Eric csak uljon a padon
Élő közvetítések
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Egyenlőre a kispadról sem nagyon van jobb megoldás....bence0330 írta: ↑2024.08.17. 22:19:48Ezt a vkp-t sürgősen meg kell oldani. Enélkül nem lehet sem védekezni, sem támadásokat építeni. Mindkét kicsi kinőtte talán a harmadosztályt, de a másodosztályt nem biztos. Ennél egy spanyol középcsapatból igazolt átlag 8-10 milliós játékossal is jobban járnánk.![]()
Més que un club 

- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Inigot nagyon gyorsan el kell felejteni. Cubarsi teljesen bizonytalan a jobb oldalon. Tegye vissza balra és inkább jöjjön Eric.
Nagyon nem vagyunk képben.
Azaz annyira igen, hogy látszik mit is akar az edző.
Nagyon nem vagyunk képben.
Azaz annyira igen, hogy látszik mit is akar az edző.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- davi10
- Llegenda del Barça
Na ez kellett még a félidő előtt.
Valamiért megint ott vagyunk, hogy kell egy bekapott gól, hogy elkezdjünk játszani.
Lewy a gólját leszámítva nagyon gyenge, volt pár próbalkozás igen szép egyerintős akcióra, mindegyik rajta akadt el.
Valamiért megint ott vagyunk, hogy kell egy bekapott gól, hogy elkezdjünk játszani.
Lewy a gólját leszámítva nagyon gyenge, volt pár próbalkozás igen szép egyerintős akcióra, mindegyik rajta akadt el.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Capitá del Barça
Visszaszívom. Sok a hiba, de valami mintha más lenne, csak még nem megy olyan jól. Távoli próbálkozások remélem meg maradnak. Gyorsabban helyezzük át a súlypontot az egyik oldalról a másikra akár hosszabb ívelésekkel. Meg látjuk mi lesz a vége.
Nem akarom Yamal érdemét kisebbíteni, de ezt, sztem, kapura rúgta...bence0330 írta: ↑2024.08.17. 22:25:48TS vagánykodásától hülyét tudok kapni. Túl jó ő a labdával ahhoz, hogy kibírja pusztán annyival, amit egy kapusnak csinálnia kell.
Na, én bízom Lewyben idén. Így kell ezt.
Az egész támadás szép volt, Raphinha súlypontáthelyezése, Baldé centerezése, Yamal visszapassza és az érkező Lewy.
Szerencsére, mert épp azt akartam írni, hogy Baldénak komolyan azt mondanám lassan, hogy próbáld az ellenfélnek passzolni, hátha akkor társhoz megy. Azt hinné az ember, hogy direkt sem lehetne ennyi rossz labdát adni a támadások végén.

Na Lewa most ismét bebetonozta magát a kezdőbe.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
TS vagánykodásától hülyét tudok kapni. Túl jó ő a labdával ahhoz, hogy kibírja pusztán annyival, amit egy kapusnak csinálnia kell.
Az egész támadás szép volt, Raphinha súlypontáthelyezése, Baldé centerezése, Yamal visszapassza és az érkező Lewy.
Szerencsére, mert épp azt akartam írni, hogy Baldénak komolyan azt mondanám lassan, hogy próbáld az ellenfélnek passzolni, hátha akkor társhoz megy. Azt hinné az ember, hogy direkt sem lehetne ennyi rossz labdát adni a támadások végén.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Meglett a jàrókeret! A vén krampusz erre pihent ezek szerint.
- Andras Inieszta
- Barça B
Amikor nincs már ott a labda, de odarúgnak Yamal-nak, az hogy-hogy nem sárga?
Casadó-t én nem bántanám, nem tudom, mit lehet tőle ennél többet várni.
Cubarsí a gólvonalról mentett meg minket a második góltól.
Na és akkor az első góllal kapcsolatban: Inigo... Észrevettem, hogy meccs kezdete óta folyamatosan szidja a társakat, mutogat, magyaráz, de közben pocsék labdákat ad. Valamint nyilván benne volt a gólban. Borzalmasan gyengék vagyunk a címerhez képest. De legalább Lewa kiegyenlített
Casadó-t én nem bántanám, nem tudom, mit lehet tőle ennél többet várni.
Cubarsí a gólvonalról mentett meg minket a második góltól.
Na és akkor az első góllal kapcsolatban: Inigo... Észrevettem, hogy meccs kezdete óta folyamatosan szidja a társakat, mutogat, magyaráz, de közben pocsék labdákat ad. Valamint nyilván benne volt a gólban. Borzalmasan gyengék vagyunk a címerhez képest. De legalább Lewa kiegyenlített
Borzalmas, hogy négy támadóból 2 van csak pályán.
Ráadásul hátul a hajmeresztő bénázások is megmaradtak. Mint egy amatőr kiscsapat
Ráadásul hátul a hajmeresztő bénázások is megmaradtak. Mint egy amatőr kiscsapat
Inigo, FT, Lewa 0. Tartsuk meg mindet még évekre. A játékunk meg a Koeman érára hajaz.
- davi10
- Llegenda del Barça
A döglassú Inigo lóg be és még Ő szúrja le Balde-t.
Miért szeretik lábon lőni magukat nálunk az edzők?
Miért szeretik lábon lőni magukat nálunk az edzők?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ezt a vkp-t sürgősen meg kell oldani. Enélkül nem lehet sem védekezni, sem támadásokat építeni. Mindkét kicsi kinőtte talán a harmadosztályt, de a másodosztályt nem biztos. Ennél egy spanyol középcsapatból igazolt átlag 8-10 milliós játékossal is jobban járnánk. 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nem kell ahhoz 3-0, ez ordít.
Átfutnak rajtunk, jobbak, jogosan vezetnek. Okés, hogy első meccs, hosszú s szezon, de a közhangulat miatt nagyon kellene a győzelem.
Nem igazán látok sok különbséget tavalyhoz képest...
Német edző ide vagy oda...
Német edző ide vagy oda...
Új év, same sh!t 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bekezdtünk...
Flick out! xD