Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BL-klasszikus lett a végére a konferencia liga színvonal ellenéreElBartimaeus írta: ↑2025.01.21. 23:24:02Mit láttak a szemeim? Az évszázad mérkőzése, vagy ahogy bizonyos körökben mondanák a legnagyobb clownfiesta, amit valaha láttam.
Köszöntem.
Itt szokott lenni a legkisebb csúszással:
Csak az RTL+ közvetíti. Már ünnepek között reklámozták.Rohamcsiga írta: ↑2025.01.21. 17:45:31Ez van a csapat hivatalos oldalán.
When and where to watch Benfica v FC Barcelona
International viewing guide to the seventh Champions League fixture of the 2024/25 season
Hungary (9.00 PM)
RTL, Sport 1
Viszont a sport tv oldalán a Pool meccse van kiirva,valakinek van infója egy esetleges változásról?
Boixos Nois bannert nem szoktam látni, de nekem jópár éve feltűnt, hogy van valami ultracsoport, akik csak az idegenbeli BL meccseinken mutatják meg magukat.Barcaforever írta: ↑2024.12.14. 21:31:37Dortmundban 3400 culé volt a vendég szektorban és komolyan mondom, hogy olyan hangulatot csináltak, ami köszönő viszonyban se volt a Camp Nouhoz képest. Spanyolországon kívül jár a Boixos Nois szurkolni? Nagyon hiányzik ez a fanatikus szurkolás Barcelonából, sokszor olyan a hangulat, mintha egy színházban ülne az ember.