Chino írta: ↑2024.11.28. 16:35:22
Az Artificial Intelligence becslése szerint a top 8-ba 16 pont fog kelleni, a 24-be pedig 10,58. Bár biztosan lesz pár pontegyenlőség, ebből a szempontból eddig rendben vagyunk, viszont pont a BVB-Atalanta duó van közel, akikkel még játszunk. Jó lenne ezt nem lejjebb vinni. Nem igazán örülök, hogy 2 meccsünk idegenben lesz, de a 9-ből 4-5 pontot azért remélem fogunk szerezni.
DJ vagy belejön, vagy kikerül teljesen a képből, Yamal visszatér, Flick már most szerdára tanult az előző hibáiból, kijavítva őket, szóval remélem igen, bár igazából 3 nyolcaddöntős szintű csapattal fogunk focizni, relatíve ki-ki meccsek, szerintem 0-9 pont közül bármi lehetséges, nyilván erősen súlyozva a 4-7 közötti számokkal. Ha a legjobb formánkat hozzuk, a minimum 4 sima, de azért ilyen szűk keretnél látszik, hogy 1-1 apróságon egy osztályt tudunk zuhanni, hiányzók, kicsit rossz felállás, egy kiállítás, épp fáradt periódusa a kulcsjátékosoknak, akármi. 3 olyan csapat jön, akiktől nem szégyen kikapni, az Atalanta veszélyesség szempontjából, 1 meccsen szerintem top5 csapat jelenleg. Voltak már sokszor nagyon veszélyesek az elmúlt 5 évben, de mintha idén még egy fokkal magasabb lenne a plafonjuk.
Viszont a 16 pont az szerintem ha jól értelmezem, a "tuti", tehát ha közben minden eredmény nekünk a legrosszabbul alakul más meccseken. Aminek elég kicsi az esélye, főleg, hogy a nagyok közül sokan lent vannak, és simán üthetnek még jelenlegi top8-ast, a Madrid pl. főleg. 15-el szerintem nagyon jók már az esélyek. De azért csak többet húzunk be. Tök érdekes, hogy számolgatni, szurkolni egyiknek vagy másiknak igazából még mindig nem lehet, és nem tudom, hogy az utolsó előtti fordulóban már lehet-e majd, szerintem még ott is kevés helyen lesz egyértelmű.

És valaki még mélyről is odaérhet, pl. egy Milan 9 ponttal a 16. helyről Zvezda-Girona-Zágráb vicc sorsolással simán lehet, hogy 18 ponttal zár.
Viszont a tabella első 3 helye tetszik nagyon, nem csak azért, mert benne vagyunk, hanem mert szerintem pont ebben a sorrendben van a jelenlegi 3 legjobb csapat Európában. A másik kettő kicsit stabilabb talán mint mi, kevésbé tartok attól, hogy gödörbe kerülnének (nem csoda, kész csapatok, tökéletes korú, bő kerettel), a Pool meg kicsit tán jobb az Internél.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy