Lamine érdemelne egy gólt nagyon
Élő közvetítések
Hát meglepett a csapat.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hihetetlen, hogy úgy kommenteltek mint ha nem néznétek a meccset.
Pedri kezezett tény, de utána visszakerült a labda hozzánk, majd újra eladtuk, tehát teljesen szabályos gól volt.
Ott a 2-2, most mi fordítjuk meg a végére.
Pedri kezezett tény, de utána visszakerült a labda hozzánk, majd újra eladtuk, tehát teljesen szabályos gól volt.
Ott a 2-2, most mi fordítjuk meg a végére.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Ez a baj a VAR-ral, hogy évekkel a bevezetése után még mindig ennyire következetlen a használata.
Ha végig a gólt szerző csapatnál volt előtte a labda és 28 passzal előtte les volt, akkor addig visszanézik és nem adják meg, de ha a labdaszerzés szabálytalan, akkor a gól már más játékhelyzetnek számít (ahogy a lesnél is lennie kellene) és nem érdekes... (Bl-ben Cubarsi piros lapja, most a gól...)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Miért is kispadon kezdett Araujo?
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az már egy másik támadás volt, szerintem ezért nem fújták vissza. Kezezés után támadtak, visszaszereztük, majd Garcia adta el csúnyán és abból jött a kontra és a gól.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Túl sok az eladott labda, a pontatlanság...
Ezekből minden ellentámadás életveszély...
Ezekből minden ellentámadás életveszély...
Na ennyit számít,hogy nem vesznek észre egy nyilvánvaló kezezést. Ha már így alakult fordítsuk is meg 

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- Messa
Na ez zseniális megmozdulás volt. Egyébként ma messze nem vele van a legnagyobb gond, Rapha mérföldekkel gyengébb.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Te jo eg. Na most kifujt az atma 70 perc utan es megnyerjuk igazsagtalanul.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Na végre, értelmet nyert Lewy is. Ez gyönyörű volt.
Csak nem jövünk vissza megint?
Csak nem jövünk vissza megint?

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Na ezért van a pályán Lewa.
A 60. percig adtam esélyt az egyenlítésre.
Pont írtam, hogy esetleg Sorloth rúghat még és ennyi.
Megtette.
Pont írtam, hogy esetleg Sorloth rúghat még és ennyi.
Megtette.
- Messa
Ez Flick meccse, idióta kezdő, idióta cserék.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Inigo az idei legrosszabb meccsét játssza, sajnos. Nem érdemlünk pontot ma, ez van. Amúgy tiszta kezezés előzte meg.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
A lescsapda másodszor dőlt össze
A szokásos ...
nem értem ezeket a cseréket, de legyen igaza Flicknek

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Gyengék vagyunk, de 3 tiszta helyzetet kihagytunk, az Atletico 1-ből 1-et belőtt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor