Mikor nyertünk mi meg utoljára ilyen meccseket?
2 gólos hendikeppel... 4-2 óta amúgy pláne magasan jobbak voltunk. Ez egy nagyon fura módon, de megérdemelt győzelem volt, karakterépítő módon.
Ki lett a MOM?

Fogalmam sincs, bárki lehetett volna, A Benfica részéről Tek, a mesterhármmasos csávó, a balbekkük, nálunk Baldé, Rapha, Lewy is akár, Pedri...
A nagyon nagy pozitívumok az akarat és a karakter mellett nálam DJ és Baldé voltak. DJ már 3. meccse folyamatosan javul, ma makulátlan volt, Baldé is kb 3-4 meccse kezd atom balbekk lenni.
Rapha szerencsére folytatta a BL-ben mutatott góllövő formáját, még ha az első ziccerénél ez necces is volt. Ő ezért él hal, a 96. percben eldönteni egy meccset.
Yamal a végére feljavult, addig tényleg elég felfoghatatlan dolgokat csinált, nem is fociban, az benne van, kapott szerintem egy fejmosást szünetben.
Még Tek is javított a végén egy nagyot. Cubarsinak is voltak nagy mentései.
Nem tudom, ki és hogyan fog minket megverni a BL-ben, ha még ma sem sikerült ilyen körülmények közt.
Mindenképp a legszórakoztatóbb meccs volt, amit az elmúlt években láttam. Még a 96. percben is az volt, hogy ez valakinek 5-4 lesz, csak a gól után egy darabig még nem tudtuk, kinek...
Hozzátenném, teljesen más a nemzetközi játékvezetés, a Ligában ez szerintem vereség lett volna, meg nem adott tizikkel, a végén elvett góllal.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy