Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.20. 08:56:55

brazilfan írta:
2025.03.20. 07:47:42
bence0330 írta:
2025.03.19. 21:28:47
a lényege nem az, hogy az angolok mennyi pénzzel tudnak gazdálkodni, hanem hogy a spanyolok mennyivel nem, ergo a differencia.
A bajnokság megnyerésére jelenleg még ennek a szűk keretnek is nagyobb esélye van, mint a nyáron többet igazoló Atleticónak és a hosszú távú csapatépítés helyett megint átgondolatlanul igazoló Realnak.
bence0330 írta:
De mindenképp máskor kéne lejátszani, szerintem ez senki számára nem kérdés kb.
Szóval szerintem alapvetően ránk nézve sokkal rosszabb a helyzet.
Mármint rosszabb, mint az Osasunáé?
Az, hogy valaminek ellenére valami történik, egy dolog. Miénk a világ (jelenleg egyértelműen) legjobb edzője. Ha ez nem lenne, nagy gebasz lenne. És még így is megúszhatjuk komoly kupa nélkül simán a szezont. Nincs normális keretünk. Hogy ennek ellenére bravúrra, minden erőnket belevetve, kulcsjátékosokat 0-24-ben tolva ott vagyunk az esélyesek között, puszta mázli/edzői bravúr, aki legalább az A sorunkból egy igásló bandát csinált. A bajnokságban még így is alighanem 10 plusz pont körül állnánk, ha lett volna B sorunk november-december körül.

A Reál meggondolatlan igazolása meg szerintem necces. Mbappé viszi őket előre, és minden fronton kb annyira esélyesek, mint mi. De amúgy az ő keretük is elég rövid, nem csak minket köt az ffp.

1: nekünk kb az egész csapatunk válogatottban focizik, nekik ez egy másfél hetes pihenő. Ez még akkor is így lenne, ha mindenki visszaérne, hát még két kulcsjátékosunk biztosnak tűnő távollétében!
2: Nekik csak ide kell koncentrálniuk. Lesz utána (nyilván nem pénteken) egy fordulójuk, utána 1 hét szünet. Nekünk lesz utána egy fordulónk, aztán még kedden egy kupa elődöntőnk, nem is akárki ellen.

Szerintem egyértelműen mi szívunk sokkal jobban. De nyilván nekik sem ideális.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.20. 07:47:42

bence0330 írta:
a lényege nem az, hogy az angolok mennyi pénzzel tudnak gazdálkodni, hanem hogy a spanyolok mennyivel nem, ergo a differencia.
A lényege az volt, hogy kb. semmi közünk hozzá, hogy az angolok miből és hogyan gazdálkodnak. Vagy a PSG. Az ő pénzük, az ő döntéseik. A kevesebb megkötés és a nagyobb pénzügyi szabadság sem garancia semmire, velünk is megtörtént, hogy volt pénzünk, és hosszú távú csapatépítés helyett átgondolatlan igazolások lettek a vége.

Most még az sincs kizárva, hogy a BL-ben előrébb jutunk, mint a gazdagabb klubok, és ez az EL-ben még álló, másokhoz képest alig igazoló Bilbaóra is igaz.

A bajnokság megnyerésére jelenleg még ennek a szűk keretnek is nagyobb esélye van, mint a nyáron többet igazoló Atleticónak és a hosszú távú csapatépítés helyett megint átgondolatlanul igazoló Realnak.
bence0330 írta:
Mármint rosszabb, mint az Osasunáé?
gránit
Director del Fútbol

2025.03.19. 22:16:39

bence0330 írta:
Nem tudnak promotálni, teljesen eszeveszett szabályokkal kötik meg a klubokat, némelyeket csődbe taszítva, némelyeket "csak" néhány éves gödörbe.
Ez inkább a PL-re igaz.

