Még szándéka sem volt a labdát elérni

Torre szerintem sosem lesz húzóember, aki a hátán viszi a csapatot, ha gödörben van a csapat, de az sem aki lefelé kilóg egy kb jól működő csapatból, ha ilyesmi szerepben és elvárásokkal használjuk, akkor mindig jó lehet.bence0330 írta: ↑2025.03.27. 22:16:11Igen, bár kicsit tartok tőle, milyen formában lehet, ezért lehetett volna neki néha 20 perceket adni. Most kelleni fog. Eddig sokminden nem derült ki, eleve lötyögünk (nagyon helyesen, minden kis megspórolt energia számít). Nem tudom, mennyire épül le valaki Flick alatt, Fort pl. szinteket esett vissza mostanra.
Igen, bár kicsit tartok tőle, milyen formában lehet, ezért lehetett volna neki néha 20 perceket adni. Most kelleni fog. Eddig sokminden nem derült ki, eleve lötyögünk (nagyon helyesen, minden kis megspórolt energia számít). Nem tudom, mennyire épül le valaki Flick alatt, Fort pl. szinteket esett vissza mostanra.
Igen, ilyen pisisen még Messi is alig-alig játszottbence0330 írta: ↑2025.03.27. 22:04:32[
Ja, az durva lesz, remélem nem akasztja meg semmi. Most még néha összeszorítom a fogam, hogy kicsit lehetne pragmatikusabb, de hát ez egy felnőtt játékosnál lenne csak valid kritika. Még 2 szezon és tarthatatlan lesz teljesen, sokkal célirányosabb focival szerintem.
Ja, az durva lesz, remélem nem akasztja meg semmi. Most még néha összeszorítom a fogam, hogy kicsit lehetne pragmatikusabb, de hát ez egy felnőtt játékosnál lenne csak valid kritika. Még 2 szezon és tarthatatlan lesz teljesen, sokkal célirányosabb focival szerintem.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.27. 22:02:21El sem merem képzelni milyen szörnyeteg lesz belőle ha jól fog haladni a fejlődése akkor 1-2 szezont ér a játéka és utána kb minden második ilyen megmozdulásból kaput fog találni.bence0330 írta: ↑2025.03.27. 21:50:12
Hát, az egyik távolléte mínusz egy, a másiké plusz egy embert jelent, így kihozza magát a dolog egálra.Ferránnal minden egyes meccsen sokkal jobban néz ki a játék, nincs most kézifék elöl. És remélhetőleg kipihenten nem is lesz majd fék. Azért lehet, hogy a brazillal már lerendezük volna a meccset, de lehet, hogy nem. Yamal nagyon élne ellensúlynak, de valahogy nem jönnek a végén a megoldások, de nagyon látványos amit művel.
El sem merem képzelni milyen szörnyeteg lesz belőle ha jól fog haladni a fejlődése akkor 1-2 szezont ér a játéka és utána kb minden második ilyen megmozdulásból kaput fog találni.bence0330 írta: ↑2025.03.27. 21:50:12
Hát, az egyik távolléte mínusz egy, a másiké plusz egy embert jelent, így kihozza magát a dolog egálra.Ferránnal minden egyes meccsen sokkal jobban néz ki a játék, nincs most kézifék elöl. És remélhetőleg kipihenten nem is lesz majd fék. Azért lehet, hogy a brazillal már lerendezük volna a meccset, de lehet, hogy nem. Yamal nagyon élne ellensúlynak, de valahogy nem jönnek a végén a megoldások, de nagyon látványos amit művel.
Hát, az egyik távolléte mínusz egy, a másiké plusz egy embert jelent, így kihozza magát a dolog egálra.
Pontosan, hallottam ezt már focistánál fél évig is elhúzódni, mert állandóan kiújult...