Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
vg99
Capitá del Barça

2025.03.31. 12:30:23

Peter írta:
2025.03.31. 12:16:45
gránit írta:
2025.03.30. 18:27:03
A játék rengeteg elemében fejlődtünk, a pontrúgásaink újra veszélyesek.
Szépen, nyugodtan teszi a dolgát a csapat és mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Azt is kellemes látni, hogy a korábban néhány játékosnál hiányolt, a teljesítmény tekintetében pozitív irányú elmozdulás is lépésről lépésre láthatóan alakul. Értem ezt főleg úgy, hogy ezek jelenleg nem csak alkalolmszerűen láthatók, hanem folyamatában látszik a pozitív irányú változás gyakorlatilag minden pályára lépő játékos esetében és ez értelemszerűen a csapatot viszi előre.
Egyelőre Gavi az, akinél én ezt nem látom, de éppen azért, mert e tekintetben ő kivétel, nincs is hatással a csapat teljesítményére illetve bárki játszhat helyette.

Szóval igen, a játék minden elemében fejlődtünk, fejlődünk és van is hová még fejlődni..... :D
Gavinak drukkolok, szerintem most Torre is előtte jár, jól játszik, akármennyire is kevés percet kap, él vele.
Gavi csapatszellem, csupa érzelem, heves, csupaszív, ezt kell még jól kordában tartani, amellett, hogy tartós jó forma kell,
ami megvan benne.
De hogy a lesajnált játékosaink milyen szinten virultak ki, az hihetetlen.
Szegény Christensen gyógyulna már meg végre, és Ansu váltana, hogy megtalálja a helyét.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.31. 12:16:45

gránit írta:
A játék rengeteg elemében fejlődtünk, a pontrúgásaink újra veszélyesek.
Szépen, nyugodtan teszi a dolgát a csapat és mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Azt is kellemes látni, hogy a korábban néhány játékosnál hiányolt, a teljesítmény tekintetében pozitív irányú elmozdulás is lépésről lépésre láthatóan alakul. Értem ezt főleg úgy, hogy ezek jelenleg nem csak alkalolmszerűen láthatók, hanem folyamatában látszik a pozitív irányú változás gyakorlatilag minden pályára lépő játékos esetében és ez értelemszerűen a csapatot viszi előre.
Egyelőre Gavi az, akinél én ezt nem látom, de éppen azért, mert e tekintetben ő kivétel, nincs is hatással a csapat teljesítményére illetve bárki játszhat helyette.

Szóval igen, a játék minden elemében fejlődtünk, fejlődünk és van is hová még fejlődni..... :D
recrea
Llegenda del Barça

2025.03.30. 23:49:31

Isco kisárgázta magát ellenünk.
Troym
Director del Fútbol

2025.03.30. 21:48:19

Zoldbela írta:
2025.03.30. 18:28:40
Maradjunk annyiban, hogy Martínez nem a válogatottnál sérült meg, így rá nem vonatkozik a korlátozás! :)
Ennek az ügynek ahhoz semmi köze hol sérült meg. Ha a válogatott orvosai adtak igazolást, hogy nem kell megjelennie a válogatottnál, akkor szuper, ha nem, akkor -3 pont.

De a mai meccsről (meg kicsit a hétköziről):
+ A győzelem teljesen megérdemelt volt, szuper, hogy 2 meccset hoztunk válogatott szünet utáni 4-5 napban, talán sosem csináltunk hasonlót.
+ Lewa konstans kritikái kapcsán egyre értetlenebb vagyok, a pali dönti el zsinórban a meccseket, nem tudom mit várunk még egy 37 éves középcsatártól, 25 bajnoki gólja van, csak a héten 3at vágott.
+ Ugyan "csak" a 13. és 14. volt a héten ellenfél, de látszólag Raphinhát képesek voltunk pótolni nagyobb teljesítményromlás nélkül 3 és 4 lőtt gól szerintem jó. Bevetném a kupaelődöntőben, aztán megint pihentetném a BL-re.
+ Ferran jó formája bíztató így március végén, remélem a szezon végéig kitart
+ EG egyre jobb, végre nem csak kritikákat lehet miatta mondani
+ Örülök, hogy Torre kétszer pályára lépett pár nap alatt, továbbra is azt mondom, hogy hinni kéne benne, hasznos kis kiegészítő embert lehet belőle faragni