A bevételeik szépen növekednek, lehet lobogtatni, hogy micsoda marketing, micsoda promóció, csak eközben meg kell nézni a költségeket is. Az utolsó két diagramot főleg érdemes megtekinteni. Mindössze 3 PL-csapat nem volt veszteséges tavaly ilyenkor. Én persze örülnék neki, ha történne ott egy hasonló csődhullám, mint ami a Serie A-ban volt az ezredforduló környékén. Jó lenne, ha néhány rivális klub csődbe menne ott.

https://www.bbc.com/sport/football/68713522

A Manchester United csődközeli helyzete egyre fenyegetőbb a számukra:

https://www.theguardian.com/football/20 ... cuts-ineos

A Liga pontosan ezt az értelmetlen pénzszórást akarja elkerülni, amit a PL-klubok művelnek, a legtöbb különösebb eredmény nélkül, és ezt az ámokfutást a PL hagyja nekik. Nekem az nem tetszik, hogy a Liga minket szigorúbban kezel, mint a többieket. Emellett egy dolog, hogy nem tehet a Liga arról, melyik csapat hány fronton érdekelt, de mindent meg kellene tennie annak érdekében, hogy Spanyolország klubjai a lehető legkedvezőbb helyzetben legyenek a megmérettetésekre, és ennek megfelelően kellene kitűzniük a meccsek időpontjait.

Amúgy nem kell messzire menni hasonló esetért. A Magyar Röplabda Szövetség keresztbe tett a Vasasnak, amely március 11-én játszott CEV-kupa elődöntőt, a szövetség meg a magyar kupadöntőt beszervezte nekik március 9-re. Kérte a Vasas, hogy halasszák későbbre a kupadöntőt, a szövetség meg ennyit tudott hozzátenni, idézem: "Nemzetközi kupamérkőzés kiírt napja előtt és után két-két nappal a nemzetközi porondon szereplő csapat nem köteles a Magyar Kupa sorozatban pályára lépni"...

Úgy látszik, egyeseknek fontosabbak egyéb tényezők annál, hogy egy ország csapata a lehető legsikeresebben szerepeljen a rangos nemzetközi kupában, és öregbítse az ország hírnevét a sportágban.

Sajnos várható volt, hogy a Liga ott fog minket gáncsolni, ahol csak tud, lásd FFP-téma, Olmo-ügy, Roque-ügy, ott szívatnak minket, ahol csak lehet. Nem meglepő, hogy ezt az alkalmat is kihasználják, hogy keresztbe tehessenek nekünk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

brazilfan írta:
2025.03.19. 19:51:48
Erről, hogy az angoloknak mennyi pénzük van, a La Liga nem tehet. Arról sem tehet, hogy a csapataink jelenleg három fronton is harcban állnak, plusz a válogatottak.
De én nemcsak a mi játékosaink miatt szeretnék emberi időpontot, hanem az Osasunára való tekintettel is. Szeretem, ha a futballon kívüli körülmények egyik fél számára sem terhesek.
Fair play.
A többivel 100%-ban egyetértünk, de a kiemelttel nem. Vagyis szó szerint leírva nyilván, de a lényege nem az, hogy az angolok mennyi pénzzel tudnak gazdálkodni, hanem hogy a spanyolok mennyivel nem, ergo a differencia. Meg a lényeg ugye a kerettel való kapcsolata. Na erről nagyon is a La Liga tehet. Nem tudnak promotálni, teljesen eszeveszett szabályokkal kötik meg a klubokat, némelyeket csődbe taszítva, némelyeket "csak" néhány éves gödörbe. Pénzünk nekünk is lenne igazolni, csak nem hagyják. Részünkről lehetne egy normális keretünk, de ők nem engedik. És igen, az nagyon nem mindegy ebben a kérdésben, hogy néz ki a B-sor. Nekünk még az A-sorunk sem ideális, csak Flick valami csodával azzá tette. B sorunk meg max a középpályán és center poszton van, előbbin Casadó kiesésével már egy fokkal neccesebb a helyzet.

