2024.12.21. 23:07:03
Kimagasló első félidő után,lehet a 4-3-3,lehet mert összeállt egy valóban Barcas kp,de az végre olyan volt,amit jó nézni. Megfojtottuk az ellenfelet, kimagasló labda birtoklás,szép igazi lapos játékos gól.
Második is jó kezdés,majd derült égből villámcsapás és egyenlítés. De hamar rendeztük sorainkat, megvoltak a lehetőségek. Sorloth bejött, érezhetően voltak vele gondjaink,de abszolút mi voltunk közelebb a gólhoz.
Erre jön a totális összeomlás a végén, nehéz mit mondani. Gránit többször írta én is hangsúlyozom, lőtéri kutyát nem érdekli elől hány gól van ha hátul nem tudsz lehozni gól nélkül meccset, hosszútávon nem leszel sikeres. Ez megint beigazolódott,sima meccs volt,siman 1-0val le kellett volna hozni,iszonyat buta gólokat kaptunk. Tényleg egy az egyben tavalyi Villarreal ugrott be Sorlothot is meglátva ahogy belövi.
Pedrit kiemelném, O nagyot ment. De összességében ez megint óriási gyomros volt. Manzano óta nem nyert a Tico. Valaki szerintem innen nem is látta még őket Barcelonaban nyerni.
Nagyon csalodoaskelto lett az év vége,azt írtam delutan ez nagy vizsga. Jól felkeszultunk a vizsgára, kérdések első felét hibatlanul teljesítettük,második felében viszont kitorott a ceruza.....
Rossz szajiz maradt így Karácsony előtt. Minden bizonnyal harmadikként zárunk. És megyünk Bilbaoba akik ránk jöhetnek. Meg még Getafe is. Hullámvölgy ide vagy oda, konkrétan leszakadhatunk.