Hidegrázós!
Good morning! ☕️ pic.twitter.com/4Jn45zt6XL
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 22, 2025
Bármi lehet. Egyetlen dolgot nem lehet megtenni, hogy az egyik edzőt leidegbetegezik a kiállítása miatt, a másikat meg nem. Ez nem azt jelenti, hogy Flicket is le kell, hanem azt, hogy Xavit sem kell.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.08. 12:13:05Most nem fogom visszanézni az utóbbi 4,5 év meccseit, de tippre idén "tévednek" a legtöbbet a csapat kárára.
Flick elmondta, hogy nem foglalkozik a bírókkal, de szerintem ez lehetetlen.
Tegnap jó volt a játékvezetés, ami nem mondható el minden meccsről idén. Lehet pont most szakadt ki belőle. Írtam, lehet, hogy a csapatra volt mérges, vagy nem látta a cipő letaposását, ahogy elsőre a bíró sem.
Most nem fogom visszanézni az utóbbi 4,5 év meccseit, de tippre idén "tévednek" a legtöbbet a csapat kárára.brazilfan írta: ↑2024.12.08. 11:54:26Kicsit csalóka, mert Koeman és Xavi sokkal hosszabb idő alatt hozta össze a két-két pirosat, Flick meg fél év alatt. És volt egy sárgája is.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.08. 11:28:48Vezetjük az edzői kiállításokat 19/20-as szezontól a bajnokságban
Koeman 2
Xavi 2
Flick 1
Ettől függetlenül elhiszem neki, hogy nem mondott semmi durvát.
Kicsit csalóka, mert Koeman és Xavi sokkal hosszabb idő alatt hozta össze a két-két pirosat, Flick meg fél év alatt. És volt egy sárgája is.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.08. 11:28:48Vezetjük az edzői kiállításokat 19/20-as szezontól a bajnokságban
Koeman 2
Xavi 2
Flick 1
Ezt kiemelném.FCBsteve írta: ↑2024.12.07. 21:52:06Hanem, hogy nincs lereagálva az az alapvető taktikai változtás, hogy egyre inkább megvan az ellenszere a magas lestaktikás védelmünknek...
És erre Flick nem reagál...
Pedig elmondták az előző meccsel kapcsolatosan is a taktikát, be kell rúgni egy-két passzból a védelmünk mögé és ott majd lesz valami...
Sokszor nem tudunk mit kezdeni az agresszív letámadással, amíg nincs 2 gólos előnyünk, addig ideges a csapat hátul...
A középpálya állapota...
Most mondta el, nála mindig a 11 legjobb kezd - holott kéne ésszel rotálni!
Rotálni, ami nem egyenlő a kényszerből kieső játékosok pótlásával.
Annyira nehéz terep a Betis pályája, hogy október végén nyertek ott utoljára. Igaz, akkor nagy skalpot vittek az Atletico személyében. De ha a Copa-t nem nézzük, ahol alacsonyabb osztályú ellenféllel játszottak, 3 meccses vesztes szériában voltak, amit mi szakítottunk meg. És még azt sem mondanám, hogy valami fú de jó játékkal megleptek volna minket. Mi voltunk nagyon gyengék tegnap, amit ki tudtak használni. Ha képzettebb játékosaik vannak, még csúnyán meg is vernek. Részünkről katasztrófa volt a tegnapi, a szezon egyik legorsszabb teljesítménye.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.08. 10:38:01Bár a mérkőzést sajnos nem láttam, vagyis kb 15 percet és pont elcsíptem a büntetőt illetve azt megelőző eseményeket, a lesajnált “kutyaütő” Roque csak összehozott ismét egy büntetőt és egy sárga-piros kombót mint tavaly azon a kevés lehetőségek egyikén nálunk.