Inigo sérülése előtt Araujóra még azt mondtam volna, hogy hagyján, mert ugyan nálam megkérdőjelezhetetlen gálakezdő lenne, de Flicknél nem az, szóval lehet amúgy sem játszana. Rapha más, persze egy meccset le kell hozni nélküle is. A többieknek is alig lenne idejük regenerálódni a válogatott meccsek után. Az Osasuna érdekeit én is nézném mindenképp a helyzetre való tekintettel, nekik ezzel legalább nem kell foglalkozni, hirtelen nem tudom, hány válogatott játékosuk lehet, de max 1-2, a kövi meccsüket meg nyilván nem másnap játszanák le, hanem mondjuk vasárnap, vagy akár hétfőn, nekik nincs hétközi elfoglaltságuk. Egy csütörtök-hétfő szerintem egészen korrekt lenne a ő szemszögükből.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.19. 19:51:48

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.19. 13:46:38
brazilfan írta:
2025.03.19. 08:24:12

Pont az ellenkezője szokott történni, például az angoloknál a City tavaly április 13-án bajnokit játszott a Luton ellen, 17-én volt a Real-meccs, 20-án a Chelsea, és joggal bírálták a PL-t a fafejűsége miatt.
És ezek előre látható, tervezhető dátumok. A haláleset meg nem, az mindig váratlan.
Azzal a különbséggel hogy a City elverhetett nyáron cirka 250 millió eurót játékosokra, előző szezonban szintén, míg nekünk meg lassan a szertárost is kinevelni kell, az amúgy is szűkös keret jelentős része meg vagy pólyás, vagy pedig veterán.
Erről, hogy az angoloknak mennyi pénzük van, a La Liga nem tehet. Arról sem tehet, hogy a csapataink jelenleg három fronton is harcban állnak, plusz a válogatottak.
De én nemcsak a mi játékosaink miatt szeretnék emberi időpontot, hanem az Osasunára való tekintettel is. Szeretem, ha a futballon kívüli körülmények egyik fél számára sem terhesek.
Fair play.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.03.19. 16:22:14

Troym írta:
2025.03.19. 12:11:01
Szerintem meg csináljuk, rock'n roll, 27-én oda kell csapni a Budimirt valamennyire nélkülönözni kénytelen Osasunának, ne nyávogjunk az egyik legnagyobb csapatként, hogy nem mindenki elérhető. Ha jól játszunk elég a keret 90%a is a meccsre, ha ócskán, akkor meg úgyis kikapunk, ha mindenki pihent és elérhető.

Amúgy Christensen harmadszor sérült a szezonban úgy, hogy volt 1 meccse, szóval bárhogy és bármikor megsérülhet bármelyik játékos. Terhelés szempontjából a spanyol játékosainknak és Frenkienek a két egymás elleni válogatott meccs nem nagyon különbözik, mintha sima klubszezon 1 hete lenne mondjuk a PSV és a Getafe ellen. Küldjük el Madridba a magánrepülőt vasárnap és rögtön otthon lehetnek a meccs után a katalánok és Frenkie is, akkor meg csütörtökön simán bevethetőek.
Ha jól tudom, akkor Bryan Zaragoza is elhagyta a spanyol nemzeti csapatot. Ha ők ketten hiányoznak, azért egy "apró" győzelmet jó lenne aratni. Mondjuk nekem vannak kétségeim a csütörtöki meccsel kapcsolatban, nem hiszem, hogy egymás utáni napokon fog az Osasuna két meccset lejátszani.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Peter
Director del Fútbol

2025.03.19. 16:12:47

Troym írta:
2025.03.19. 10:58:14
Ekkora tragédiát ne kanyarítsunk már a sztoriból.
Szerény véleményem szerint Flick úgy tekint a sztorira, mint megoldandó feladatra, amihez nekünk képesnek kell lenni alkalmazkodni.
Ezzel a mentalitással jutott el a csapat oda, ahol ma éppen tart..... :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.19. 13:46:38

brazilfan írta:

Pont az ellenkezője szokott történni, például az angoloknál a City tavaly április 13-án bajnokit játszott a Luton ellen, 17-én volt a Real-meccs, 20-án a Chelsea, és joggal bírálták a PL-t a fafejűsége miatt.
És ezek előre látható, tervezhető dátumok. A haláleset meg nem, az mindig váratlan.
Azzal a különbséggel hogy a City elverhetett nyáron cirka 250 millió eurót játékosokra, előző szezonban szintén, míg nekünk meg lassan a szertárost is kinevelni kell, az amúgy is szűkös keret jelentős része meg vagy pólyás, vagy pedig veterán.

Én a klub helyében hazarendeltem volna a játékosokat aztán az RFEF meg egye meg amit főzött, akkor talán átgondolnák hogy nem kéne a klubokat szivatni.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.19. 13:07:52

Saviola írta:
2025.03.19. 08:58:25
Továbbra is az a gondom, hogy a legerősebb kezdővel is futottunk bele kellemetlen vereségekbe, egy esetleges B keretben meg még annyira sem érzem a fix 3 pontot, még akkor sem, ha papírforma kéne legyen.
Az Osasuna elleni időponttól függetlenül a teljes szezonunk "gondját" megfogalmaztad.

Ugyanakkor szerintem ez jelenleg egyáltalán nem gond kategória, hanem a mai állapot szerinti adottság, egy új edzővel egy épülő fiatal csapat esetében.

Egy épülő fiatal csapatnak ugyan nincs megtiltva, hogy ne zsebelhetne be mindent, meg azt is értem, sőt mi több egyetértek azzal, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, de közben azt is látom, lesz még holnap és holnapután is..... :D

A klub feladata, ha tetszik kihívása lesz nyáron, hogy a legerősebb kezdő ne fusson bele kellemetlen vereségekbe és egy esetleges B keret pedig legyen olyan, amiben érezhető lesz a papírforma szerinti fix 3 pont.

Addig szurkoljunk, hogy ma jól sodródjunk, de holnap és holnapután már haladni lesz muszáj.
Troym
Director del Fútbol

2025.03.19. 12:11:01

Szerintem meg csináljuk, rock'n roll, 27-én oda kell csapni a Budimirt valamennyire nélkülönözni kénytelen Osasunának, ne nyávogjunk az egyik legnagyobb csapatként, hogy nem mindenki elérhető. Ha jól játszunk elég a keret 90%a is a meccsre, ha ócskán, akkor meg úgyis kikapunk, ha mindenki pihent és elérhető.

Amúgy Christensen harmadszor sérült a szezonban úgy, hogy volt 1 meccse, szóval bárhogy és bármikor megsérülhet bármelyik játékos. Terhelés szempontjából a spanyol játékosainknak és Frenkienek a két egymás elleni válogatott meccs nem nagyon különbözik, mintha sima klubszezon 1 hete lenne mondjuk a PSV és a Getafe ellen. Küldjük el Madridba a magánrepülőt vasárnap és rögtön otthon lehetnek a meccs után a katalánok és Frenkie is, akkor meg csütörtökön simán bevethetőek.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.19. 11:25:16

Viszont az kimaradt a képletből, hogy klubszinten az Osasuna játékosai túl vannak 27 meccsen, míg a Barcánál 43 plusz a 4 válogatott, s míg ők rápihenhetnek 11 napot, addig itt jobb esetben is 3 nap, a dél amerikaiak, pedig keretbe sem kerülnek. És azért egész más, ha a csapat együtt van és nem össze-vissza esnek be előtte.
Nyilván egyik csapatnak sem ideális, de nem hiszem, hogy lenne különbség, hogy kinek rosszabb.
Most látszik az igazi probléma, hogy ott mennyire vékonyak vagyunk.
Lewy simán megcsinálhatná, hogy a második meccset kihagyja és korábban hazajön, Máltát azért nélküle is meg tudják verni a lengyelek otthon. Amúgy is valószínű, hogy a padon lenne azon a mérkőzésen, de a litvánok ellen sem lenne szükség feltétlenül a gálakezdőre.

