A passz hagyján, mert az extra (nem várom el egy védőtől, csak nagyon örülök neki, és plusznak veszem). De voltak megint olyan higgadt becsúszásai, mentései a végén néha, amiben szintén a tavaly május előtti önmagára emlékeztetett.brazilfan írta: ↑2024.08.31. 20:43:17Nemcsak magabiztosak és jók voltunk, hanem közönségszórakoztatóak is, le a kalappal.
Lamine kifogyhatatlan a zseniális passzokból, rögtön a meccs elején volt egy fél gólt érő beadása az ötös sarka felé, a Raphinhának adott gólpassza előtt pedig egyik védőnek sem volt sejtése arról, hogy mi fog következni.
A támadóink mellett Cubarsi formajavulásának és aktivitásának örültem a legjobban, már az előző meccsen is voltak a régi önmagára emlékeztető hosszú passzai, ma is, egy ilyenből lett az egyik legszebb gól.

Amúgy elképzelni nem tudom, hogy oldotta meg Flick, hogy igazából 4, de sokszor 5 támadónk tömörül középen, és senki nem lép a másik lábára, sőt. Raphinha balszélen igazából alig volt, Yamal azért szélről indulgat, de bejön középre, és akkor ott van Lewy-Olmo, akik mellé fellép kombinálni Pedri. És úgy teremtenek káoszt, hogy a fejükben úgy tűnik, mintha minden teljesen tiszta lenne. Kb érthetetlen. Nem is értem, hogy az elmúlt 20 évben Flicknek hogy lehetett a Bayern az egyetlen klubja...
Szerintem alapvetően a két szélsőbekkünk, de az asszimetria miatt főleg Baldé teszik ezt lehetővé, Baldé gond nélkül robogja be a balszélt, és tartja a szélességet. Csendes, nem látványos, amit csinál, de ezért lehet pl. Raphinha +1 tizes belül, és nem aszalódik a vonalon. Előre most tán kevesebbet merészkedett, de hátul volt 1-2 szép megoldása. Koundé is remekül támogat, de ott talán Yamal inkább szélső, és nem kell akkora teret bejátszania, neki tán nagyobb szerepe van a biztosításban, hogy Yamalnak ne kelljen aggódnia nagyon.