tchuameninél is rezegne a léc.
Azért figyelni kell, mert visszaestünk a gólunk után, volt 1-2 veszélyes kiugrása a realnak.
Nem szabad leállni velük verekedni, abban jobbak, és a végén mi leszünk megpirosozva.
Itt sajnos kész csoda lesz ha sérülés nélkül nyerünk, lőni kellene még 1-2-t és lehozni a legfontosabbakat még mielőtt lehentelik őket a 0 szankciót megérezvecsababarca írta: ↑2025.04.26. 22:56:13Én nem, írtam is délután, ők ebből csak jól jöhetnek ki.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.26. 22:51:06
Ha nekik fújnak (megtörténik), abból előnyük lesz.
Ha nem, akkor meg bevágják magukat áldozatpózba ahogy szokták, és mehet a további nyomásgyakorlás.
Itt ma kb bármit megcsinálhatnak a pályán, nincs szankcionálva.
Mi egyszer odacsúsztunk rossz ütemben, röppent a sárga.
Rüdiger, Ceballos min. 1-1 sárgát megúsztak, Vazquez is.
De egy szigorúbb fújással egyikük már pályán se lenne, de Tchuameninél is rezegne a léc.
Azért figyelni kell, mert visszaestünk a gólunk után, volt 1-2 veszélyes kiugrása a realnak.
Nem szabad leállni velük verekedni, abban jobbak, és a végén mi leszünk megpirosozva.
PerszeTobias88 írta: ↑2025.04.26. 22:57:41Az a kezezés a jelenlegi szabályok szerint nem 11es, támasztó kéz nem az még ha éppen nem is érte a földet. Olmo sztem dobta magát, Cubarsi már más kérdés, azt a var mondhatta volna be akár.
Vinicius 11es is jogos lett volna, csak hát les.
Az a kezezés a jelenlegi szabályok szerint nem 11es, támasztó kéz nem az még ha éppen nem is érte a földet. Olmo sztem dobta magát, Cubarsi már más kérdés, azt a var mondhatta volna be akár.
Pontosan. Ezért volt az egész cirkusz. Ők minden meccset pont ekkora hátszéllel akarnak lejátszani, és azért lobbiznak hogy ez nekik alaphangon járjon, legyen ez a normális. Hányni tudnék tőlük, őszintén.
Én nem, írtam is délután, ők ebből csak jól jöhetnek ki.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.26. 22:51:06