De eddig csak arról a faktorról beszéltünk, hogy ki, mennyire lesz fáradt, azt lehet tippelgetni, hányan térnek vissza sérülten.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2025.03.19. 10:58:14

Ekkora tragédiát ne kanyarítsunk már a sztoriból.

Nem ideális, de azért nem az ificsapatnak kell kiállnia.
A csapat 90%-a elérhető lesz, a spanyolok 23.-án játszanak hazai pályán a hollandokkal, másnap reggel otthon lesznek a spanyol és holland játékosaink, Kounde szintén, a meccset meg 27-re tervezik. Lewa kicsit fáradtabb lesz, majd kezd Ferran és lehet 2 db dél-amerikai játékosunk nem lesz elérhető a sérülteken túl, de nem Covidos a keret 80%-a.

Ki is felejtettem, hogy a túloldalon az egyetlen tényleg veszélyes játékos, Budimir szintén utazik a válogatottjával, így ő is fáradt lesz / csere, ami elég nagy segítség nekünk, mert ő 15 gólos, amúgy mindenki más 2-3 odaát.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.19. 10:39:13

Faramuci69 írta:
2025.03.19. 10:14:23
Az nem opció, hogy néhány játékosunk kikéri magát a válogatottból mint az ősszel Mbappe?
Abszolút létező opció, a játékos lemondhatja a válogatottságot, nem lehet kényszeríteni. Az ő döntése, le lehet mondani.

A legszerencsésebb azért mégiscsak az lenne, ha a meccset lejátszanák a szezon legvégén. Senkinek sem sűrűsödne a naptára, és a játékosok is játszhatnának a válogatottban, senki nem kerülne emiatt kellemetlen helyzetbe. Nyilván a válogatott is fontos a játékosoknak, és nem akarnak kiszorulni onnan sem. Emellett a spanyol válogatottnak sem érdeke, hogy nélkülözze a játékosait az esetleges lemondások miatt, azért a Liga vezetése ezt igazán figyelembe vehetné.
Faramuci69
Barça B

2025.03.19. 10:14:23

Az nem opció, hogy néhány játékosunk kikéri magát a válogatottból mint az ősszel Mbappe? Arra mit mondanának az illetékesek? Pedri Yamal, Raphinha simán jöhetnének. Majd a spanyol kapitány fog hepciáskodni? 7 barcással a keretében? (-2 most Inigo és Casado), de ott van Balde, Gavi és Fermin, mi további potenciális kerettagok. Szerintem ha a Liga így játszik, akkor nekünk is így kellene. Nálam ez kimeríti a Vis mayor esetét.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.03.19. 08:58:25

gránit írta:
2025.03.19. 08:13:53
Saviola írta:
2025.03.18. 18:54:27
Csókoljunk lábat is a ligának? :)
Rossz az időpont, ez az álláspontom:
gránit írta:
2025.03.18. 14:18:10
Simán beraknám a meccset egy héttel az utolsó forduló utánra.
Nem kellene semelyik két mérkőzés közé begyömöszölni, az eredeti naptár szerinti utolsó meccs után lejátszhatnák a meccset, mintha egyébként is az lenne az utolsó meccs. Egy héttel rövidebb lenne a nyári szünet, viszont a Benfica elleni visszavágó előtt többet pihenhettünk. Szerintem az nem a Liga dicsérete, hogy megemlítettem, hogy az Osasuna még rosszabbul jár a 27-i időponttal. 28-án is lesz meccsük. Szóval ezt nem tudom, hogy gondolják.
Ezzel egyetértek így. :wink:

Továbbra is az a gondom, hogy a legerősebb kezdővel is futottunk bele kellemetlen vereségekbe, egy esetleges B keretben meg még annyira sem érzem a fix 3 pontot, még akkor sem, ha papírforma kéne legyen.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
brazilfan
Entrenador del Barça