Mivel nem láttam a teljes meccset így a statisztikára tudok hagyatkozni, hiába nehéz terep a betis, ez mutatja a rengeteg, sokkal több kidolgozott helyzet, a középpályánk nagyon gyenge, és valahol az a baj, hogy Olmo-Pedri párosnak pl. sokkal több a középszer-gyenge meccse mint a kiemelkedő, de évek óta ezt fújjuk páran, hogy az ilyen 40 kg-os középpályásokkal a mai fociban nagy reményeket ne kergessünk. Hátra kell Araujo mert Inigo átlaga is kezd bejönni ahogy tavaly Penának minden meccsen 1 gól.
Cseri írta: ↑2024.12.08. 10:00:43Gondolom,ha mondott is valamit azt nem katalánul/spanyolul mondta.Természetesen a játékvezető beszélhet/érthet németül,esetleg valami ndk-s szexfilmből rémlettek neki testrészek,vagy tevékenységek német megnevezései.bence0330 írta: ↑2024.12.08. 09:05:11
Amúgy kíváncsi vagyok, kamuzik-e a német, azt mondja, nem mondott egy szót sem a játékvezetőnek. Ha ez igaz, akkor eléggé érthetetlen a piros, egy hevesebb ugrándozásért, technikai zónából kilépésért, ki lehet osztani egy sárgát simán, de pirosat? Persze lehet, hogy Flick csak védi magát, és mondott is azért valamit.
Gondolom,ha mondott is valamit azt nem katalánul/spanyolul mondta.Természetesen a játékvezető beszélhet/érthet németül,esetleg valami ndk-s szexfilmből rémlettek neki testrészek,vagy tevékenységek német megnevezései.bence0330 írta: ↑2024.12.08. 09:05:11
Amúgy kíváncsi vagyok, kamuzik-e a német, azt mondja, nem mondott egy szót sem a játékvezetőnek. Ha ez igaz, akkor eléggé érthetetlen a piros, egy hevesebb ugrándozásért, technikai zónából kilépésért, ki lehet osztani egy sárgát simán, de pirosat? Persze lehet, hogy Flick csak védi magát, és mondott is azért valamit.
Milyen körülményekre gondolsz? Koeman volt az utolsó edző, akinek a csapatában ott volt minden idők legjobb játékosa. 3. lett, és agyonvertek minket a BL nyolcaddöntőben. Xavi kapott erősítést, de még az első szezonjában is többet hozott ki a Messi nélküli csapatból, mint Koeman vele.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.08. 09:14:02Nem írtam, hogy gáz. Sokkal jobbak az eredményei, de a körülmények nincsenek figyelembe véve.
Nem fogom összehasonlítani, mert Xavinál túl sok a szubjektivitás.
Már írtam, játékosként évekig a 2-3. kedvenc játékosom volt (az első, második mindig változott)Edzőként nincs a top 5-ben.
Játékosból volt azóta mióta szurkolok a klubnak 100+ (nem számolom ki)
Edző 14 (megbízott edzőket nem számítva)
Xavit eredményben, játékban Koeman elé teszem, ahogy Rijkaardot Van Gaál elé. Ettől függetlenül a körülményeket is figyelembe veszem, ami torzítja a képet.
Nem írtam, hogy gáz. Sokkal jobbak az eredményei, de a körülmények nincsenek figyelembe véve.
Én voltam.ElBartimaeus írta: ↑2024.12.07. 21:50:46Persze, hogy kapott ennyi jatekost Xavi, mert amugy 3 jatekos kivetelevel az egesz keretet le kellett cserelnie (amit meg is tett es lefektetett egy alapot egy mukodo csapattal). Valaki linkelte, hogy alatta volt a legnagyobb difi negativ iranyba, hogy mennyit koltottunk jatekosvetelre (+) es eladasra (-). Mas szoval pusztanba penzraforditasokat nezve alatta folyamatosan gyengult a keret, ami Flicknel mar pozitiv volt.
Olvashatva a forumot - mivelhogy a meccset nem lattam - az jott le, hogy mind a 3 kozeppalyasunk rosszul jatszott, de meg a vedoink is. Ez szisztematikus hibanak tunik ezek alapjan, hirtelen nem romlik el 5-6 jatekos egyszerre.
Valami rémlik, hogy ez szándékos volt a Camp Nou miatt. Szóval igen, ez egy pozitívum, sok nehéz helyen voltunk, hazai környezetben ráadásul eddig egyszer buktunk csak.gg86 írta: ↑2024.12.07. 21:49:19A mai meccset nem láttam így sajnos azt nem tudom értékelni, viszont a sorsolásunkra ránézve érdekes, hogy december elejére már 11 (!) idegenbeli és csak 6 hazai meccsünk van. Nyílván semmire se garancia a hazai pálya, de ez tavaszra nézve jelenthet egy kis előnyt. Január végétől májusig mindössze 4 idegenbeli bajnokink van, ezt jó lenne kihasználni, főleg ha visszatérhetünk a Camp Nouba.
"Nyílván semmire se garancia a hazai pálya "
Ha már írod, tavalyi és idei Yamal ég és föld - a körülötte levőkre gyakorolt pozitív hatásáról nem is beszélve! És Olmo is nagyon beleillik a csapatba, semmiből képes gólokat rúgni... Casado ezerszer jobb, mint Romeu és FdJ is talán többet hagyott ki tavaly, mint játszott...FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.07. 20:28:42Mindig feljön ez a Xavi VS Flick téma
Stegen/Pena
Kounde(Cancelo, Fort)-Araujo(majd Cubarsi)-Christensen(Inigo,Alonso)-Cancelo/Balde
De Jong(Romeu)
Gündogan(Gavi, aki kidőlt)-Pedri(Fermin)
Raphinha/Yamal-Lewy(Guiu)-Felix(Ferran)
Idén eddig
Pena/Stegen
Kounde(Fort)-Cubarsi (Dominguez)-Inigo (Garcia)-Balde/Martin
Casado(0,5 De Jong)-Pedri (0,5 Gavi)
Olmo (Torre)
Yamal(Fermin)-Lewy(Ferran, Pau)-Raphinha(0,5 Fati)
Persze, hogy kapott ennyi jatekost Xavi, mert amugy 3 jatekos kivetelevel az egesz keretet le kellett cserelnie (amit meg is tett es lefektetett egy alapot egy mukodo csapattal). Valaki linkelte, hogy alatta volt a legnagyobb difi negativ iranyba, hogy mennyit koltottunk jatekosvetelre (+) es eladasra (-). Mas szoval pusztanba penzraforditasokat nezve alatta folyamatosan gyengult a keret, ami Flicknel mar pozitiv volt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.07. 20:08:59Azért amint idejött, utána télen kapott 3+1 játékost (Alves a +1) utána ha jól emlékszem 7, majd 4 játékost.
Flick Olmot + a fiatalokat a B-ből.
Szerintem óriási a különbség, nem is cserbenhagyásról beszélnék.
Épp hazai környezetben kaptunk ki a méregerős Las Palmastól, szóval ez nem tudom, mire garancia.gg86 írta: ↑2024.12.07. 21:49:19A mai meccset nem láttam így sajnos azt nem tudom értékelni, viszont a sorsolásunkra ránézve érdekes, hogy december elejére már 11 (!) idegenbeli és csak 6 hazai meccsünk van. Nyílván semmire se garancia a hazai pálya, de ez tavaszra nézve jelenthet egy kis előnyt. Január végétől májusig mindössze 4 idegenbeli bajnokink van, ezt jó lenne kihasználni, főleg ha visszatérhetünk a Camp Nouba.
Azért amint idejött, utána télen kapott 3+1 játékost (Alves a +1) utána ha jól emlékszem 7, majd 4 játékost.Deluigi írta: ↑2024.12.07. 20:00:22Xavit nem hagytak cserben a jatekosai?FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.07. 19:48:04Sajnálom Flicket. Utóbbi években rengeteg bajom volt az edzőinkkel, és a döntéseikkel. Flicket valamiért nem tudom hibáztatni.
Xavit nem hagytak cserben a jatekosai?FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.07. 19:48:04Sajnálom Flicket. Utóbbi években rengeteg bajom volt az edzőinkkel, és a döntéseikkel. Flicket valamiért nem tudom hibáztatni.