Élő közvetítések
ez komoly???
FT beszari..Lewa meg balf.sz..
Amúgy szerencsére les volt..
Amúgy szerencsére les volt..
Ekkora luzert edes istenem
ha innen pontot visz az Atletico, akkor meglesz nekik a bajnoki arany szerintem
Cseréből ítélve jó nekik bőven az iksz.
Penát ma én sem venném elő, nem volt ez kapushiba. Amúgy is sok kapus lenyilaktozta már, hogy nagyon nehezek az olyan meccsek, ahol lényegében nincsenek játékban, csak 1-2 alkalommal kell(ene) előhúzni a bravúrt a semmiből.
Az Atleticot nem pörgette fel a talált gól, ugyanazt a rossz buszozást csinálják, és csak a megúszásra játszanak.

Lewy egy labdát nem bír megtartani...
Minden elpattan tőle átvételkor...
Minden elpattan tőle átvételkor...
miert kell nekem ferran torrest neznem meg mindig?
Helyzeteink az egyenlítés után is megvannak, csak be kéne már verni egyet. Raphinhának ma semmi nem jön össze, ebben a szezon jobb napján ennyi helyzetből 3-at vert volna.
Fermin kihagyott ziccer, Raphi szintén.
Casado meg lekészíti lövésre a 16os közepén..a marha meg pont jól találta el, sztem is nagyon gyenge kapus Pena, de ezt Stéga se fogta volna.
Ha a bíró nem adja oda teljesen érthetetlen módon az Athleti-nek a labdát, akkor semmi nem történt volna...

Hat ez innen megint kinlodas lesz, tukorsima meccs volt,de nyilvan sikerul visszahozni oket.aaa
Beállunk 2 csatárra?
Gratulálok Casadonak.
Ilyen amatőr hibát! Fel sem nézve hátra mögé rúgja. Mégis mire gondolt?
Ilyen amatőr hibát! Fel sem nézve hátra mögé rúgja. Mégis mire gondolt?
-
- Barça B
megint leratyizta magát a csapat
Baldét tanítsák már meg beadni
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Atleti 2 kaput eltaláló lövés, 1 gól. Kösz, Pena. Megin semmi plusz tőle, és ezt a meccset sem tudjuk kapott gól nélkül lehozni. Komolyan, akkor hozunk le kapott gól nélkül meccset, ha 0 kaput eltaláló lövést kapunk. Máskülönben úgy látszik, nem megy.
Nehéz kettős emberhátrányban és Lewa, Fermin ma inkább az Atleticonak, mint nekünk segítség.
3-4 góllal kellene menni már
Fermin -1 ember, mit keres még fent ?
Casado mire gondolt?
elég hurka ez az Atletico is…
elég hurka ez az Atletico is…
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.