- Én még mindig nem látom Gavi helyét a rendszerben, ami persze kit érdekel, de olyan érzésem van, amikor ránézek, hogy ő sem. Lassan balhátvédtől középcsatárig próbálgatjuk, de ebben a Flick rendszerben nem sok jön ki az előnyös oldalából.
- A gól előtti hiba ellenére is azt mondom jelenleg Cubarsinak a cserepadon kéne maradnia, mert jobban néz ki a védelem Araujoval és Inigoval.
- Nem tudom a kupaelődöntőre marad-e szufla a támadókban, szerintem Yamalt, Lewát pihentetni kellett volna meccs végén, azért Madridban az kemény csata lesz.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.03.30. 18:28:40

Troym írta:
2025.03.28. 12:06:09
Természetesen ennek az újabb adminisztrációs hibának sem lesz nálunk sem felelőse, sem következménye, elvégre túl nagy kérés ismerni annak a versenysorozatnak a szabályait, ahol 100 éve indulunk minden évben. Mondjuk kár meglepődni, amikor 3-4. számú vezetői pozícióba a végzettség, releváns szaktudás és affinitás nélküli Bojan Krkic kerülhet, mert 15+ éve játszott a csapatban 2 évet. (Decot inkább már nem is említem, de amúgy is azért ez talán nem az ő szintje)
Maradjunk annyiban, hogy Martínez nem a válogatottnál sérült meg, így rá nem vonatkozik a korlátozás! :)
gránit
Director del Fútbol

Lewandowski, a "fék" mekkora volt ma is, te jó ég. Az utóbbi 9 bajnokiján 9 gól, elképesztő. Az pedig még plusz érdem a részéről, hogy úgy ontja a gólokat, hogy alig-alig találjuk meg a mérkőzések során. Most is több pontatlan labda érkezett felé, vagy a többiek elönzőzték, miközben üresen volt, ajtó-ablak pozícióban. Balde ott a végén nagyon csúnyán elönzőzte, ő akarta belőni, meg még az első félidőben volt egy jelenet, amikor Lewandowski ragyogóan mozgott el, területet nyitva Yamalnak, aki mozdult is üresbe, Lewandowski pedig ahogy kell, iszkolt az ellenkező irányba. Yamal meg elönzőzte és kilőtte a világűrbe. Négy gól is benne van egy meccsen, ha rendesen használjuk.

A játék rengeteg elemében fejlődtünk, a pontrúgásaink újra veszélyesek. A korábbi csapatoktól ezt mindig hiányoltam, hogy miért nem gyakorolnak be néhány figurát a pontrúgásokra. Most nagyon szép volt Araújo fejese is, jöttek a veszélyes labdák a pontrúgásokból is. Fermín játéka is tetszett, bár a lövései pontatlanok voltak, de legalább lő. Korábban ez is hiányzott, hogy távolról lőjünk. Most ő ezt hozza. Nem csak azért fontos ez, mert lövésből lesz a gól, hanem azért is, mert ki kell lépni rá, ami zilálja az ellenfél sorait. Szép volt a gólpassza is.

Ismét egy négyes, a múltkori hármas után, elképesztő. Hihetetlen mennyiségben ontjuk a gólokat, szenzációs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.03.30. 18:30:42-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.30. 18:19:23

Kicsit szenvedtünk a kapu előtt egy darabig, hiába voltunk jók, de Lewy nagyon éles volt, és villant kettőt, asszem kb ennyi a meccs sztorija. Mindenki jó volt megint, a meccs képe olyan volt, mintha egy negyedosztályú csapattal játszanánk.

A vége már átment egy ilyen ki az önzőbb fesztiválba, mindenki gólt akart rúgni, aki még nem tette, de asszem ez belefért. Baldét néha fel lehetne tenni Martin elé, nem lehetett tartani. Torrét elnézve megint nem érti az ember, miért ő van leghátrébb a sorban, pazar megmozdulásai vannak.

Dózerolunk tovább mindenkit. Lassan olyan érzésem van, hogy ha Flick átvenné két hétre a kicsiket, akkor is megvernénk egy ilyen Girona-Osasuna szintű csapatot. Rotálni már mindenképp bátran lehet, ebben nagyon sokat fejlődtünk ősz óta.

9 meccses győzelmi sorozatnál tartunk a Ligában. Nem gyenge.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
bence0330

2025.03.30. 15:26:49

davi10 írta:
2025.03.30. 15:21:14
Én abszolút a kezdőbe vártam Raphinhat meg Frenkiet.
Frenkie csoda, hogy padra ülhetett, meccs előtt úgy szólt a fáma, hogy ki kell, hogy hagyja "muscle overload" miatt. Lehet csak vésztartalék ma. A Madrid meccsen is padon kezdtek a brazilok, szerintem az még az előrehozott meccsen kívül is egy túl kései időpont volt arra az Argentin-Brazilra, 26-a hajnalban játszottak ugyebár, plusz az utazás, időeltolódás, edzés, ha mindkét nagy csapatban így döntött az edző, akkor gondolom ez lehetett az oka, nem volt elég így a 4 nap szünet. 1 nappal mehetnének ezek a 2. válogatott meccsek korábban azért.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2025.03.30. 15:21:14

Érdekes kezdő, elöl az a Gavi - Fermin duó kicsit furcsán hangzik.
Lehet, hogy Flick kicsit pihentet a kupameccsre? Én abszolút a kezdőbe vártam Raphinhat meg Frenkiet. Meg Baldet, de ő majdnem végigjátszotta a meccset csütörtökön is.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2025.03.30. 15:07:06

Na jó, nem tudom, hogy csinálod, frissítgetem az x-et, megjelenik, beírom, és már kiraktad. :D Pedig nagyon előzni akartam. :D

Meglepő kezdő eléggé, remélem Eric tudja félig-meddig helyettesíteni Frenkiet, a kaparósabb Masiásaink remélem ellesznek támadóposztokon, Lewy meg legyen olyan friss, mint a minap, amikor beállt. Yamal meg legyen önmaga :)
soadroli
Llegenda del Barça

2025.03.30. 15:04:14

Szczesny; Koundé, Araújo, Íñigo, Gerard Martín; Eric García, Pedri; Lamine Yamal, Fermín, Gavi; Lewandowski
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.29. 14:50:14

Zoldbela írta:
2025.03.29. 10:08:50

Az elsődleges kérdés, hogy egyoldalú volt -e a visszahívás, vagy a szövetség engedte -e el Martínezt.

Ha a szövetség elengedte és nevezett helyette más cserejátékost, akkor nincs miről beszélni. (Úgy rémlik, hogy max. 15 cserejátékos nevezhető.)
Igen, pontosan így történt, helyette Kerkez csapattársát, Huijsen-t hívta be:
https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... logatottba

Szerintem ez az egész csak arra megy ki hogy ne legyen 1 nyugodt hetünk se, + bosszú amiért megtámadtuk az irreális időpontot, feltehetően a fő ludas Tebas lehet aki épp Ancelottinak is visszaszólt amolyan "te vagy a barom nem én"-féle stílusban, Osasuna meg úgy van vele hogy ellövi a lehetőségét és lesz ami lesz.

SZERK:
Amúgy a hírek szerint De Jong is pihen a Girona ellen(izomtúlterhelés, [fansjavimiguel]), és Yamalt is pihentetni szeretné([tjuanmarti]).
Támogatom az ötletet, a kipihent Rapha mehet rájuk akár jobbszélen is, és legalább Yamal is pihen végre, így be lehet osztani a szezon legfontosabb részére az erőt.
Girona pocsék formában van(L-L-L-D-D-D), így is ütni kell őket.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.29. 14:20:49

Troym írta:
2025.03.28. 21:49:03
Ennyiben bízhatunk, hogy ott is jobb a békesség alapon inkább nem mennek bele ebbe, de akkor is ciki már eleve, hogy felmerül ilyen sztori.
A bizalom és/vagy az adminisztráció két különböző dolog.
Megfelelő lepapírozás hiányában veszhet a fejsze nyele és az e tekinetetben vesztes csak a tükörben keresheti a hibát.
A bizalom elszáll(hat), de a papír nem repül el.
bence0330

2025.03.29. 10:15:19

Zoldbela írta:
Az elsődleges kérdés, hogy egyoldalú volt -e a visszahívás, vagy a szövetség engedte -e el Martínezt.

Ha a szövetség elengedte és nevezett helyette más cserejátékost, akkor nincs miről beszélni. (Úgy rémlik, hogy max. 15 cserejátékos nevezhető.)
Szerintem is így lehet, én főleg csak azon töprengem, mi lehet a legrosszabb eset, és szerintem a körülményekre való tekintettel még akkor is komoly esélyeink lennének, ha mi hívtuk volna vissza. De remélem, hogy ez teljesen lényegtelen és fekete-fehér esetként felénk döntenek.
Zoldbela
Jugador del Barça

bence0330 írta:
2025.03.29. 09:42:31
Annál azért talán több, ha az Osasuna hivatalosan is lépett. De én sem hiszem, hogy ebből bármi lesz.

Tegyük egy pillanatra fel, hogy tökéletesen erre az esetre illik a szabály, ami ugye a legrosszabb forgatókönyv. Akkor sem érezném jogosnak a körülményeket tekintve, amelyek szerint az időpont miatt eleve elvesztettünk két játékost (köztük egy védőt!). Nem tudom, teljesen példa nélküli-e ez a meccsnap, de ha nem is, akkor is kb az. Szerintem egyértelmű, hogy ezt figyelembe kell venni, még így is mi voltunk a károsultak.

------------------------
Már ez is értelmezhetetlen önmagában!
A FIFA szabályzatának 5. cikke szerint egy játékos nem léphet pályára klubjában a válogatott időszak alatt és azt követő öt napban, hacsak az illetékes szövetség másként nem rendelkezik.
bence0330

2025.03.29. 09:42:31

Zoldbela írta:
2025.03.29. 09:33:36
Gyanítom, hogy az egész csak újságírói kavarás.
Annál azért talán több, ha az Osasuna hivatalosan is lépett. De én sem hiszem, hogy ebből bármi lesz.

Tegyük egy pillanatra fel, hogy tökéletesen erre az esetre illik a szabály, ami ugye a legrosszabb forgatókönyv. Akkor sem érezném jogosnak a körülményeket tekintve, amelyek szerint az időpont miatt eleve elvesztettünk két játékost (köztük egy védőt!). Nem tudom, teljesen példa nélküli-e ez a meccsnap, de ha nem is, akkor is kb az. Szerintem egyértelmű, hogy ezt figyelembe kell venni, még így is mi voltunk a károsultak.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.03.29. 09:33:36

Az is megfontolás lehet, hogy Martínez sérülése miatt most tagja sem volt a válogatott keretnek (csakúgy mint pl. Iñaki Peña), tehát rá nem vonatkozik az említett szabály.
A fentiek miatt jobban meg kell nézni a szabályzatot, hogy mikortól tekinthető valaki kerettagnak vagy visszahívottnak. (Lehet, hogy csak az első összetartástól? Nem tudom.).

Ha sérülés miatt eltekintett a játékos kerettagságától a szövetség és mást hívtak be helyette, akkor szerintem elengedte, ha pedig a keret orvosának a véleménye alapján nem tartotta a keretben, akkor szintén a szövetség engedte el.

Meggyőződésem, hogy arra is van szabály, hogy egy válogatott tétmérkőzésre hány játékos lehet egyáltalán a keretben.

Nem vall szakszerűségre, ha a szabályzatból kiragadunk egyetlen bekezdést.

Nyilvánvalóan nem áll meg az az állítás, hogy a Barcelona a szövetség ellenében, egyoldalúan gátolta meg Martínez kerettagságát.

Gyanítom, hogy az egész csak újságírói kavarás.
bence0330

2025.03.28. 22:58:01

Forcabarca73 írta:
2025.03.28. 22:54:05
Pérez papának biztos benne van a keze…
Ezt mondjuk kétlem, a hírek szerint kifejezetten segítőkész volt pl. Olmo regisztrációjánál (https://www.football-espana.net/2025/03 ... gistration, eredeti katalán rádiós cikk linkelve van benne, ha jól értem, elvileg ő maga hívta fel a spanyol legfelsőbb bíróság elnökét, hogy hagyja helyben a késve beérkezett bevételt (már nem emlékszem mi volt, ez a Roque-eset?), ezzel Olmo regisztrációját). Hogy ebből mi igaz, meg mi nem, nem tudom, de Laporta nyíltan, sajtótájékoztatón külön meg is köszönte nekik a "neutrális" hozzáállást, úgyhogy valami alapja biztos van. Szerintem egymásnak a két klub nem akar szándékosan rosszakaratból keresztbe tenni, csak a pályán. Maguk felé hajlítgatni dolgokat már más téma, de direkt a másiknak keresztbe tenni nem hiszem, én úgy érzem, nagyobbak a közös érdekek, erősebb a közös ellenség (Tebas) összetartó ereje.
Forcabarca73
Barça B

2025.03.28. 22:54:05

Pérez papának biztos benne van a keze…
Troym
Director del Fútbol

2025.03.28. 21:49:03

gránit írta:
2025.03.28. 15:41:15
A FIFA nem akarja, hogy a klubok visszatartsák a játékosaikat a válogatott szerepléstől, és kamu orvosi jelentésekkel otthon tartsák őket. Viszont akit a válogatott maga elenged, mert a játékos a válogatott szerint is sérült, arra nem vonatkozik ez a szabály. Akit a válogatott elenged, az játszhat, ha közben felgyógyul. Nem azt akarja szankcionálni a szabály, ha valaki lesérült, a válogatott szerint is, de időközben felépült. Ezzel semmi gond a szabály szerint. Azt akarják megakadályozni, hogy a klubok kamuból visszatartsák a játékosokat a válogatott szerepléstől. Ennek úgy akarják elejét venni, hogy akit sérüléssel visszatartottak a válogatottól, az az utolsó válogatott meccstől számítva 5 napig nem játszhat a klubjában sem. Tehát ha valaki kamuzna, pont nem játszathatná a játékosát, tehát nem érdemes kamuzni. Kivéve, ha a válogatott maga engedi el a játékost, mert szerinte is sérült. Ha nem kamu, és valóban sérült volt, és felépült a következő fordulóra, akkor játszhat. Ez volt Cubarsí esetében, aki nevezve is volt a keretben, ott volt a cserepadon, ha Flick úgy dönt, játszhatott is volna.

Ha a válogatott ezt leigazolja nekünk, ahogy a MD írja, akkor nem lesz ebből semmi, ha a válogatott elengedte Martinezt. De ha nem engedte el, és csak simán visszatartottuk, hogy skippelje a válogatott meccseket, aztán 4 nap múlva beraktuk a csapatba, akkor az eddigi információim szerint szabályellenes.
Gondolom a spanyol szövetségi kapitány nem szeretne magára haragítani cca 5-10 a spanyol válogatottban figyelembe vett, vagy vehető játékost, mert egy pontlevonás és akár emiatt elbukott bajnoki cím után gondolom kisebb lelkesedéssel mennének a válogatottba páran, gondolom lenne közöttük 1-2, akinél izomfáradtság lépne fel, akármennyire is fontos a válogatott, de ha emiatt elbuknak egy bajnoki aranyat, azért felidegesedhetnek és a Barca játékosok nélkül a spanyol válogatott 2 polccal lejjebb kerül.
Ennyiben bízhatunk, hogy ott is jobb a békesség alapon inkább nem mennek bele ebbe, de akkor is ciki már eleve, hogy felmerül ilyen sztori.
Faramuci69
Jugador del Barça

2025.03.28. 19:41:26

Öröm nézni, hogy mennyire egy ocsmány piti gyülekezet a la liga. Irigyek, rasszisták, de főleg katalán és Barca ellenes egy nagy részük. Remélem ezek a feljelentosok mennek a kettőbe hamarosan.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.28. 18:37:07

https://barcauniversal.com/the-preceden ... up-appeal/
Az Osasuna sem tudja, hogy övék a precedens eset :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.03.28. 17:33:05

Én azt se értem, hogy köztudott volt, hogy Inigo játszik. Flick bejelentette a sajtótájékoztatón. A sajtótájékoztató és a meccs közötti időintervallumban senkinek nem jutott eszébe, hogy ez nem kóser? Most a szövetségre is gondolok, nem csak a két klubra. Ha meg egyértelműen játszhatott, akkor nem értem óvást.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gránit
Director del Fútbol

2025.03.28. 15:41:15

Troym írta:
2025.03.28. 15:25:41
Ma délelőtt Gránit gondolom a google-n megtalálta a szabályt, akkor nem lehet annyira titkos, hogy ne kéne tudnia róla egy sportvezetőnek, jogásznak nálunk. És még mielőtt ismét elkezdünk ártatlan szemmel vádaskodni, hogy ilyen miatt csak minket bántanak, én emlékszem tizenéve zárták ki a Real Madridot egész spanyol kupa sorozatból egy játékos jogosulatlan játéka miatt. Kérdés, hogy van-e hivatalos elbocsátó üzenete Inigonak a válogatott feladatok alól, ha nincs, akkor bajba kerülünk, mert az igaz, hogy ahol lehet alánkteszik a szappanos deszkát, ezért nem szabad amatőr hibákat véteni.

Nagyon várom az első hetet, hónapot, amikor nincs botrány körülöttünk, ez 2025-ben még nem sikerült.
Igen, sok cikkben hivatkoztak erre, mint 5. cikkelyre (Article 5), ha bemásoljátok a keresőbe, ki fogja dobni. Ugyanakkor nem találtam még olyan hivatalos FIFA-dokumentációt, amiben ez benne lett volna. A labdarúgás átláthatatlanságát mindig szidtam, mennyivel egyszerűbb lenne egy mindenki számára ingyen elérhető szabálykönyv, és csak Control+F, Control+C+Control+V.

A csapat volt sportigazgatójának a véleménye nyilván nagyon "releváns", kicsit sem elfogult... :D

De szerintem nem lesz ebből semmi, ahogy a Mundo Deportivónál hivatkoztak rá.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... inigo.html

Angolul:

https://barcauniversal.com/barcelona-ca ... icipation/

"However, according to Mundo Deportivo, Barcelona maintain that there is no case of ‘ineligible lineup’ regarding Martinez. That is because both the Spanish national team manager and the Royal Spanish Football Federation (RFEF) agreed that the player should not be called up for international duty due to medical reasons."

Tehát rakjuk össze a történetet.

A FIFA nem akarja, hogy a klubok visszatartsák a játékosaikat a válogatott szerepléstől, és kamu orvosi jelentésekkel otthon tartsák őket. Viszont akit a válogatott maga elenged, mert a játékos a válogatott szerint is sérült, arra nem vonatkozik ez a szabály. Akit a válogatott elenged, az játszhat, ha közben felgyógyul. Nem azt akarja szankcionálni a szabály, ha valaki lesérült, a válogatott szerint is, de időközben felépült. Ezzel semmi gond a szabály szerint. Azt akarják megakadályozni, hogy a klubok kamuból visszatartsák a játékosokat a válogatott szerepléstől. Ennek úgy akarják elejét venni, hogy akit sérüléssel visszatartottak a válogatottól, az az utolsó válogatott meccstől számítva 5 napig nem játszhat a klubjában sem. Tehát ha valaki kamuzna, pont nem játszathatná a játékosát, tehát nem érdemes kamuzni. Kivéve, ha a válogatott maga engedi el a játékost, mert szerinte is sérült. Ha nem kamu, és valóban sérült volt, és felépült a következő fordulóra, akkor játszhat. Ez volt Cubarsí esetében, aki nevezve is volt a keretben, ott volt a cserepadon, ha Flick úgy dönt, játszhatott is volna.

Ha a válogatott ezt leigazolja nekünk, ahogy a MD írja, akkor nem lesz ebből semmi, ha a válogatott elengedte Martinezt. De ha nem engedte el, és csak simán visszatartottuk, hogy skippelje a válogatott meccseket, aztán 4 nap múlva beraktuk a csapatba, akkor az eddigi információim szerint szabályellenes.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.03.28. 15:34:52

Bizonyos hírek szerint meg sem vizsgálták a játékost a válogatott orvosai, 17-én adták neki az elbocsájtó üzenetet a sérülés bejelentésére hivatkozva. Tehát konkrétan el sem ment a válogatotthoz, úgy kapta a felmentést. Így azért nem annyira fekete-fehér a történet. Miután részinformációval rendelkezünk mindannyian, valamint a spanyol joghoz is valljuk be hülyék vagyunk, max, találgatunk, ötletelgetünk. Hogy ki és mit talál a google alkalmazásban, azért az nem egyenlő a jog tudásával.
Válasz küldése