Megoldotta nagyon okosan az összes múltkori sarát a Soci meccsről. Elődjeivel ellentétben (Martint kivéve) folyamatosan tanul a hibáiból. DJ kikerült, Rapha átkerült, Pedri meg... nézd meg mit csinál, nem 10-es, szerencsére. Gavival körbeforognak (Casadóval hármasban, csak ő kb sosem a legelső). Pedri nagyon sokat van hátul, lehet még többet, mint Gavi. De ma nem olyan éles amúgy, ez tény.
Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szerintem G.Martin sem játékintelligenciája,sem a higany mozgása,sem a pályán nyújtott produktuma alapján nem szolgált rá,hogy a Barcában játszon. Ki kellett volna szórnia a sporinak.Óriási hiba és önsorsrontó döntés lenne pályán hagyni. Azé' ezé' a vinicusi Aspas előadásért a vigoit is lezavartam volna.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Miért, Pedri jó elől???bence0330 írta: ↑2024.11.23. 21:50:31Én amennyire emlékszem belőle, azért ennél egy szinttel legalább jobb volt.
Elképesztő rejtély, hogy került ide az első csapat keretébe, és nem is vésztartaléknak. Tényleg kétlem, hogy ne lógna ki a B-ből lefelé. Értem, hogy Flick ballábast preferál erősen, de szerintem Fort bal lába is jobb ennél, és ő nem kőbuta mellé.
Flick egy zseni, de ez teljesen érthetetlen.
Ez a bíró komolyan velünk van. Martint már másodszorra kiállíthatta volna, de a többiek is úgy szabálytalankodnak ahogy akarnak. Hogy Olmotól nem kaptunk sárgát,egy dolog, de ennél látványosabb ütésért még szabadot se kapott a Celta Koundéról. Hát volt már jobb meccsünk is.
- davi10
- Llegenda del Barça
Aspas teljesen megkattant, nevetséges ez a hiszti, akár igaza van, akár nem.
GM maradjon az öltözőben, mielőtt a bíró küldi ki.
GM maradjon az öltözőben, mielőtt a bíró küldi ki.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Vagy háron sárgát nem osztott ki a celtának, így Aspas befoghatja, hogy most egy elmaradt. De ezt a Martint le kell kapni
- bence0330
Én amennyire emlékszem belőle, azért ennél egy szinttel legalább jobb volt.
Elképesztő rejtély, hogy került ide az első csapat keretébe, és nem is vésztartaléknak. Tényleg kétlem, hogy ne lógna ki a B-ből lefelé. Értem, hogy Flick ballábast preferál erősen, de szerintem Fort bal lába is jobb ennél, és ő nem kőbuta mellé.
Flick egy zseni, de ez teljesen érthetetlen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hát gyerekek, megint hatalmas mákunk van. A gólunk kabaré kategória volt ismét, ezt a félidőt nem szabadott volna 11-en befejeznünk, ha normális a bíró és nem sokkal korábban Martin egy kockázatos szerelést is nyomott a 16-oson belül. Az szerintem jogosan nem volt 11-es de összetehetjük a kezünket. Baldé meg jöjjön, ez életveszély. Vagy Fort, tudom is én, nyomott ő jó meccseket balosról.
Martin a szokásosnál is gyengébb. Ebben az egyben nem értem Flicket.
Illetve Pedri eggyel hátrébb, Olmo középen jó. Így nem..
Sokszor érezni ma, hogy nem tudják a fiúk, kinek hol a helye..
Illetve Pedri eggyel hátrébb, Olmo középen jó. Így nem..
Sokszor érezni ma, hogy nem tudják a fiúk, kinek hol a helye..
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Utoljára talán Oleguer volt ennyire totál homály, tényleg.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Brutal gyerekes Aspas de kepzeljuk magunkat a helyebe egy nyilvanvalo elmaradt masodik sarga utan
mekkora hiszti
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- bence0330
Martint lehet szándékosan tartják bent a múltkori blama miatt. De sürgősen le kell cserélni, alighanem a legrosszabb képességű játékos, akit én valaha láttam a mezünkben. De nem is kevéssel.
- Messa
Úristen, ez a csávó nem normális. Sárgával így odamenni, az ellenfél térfelén, mi az istent gondol? Hát ezt megköszönhetjük, ez 10/10 bírónál kiállítás. Tök jogos a Celta reakciója.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
Huh, GM már most menjen le. Felénk görbült a tér. Ez tiszta 2. sárga.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mascherano14 2024.11.23. 21:47:15-kor.
Martin piros...
Szajba verik Olmot és nem sárga? Szép
- bence0330
Nem is tudom, hányadik vonalak közti passza már a gólja óta, ami embert talál, rendre 3-4 pár láb közt, laposan. Az ember tényleg 2in1 posztot játszik, és egyszerre magaslik ki mindkettőben, statisztikailag Európa legjobb helyzetkialakítója, és a posztja egyik legjobb góllövője. Nem minden meccsen, de a legtöbbön két posztot tol egyszerre. Sajna a többiek nem annyira élesek elöl ma, pedig pont tőle vártam a tompaságot a 90 percek és utazgatások után.
Most elkésett egy tizedmásodperccel, de ez sem volt gyenge, pedig nagy gól lett volna Lewytől.
Ezeket a labdákat sajna elvesszük tőle a baloson, de hát ez van.
Gavi amúgy hasznos ma, DJ simán a 4. helyre került nálam a mai után a 4 közül.
Közben a szél megint megtréfált egy vigóit, elég durva lehet a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.11.23. 21:44:05-kor.
Olmo, GM és Gavi szerintem csere félidőben
- bence0330
Pedig neki van egyedül világos sérója, azt kövesd!

De tényleg eléggé el van veszve egyelőre, pedig nem lehet azt mondani rá, hogy ki van szögezve a vonalra. De nyilván őt Martin nem tudja úgy támogatni, mint Baldé.
Nem jókor jött ez az idegenbeli Soci-Celta téma, nagyon kellemetlen stílusú csapatok, tipikusan a mi ellenszerünket játsszák.
- Messa
Raphi vállalhatna többet, mert god módban nyomja ma is, kb amihez nyúl arannyá válik.
Olmo bűn gyenge
Olmo bűn gyenge
Bírom Casado-t, de durva , h ő is milyen lassú..
Pedri,Cubarsi, Casado sok ennyi lassú játékos egyszerre.
Inigo-t egyre jobban csípem, sallangmentes védő , de passzjátékban is adja, rengetegszer menti ki Cubarsit.
Pedri,Cubarsi, Casado sok ennyi lassú játékos egyszerre.
Inigo-t egyre jobban csípem, sallangmentes védő , de passzjátékban is adja, rengetegszer menti ki Cubarsit.