Élő közvetítések
[video][/video]
Pontosan. Általában ha nincs szét a kezed , csak alkalmas lökésre mar le fújják .pep71 írta: ↑2024.10.23. 21:44:57CBS Sports-on nézem, ott még mindig nem hiszik el, h megadták..azért aki focizott, az tudja, h mikor már a levegőben vagy és akkor támasztanak/löknek meg, akkor ilyen kis lökés és sanszod nincs korrigálni. Ettől függetlenül ezt így kell csinálni, ahogy Fermin, köszönjük meg , h megadták.
CBS Sports-on nézem, ott még mindig nem hiszik el, h megadták..azért aki focizott, az tudja, h mikor már a levegőben vagy és akkor támasztanak/löknek meg, akkor ilyen kis lökés és sanszod nincs korrigálni. Ettől függetlenül ezt így kell csinálni, ahogy Fermin, köszönjük meg , h megadták.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem ha ezt alapból nem adják meg, azt sem bírálta volna felül a VAR, nem volt teljesen egyértelmű tévedés, de én nem adtam volna meg.
Flick eddig egy zseni, amit kihoz a csapatunkból.
Baldé amúgy meglepően nagyot védekezik, és képes néha tök egyedül kihozni a labdát elég messze.
Flick eddig egy zseni, amit kihoz a csapatunkból.
Baldé amúgy meglepően nagyot védekezik, és képes néha tök egyedül kihozni a labdát elég messze.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szerintem ez minden volt, csak nem egyértelmű lökés. Majd nézzétek vissza! Megtámasztotta kicsit, annyi.
Kövezzetek meg, dobáljatok meg sárral de szerintem ezt faluhelyen is simán le fújják. Mikor meg láttam a visszajátszást azt hittem simán el veszik.PorSiempre írta: ↑2024.10.23. 21:41:03Ezt nagyon köszönjük meg ... Fermin szerintem aláállt a koreainak.
Ezt ha elveszik, az teljesen jogos.
Persze ha egy ilyen után nincs gól, nem is téma az eset...
De döntő volt a helyzet kialakításának a lehetőségéhez ez az apró falt...
Az a visszarántás meg sárga.
Persze ha egy ilyen után nincs gól, nem is téma az eset...
De döntő volt a helyzet kialakításának a lehetőségéhez ez az apró falt...
Az a visszarántás meg sárga.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ALEXDP 2024.10.23. 21:46:27-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Idén nagyon jól dob a gép nekünk, reméljük tavaszra is megmarad ez.
Mondjuk nálam ez egyértelmű lökés volt, de nem oszt vagy szoroz.
Mondjuk nálam ez egyértelmű lökés volt, de nem oszt vagy szoroz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ne hallgassatok rámElBartimaeus írta: ↑2024.10.23. 21:23:11Most kell még megtenni a Bayernt handivel, a játék képe alapján ez 1-6 lesz legalább.

Ez egy simán megadható gól volt. Kicsit támasztott, de kb lóf*sz.
Hány ilyen gólt kaptunk, amit megadtak...

- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Ezt nagyon köszönjük meg ... Fermin szerintem aláállt a koreainak.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Nagyon okos lökés volt, de full szabálytalan..attól függetlenül kellenek az ilyen Fermin, Gavi playerek pont ezért , mint egy falat kenyér.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
A BM gól óta még tán jobbak is vagyunk, kb meg is érdemeltük. Necces volt, elvehették volna. Nagyon szép volt. Legalább a támadók rendben vannak a fejekben, két lövés, két gól.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Fermin parádés ezekben a helyzetekben, gyönyörű passz, Lewa pedig az ilyeneket idén vakon berúgja, szép volt, menni kell tovább.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Teljesen jól játszunk eddig. Volt a Bayernnek egy erős negyedórája. És?
Hej, ha még kapusunk is lenne. Egyelőre Pena a gyengepont. Martinez és Cubarsí is bravúrosan takarítanak előtte, nem engedik, hogy labdába érjen, ha nem muszáj. Inkább rúgjuk el a labdát jó messzire, de Pena ne érjen hozzá.
Szerencsére a másik oldalon is mélypont a kapus.
Hej, ha még kapusunk is lenne. Egyelőre Pena a gyengepont. Martinez és Cubarsí is bravúrosan takarítanak előtte, nem engedik, hogy labdába érjen, ha nem muszáj. Inkább rúgjuk el a labdát jó messzire, de Pena ne érjen hozzá.
Szerencsére a másik oldalon is mélypont a kapus.
Fermin…ahol abbahagyta, imádom ezt a kölyköt.
- davi10
- Llegenda del Barça
Na akkor most nem kéne úgy visszaállni, mint az első gol előtt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ha ezt a gólt elveszik....
Istenem, ha ez a könnyű labda nem pattan el két méterre el Lewától és utána nem dobja el a védőt,nekünk lett volna gólhelyzet.
A német gól óta visszavettek a csapatok intenzitásból.
Yamal hihetetlen, hogy mennyire vagányul mer cselezni. És be is jön neki
Yamal hihetetlen, hogy mennyire vagányul mer cselezni. És be is jön neki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Okoska 2024.10.23. 21:37:37-kor.
Nagyon nehéz, amit csinálni próbálunk. Egyelőre a Bayern-nek rutin, mi meg kreatív dolgokkal próbálkozunk.