Fort látványosan gyenge volt, nem kell erőltetni.
Szerintem Cubarsí teljesen vállalható meccset hozott, Inigót meg gyengének titulálni, hát. Az lehet, hogy a lescsapdák nem működtek, de az ember folyamatosan mentett 16-oson belül, mert a szélsőink mellől jöttek a beadások, plusz ő harcolta ki a tizit, szóval elég érdekes meglátás, hogy gyenge volt.
Gavit divat itt ekézni, pedig nagyon hiányzik ebből a csapatból egy ilyen habitusú spíler. Meccsek óta nem találja magát, aláírom, lehetne ültetni, azt is. De, az, hogy a fél fórum kb. eladná, elég nevetséges.

Vannak agyatlan dolgai, de tegnap is volt egy mentése 16-oson belül, amit ha nem tölt el onnan a csatár előtt a labda. De lehet, ezt csak én láttam.
Lewa szerintem megint gyenge volt, Yamalt meg még nem láttam ilyen gyatrán futballozni. Ez a hosszú szünet szerintem nem hogy jót, csak rosszat tett a lendületünknek.
Raphina pedig mindent is kihagyott, ez egy komolyabb csapat ellen meg fogja bosszulni magát.
Pedri hatalmas extra volt, ismét, FDJ hozott egy átlagos szintet.
Olmonak voltak jó pillanatai, de nem ájultam el tőle.
Ami a bíráskodást illeti, szerintem minden esetben jó döntés született:
- Fort mezhúzás kb. semmiben nem akadályozta meg a rayo játékosát, ilyen szitut a 16-oson kívül sem fújt le a spori, ugyanezen a meccsen
- Cubarsí esetében a gyerek abban a pillanatban dobta előre magát, ahogy érezte a kontaktot, még a szpíker is megjegyezte, hogy brutál látványos volt
- Az elvett gólnál pedig volt olyan lassítás, ahol látszott, hogy a lesen lévő csatár direkt belép Martinez elé, nyilván nem nem a 3 perces összefoglalóból fog kiderülni
- Inigo esete egyértelmű, kár is vitatkozni
- Raphina buktatásáért pedig már láttam tizit más pályákon, szóval.
Összességében gyenge volt a csapat, nem tesz jót a sok pihenő. Persze, ha a helyzeteink felét berúgjuk, lehet más a vélemény.