FcBarcelona1 írta:
2025.03.19. 07:49:23
brazilfan írta:
2025.03.19. 07:25:10
Az angol élcsapatoknál is hasonló sorozatterhelés van, és a spanyol ligában a Realnak, az Atleticónak is zsúfolt a versenynaptára.
Normális helyeken úgy szervezik a versenynaptárat, hogy segítsék a bajnokságuk csapatát, pl. A BL-ben, lásd Benfica.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.19. 08:13:53

Saviola írta:
Csókoljunk lábat is a ligának? :)
Rossz az időpont, ez az álláspontom:
gránit írta:
Simán beraknám a meccset egy héttel az utolsó forduló utánra.
Nem kellene semelyik két mérkőzés közé begyömöszölni, az eredeti naptár szerinti utolsó meccs után lejátszhatnák a meccset, mintha egyébként is az lenne az utolsó meccs. Egy héttel rövidebb lenne a nyári szünet, viszont a Benfica elleni visszavágó előtt többet pihenhettünk. Szerintem az nem a Liga dicsérete, hogy megemlítettem, hogy az Osasuna még rosszabbul jár a 27-i időponttal. 28-án is lesz meccsük. Szóval ezt nem tudom, hogy gondolják.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.19. 07:49:23

brazilfan írta:
Az angol élcsapatoknál is hasonló sorozatterhelés van, és a spanyol ligában a Realnak, az Atleticónak is zsúfolt a versenynaptára.
Csak ezek a csapatok ki tudnak állítani egy felnőtt keretet, mi még nem, azok is játszanak 50+ meccset.
(Chelsea most igazolja le 70+ millióért az általunk is figyelt Quendat és Essugot 40+ játékosnak a keretükbe)
Normális helyeken úgy szervezik a versenynaptárat, hogy segítsék a bajnokságuk csapatát, pl. A BL-ben, lásd Benfica. Örülnek, ha egy csapatuk jól teljesít, tízmilliókat visz haza, vagy eléri(K), hogy 5 csapat indulhasson a bajnokságból, ami extra pénzeket és presztízst hoz.
Máshol meg a kicsinyes hatalomgyakorlás felülír mindent.
Amúgy volt már precedens rá, hogy a kitűzött újrajátszási időpontot a felek kérésére az utolsó 2 forduló közé tegyék, gondolom nem kell leírnom, kik voltak a kedvezményezettek. Az (is többek közt)16/17-ben bajnoki címet ért
brazilfan
Entrenador del Barça

kmb írta:
2025.03.18. 17:56:00
Csütörtök Osasuna
Vasárnap 16:15 Girona
Kedd Atletico kupa elődöntő
A szezont lehet itt le is húzhatjuk.Nem tudok eppeszű magyarázatot találni arra hogy ez mire jó.Illetve de tudok...
Az angol élcsapatoknál is hasonló sorozatterhelés van, és a spanyol ligában a Realnak, az Atleticónak is zsúfolt a versenynaptára. A baszkokat még így is vernünk kellene, bár Araújo és Inigo hiányát nem lenne könnyű megoldani.
A meccset el kellett halasztani, és a kegyelethez szerintem az is hozzátartozik, hogy bármi is az új időpont, azt szó nélkül elfogadjuk, és nem erre fogjuk rá az esetleges pontvesztést.
Inkább az Osasuna panaszkodhatna a dátum miatt.
ktm
Capitá del Barça

2025.03.19. 03:20:33

kmb írta:
Csütörtök Osasuna
A szezont lehet itt le is húzhatjuk.Nem tudok eppeszű magyarázatot találni arra hogy ez mire jó.Illetve de tudok...
Atletico elleni kupameccs szerdan lesz.
Saviola
Júdás 2, az áruló

gránit írta:

Mi szerintem örüljünk, hogy kapunk egyáltalán második időpontot. Az Osasuna mondhatta volna, hogy nem álltok ki, OK, 0-3. Normál esetben ez történik, ha egy csapat nem áll ki. Ők jófejek voltak, belementek, hogy halasszuk el a meccset, erre így kitolnak velük. Így legyen az ember jófej.

Simán beraknám a meccset egy héttel az utolsó forduló utánra. Az Osasunának meg tényleg nagy köszönet a sportszerű gesztusért.
Kicsit túltolod, nem gondolod? Csókoljunk lábat is a ligának? :) Én megértem, hogy kívülállóként nehéz átérezni a súlyát egy ilyen halálesetnek, de lassan ott tartunk, hogy a temetést is halasztani kellett volna, csak szegény liga meg tudja oldani azt, amiért az ott ülők a fizetésüket kapják. Az Osasuna korrekt volt, ez nem is kérdés, léteznek még dolgok, amit túlmutatnak bizonyos elvárásokon.

Félek, hogy ebbe a hármas terhelésbe - az ilyen szituk miatt is - beletörik a bicskánk, de eddig szerintem maximálisan elvárások felett teljesítünk. Meglátjuk meddig tart ez ki.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
kmb
Jugador del Barça

Csütörtök Osasuna
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
2025.03.18. 13:31:07
Ez a kezdő akár 27.-n pályára léphet az Osasuna ellen, nem lesz 180 perc válogatott meccs a lábukban, néhányaknak 0 lesz.

Szczesny - Fort, EG, Cubarsi, Balde, Gavi, Fermin, Torre - Olmo, FT, Fati
És akkor még jöhet Inigo, Chris, ha felépül és a spanyol válogatottban szereplő játékosoknak azért 24.-ig tart a program.

Értem, hogy nem ideális és messze van a legjobb kezdőtől, de ne csináljunk már úgy, mintha ez a csapat nem esélyesként lépne pályára, főleg ha legalább pár alapember vállalja, hogy csereként segít, ha kell.
+ Pau Victor

Nem is nekünk gáz, hanem az Osasunának. Másnap játszanának Bilbaóban.

Mi szerintem örüljünk, hogy kapunk egyáltalán második időpontot. Az Osasuna mondhatta volna, hogy nem álltok ki, OK, 0-3. Normál esetben ez történik, ha egy csapat nem áll ki. Ők jófejek voltak, belementek, hogy halasszuk el a meccset, erre így kitolnak velük. Így legyen az ember jófej.

Simán beraknám a meccset egy héttel az utolsó forduló utánra. Az Osasunának meg tényleg nagy köszönet a sportszerű gesztusért.
Troym
Director del Fútbol

2025.03.18. 13:31:07

Ez a kezdő akár 27.-n pályára léphet az Osasuna ellen, nem lesz 180 perc válogatott meccs a lábukban, néhányaknak 0 lesz.

Szczesny - Fort, EG, Cubarsi, Balde, Gavi, Fermin, Torre - Olmo, FT, Fati
És akkor még jöhet Inigo, Chris, ha felépül és a spanyol válogatottban szereplő játékosoknak azért 24.-ig tart a program.

Értem, hogy nem ideális és messze van a legjobb kezdőtől, de ne csináljunk már úgy, mintha ez a csapat nem esélyesként lépne pályára, főleg ha legalább pár alapember vállalja, hogy csereként segít, ha kell.
PR42
Jugador del Barça

2025.03.18. 12:33:27

Újabb bizonyíték arra hogy a Liga mindent megtesz hogy a Barcát "báncsa".
A Madridot se kímélik természetesen.

Emögött továbbra is a szuper liga áll.
Azt akarja a liga hogy olyan elnök legyen mindkét klubnál aki maradni akar a ligában.

Továbbra sem értem hogy miért nem próbálkoznak inkább azzal hogy szexibbé teszik a ligát a nemzetközi harcban ahelyett hogy a kilépéssel fenyegetőzöket ütlegelik.
Az egyetlen indok amire gondolni tudok hogy elfogadták a (marketing) vereséget a PL-el szemben és most már csak defenzív stratégiával próbálják menteni a menthetőt.
Válasz küldése