bence0330 írta: ↑2025.02.06. 13:09:05
Más kérdés, hogy a létező erős madridismo (Spanyolországban katalán kisebbség, szerintem nem nagyon van kérdés) mellett
erkölcsileg szerintem azzal sem lenne nagy gond, ha
fizetnénk azért, hogy kiegyenlített legyen a bíráskodás.
Te jó isten.
Szóval ha valakik csalnak, az a megoldás, hogy mi is csalunk?
Tehát ez a módi erkölcsileg?
És akkor ne puffogtasson be az ember olyat, hogy nem csoda, hogy itt tart morálisan ez az ország.
Kommentátor túllőtt a célon, elismerem, de megint ekkora feneket keríteni ennek...kit érdekel? Látta max 50ezer ember a meccset a sport tv-n, lehet el se kapták ezt a mondatot.
Óriási probléma lenne, ha fizetnénk azért, hogy nekünk is csaljanak már....szánalmas.
Egyébként ezt a fene nagy madridnak fújást se látom én, pedig Barca drukker vagyok, de lehet már kinőttem ezekből a dolgokból, hogy azon hisztizzek egy meccs 3. percében, hogy egy bedobást rosszul ítél meg a bíró= nyílt csalás a madrid felé.
Egész egyszerűen a spanyol bíráskodás kritikán aluli, bizonyítják ezt az európai porondon is.
De bizonyítja az a tény is, hogy a madridisták szerint nekünk csalnak, a barcások szerint a madridnak.
Az véletlen se merül fel senkiben, hogy egyszerűen totál elmebetegek a spanyol bírók, úgy nagyjából kivétel nélkül, jobb csalást kiáltani?
De ez, hogy erkölcsileg rendben van, hogy csalással kompenzáljuk a feltételezett csalást, hát, érdekes erkölcs.
Na mindegy, a lényeg, hogy ma este üssük a Valenciát, és menjünk tovább a kupában. Nem lehetetlen feladat, hiába becsapós a 7-1, ez a Valencia amit láttam belőlük ritka gyenge csapat, nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnak majd kifejteni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."