Élő közvetítések
Ez most nagy butaság volt Casado-tól. Szerencsére nincs sok már hátra. De szenvedős meccs nagyon, amihez a szerencse is kell eddig.
Moriba azért csak kiharcolt egy pirosat.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyáltalán nem játszunk jól, ezt ma küzdésből hozzuk le.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Pena prime TS-t tol. Flick visszaépítette az önbizalmát, ez már az a Pena, akit a Galatában láttunk védeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.11.23. 22:40:56-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kár, hogy ez nem akadt be Raphinhának. A mai meccset is nagyrészt ő hozza nekünk.
- bence0330
Oké, De Mingu a teljesítményére az, ebben biztos lehetsz a Celtából.

Na, csodaszámba menő, hogy rossz szögből rosszabbik lábbal Raphinha kihagyott egy helyzetet.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Azért egy válogatott játékos cserének szerintem bőven jó. Kh, VKP, JH posztokon jó.
Moribát élmény nézni ahogy Gavi szivatja.

Na így kell sárgát kapni, ahogy most Casadó. Ez megére.
Ez a Moriba semmit nem fejlődött. Lassú, darabos.
Mind a 20 Laliga csapatnak, sőt minden csapatnak van szezon legjobbja, attól még nem kell megvenni, ha nekünk nem elég jó. Emlékeim szerint bal oldalon itt is homály volt Mingu és jobb oldalon sem villogott, középen volt elfogadható, de szélsőhátvéd kéne...
- bence0330
Teljesen lényegtelen, írtam is, hogy ha tiszta hiba, akkor is ugyanaz a véleményem, egy meccs alapján semmit nem jelent. Nézd meg akár csak az egymás elleniket, volt 1-2, ahol alázott minket, sarkazás, gólpont, miközben megevett minenkit elől. Az angol kommentátorok végig mondják, hogy a szezon messze legjobbja Mingu, de ez ma horror nap. Ők végig közvetítik az összes Liga meccset, látják hétről-hétre. Van ilyen mindenkinél, még a Mingunál sokkal jobb játékosoknál is.
Ferrán tavalyi mesterhármasa alapján meg elkönyvelhetjük a világ legjobb támadójának egy meccs alapján.
Inaki belenőtt a mezbe. Ma a meccs egyik legjobbja, bravúrok, tökéletes sepregetés.
Mingu meg Alonso a két beépített ember 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Hat ez nem Géza bá napja, az biztos
- bence0330
Na, eldőlt. Raphinha szokásos elszánt labdaszerzése, egész jó passz Lewynek, szerencse, klasszis 9-es gól.
És Minguezának rémálma lesz ma.
És Minguezának rémálma lesz ma.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.11.23. 22:22:41-kor.
Megint fújt a szél? 

-
- Entrenador del Barça
Ez mekkora középcsatar gól!
- bence0330
Ne már. Bármelyik egymás elleni meccsünk oktatott, konszenzussal a Celta idei legjobb játékosa. Benézett egy magas labdát tomboló orkánban (képernyőt nézve balról fúj, megállt teljesen a laszti) - sokan tették ezt meg ma, Koundé kétszer is. Neki peche volt, hogy pont a legrosszabb pillanatban történt egy gyilkológéppel a hátában. De ha egy teljesen tiszta hiba is lett volna... és? Hiba mindenkiben benne van néha. Ráadásul még posztidegen helyen is volt. A posztjáról ma annyit tett, hogy kapásból előkészített egy kristálytiszta ziccert. Martin ezt csinálja hónapok óta, Mingu meg hozza a számokat, stabil, és még kiscsapatból is válogatott lett.
Gyötörjünk be még egyet, mert a Celta szerintem rúgni fog egyet.
Én ugyan hirdetem, hogy kell szélsőhátvéd, de remélem a Mingut visszakövetelő hangok ezután a meccs után elhalkulnak, mert kezet foghat GM-mel.
Viszont Moriba szerintem nem rossz, benne van valami harciasság, ami jó lehetne nálunk, a lövése is ütős volt.
Viszont Moriba szerintem nem rossz, benne van valami harciasság, ami jó lehetne nálunk, a lövése is ütős volt.
- bence0330
Nincs vita köztünk, szerintem is gyenge ma, ez egy régi klasszikus szünet utáni forma most. De ettől még nem szerencsére nem 10-est játszik.

Fort!!!!

Néztem, csak nem látom... Lehet tablet miatt?!bence0330 írta: ↑2024.11.23. 21:55:34Megoldotta nagyon okosan az összes múltkori sarát a Soci meccsről. Elődjeivel ellentétben (Martint kivéve) folyamatosan tanul a hibáiból. DJ kikerült, Rapha átkerült, Pedri meg... nézd meg mit csinál, nem 10-es, szerencsére. Gavival körbeforognak (Casadóval hármasban, csak ő kb sosem a legelső). Pedri nagyon sokat van hátul, lehet még többet, mint Gavi. De ma nem olyan éles amúgy, ez tény.

Blokkolt egyet, hátra cselezte magát a 16-ról... De, igyekszem követni!
-
- Entrenador del Barça
Hát ma láthatjuk, hogy hová kell erősítés, de nagyon.
Mondjuk nem újdonság
Szélső, nem is Olmo miatt, hiába szidja a kommentátor, de Pedri nagyon kevés tkp-nak, ez minden évben kiderül, az Olmo posztja lesz. A kp-kon sajnos nagyon hamar átmennek.
Ma Kounde és Gerard Martin kritikán aluli.
Kounde legalább nem sérülékeny, a kp-ra elvileg Gavi jobb lesz, De Jong, Christensen, Garcia is tud a kp-n is játszani, védekezésben legalább lesz alternatíva.
Egy szélső hátvéd nagyon kellene, Balde túl sokat sérült.
A bíróval most nagyon szerencsénk van, biztos kompenzálja az eddigi meccseit
Mondjuk nem újdonság

Szélső, nem is Olmo miatt, hiába szidja a kommentátor, de Pedri nagyon kevés tkp-nak, ez minden évben kiderül, az Olmo posztja lesz. A kp-kon sajnos nagyon hamar átmennek.
Ma Kounde és Gerard Martin kritikán aluli.
Kounde legalább nem sérülékeny, a kp-ra elvileg Gavi jobb lesz, De Jong, Christensen, Garcia is tud a kp-n is játszani, védekezésben legalább lesz alternatíva.
Egy szélső hátvéd nagyon kellene, Balde túl sokat sérült.
A bíróval most nagyon szerencsénk van, biztos kompenzálja az eddigi meccseit

-
- Capitá del Barça
Hát ez elég izgalmas meccs. Szerintem a Celta 200%-on pörög, de szerencsére mi is (mondjuk) 120-on. Nekem Gavi kifejezetten tetszik, ez az elszántság, intenzitás azért nem általános nálunk sajnos. Olmo valahogy nem találja magát, Pedri is eléggé szürke. Martint remélem leszedik félidőben. Amúgy sajnálom a srácot, mert biztos nagyon akar.