Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Itt sajnos eleve az ő hibájából alakult ki a szitu... Sajnos ez rajta ment el, de ez van, túl kell lépni rajta. Előtte sokszor tartotta már életben a csapatot.bence0330 írta: ↑2024.04.17. 00:37:00Persze, Araujo is amúgy általánosságban itt van, csak most érthető okokból nem került be, nem tudok rá haragudni, évek óta az egyik legjobbunk, meg borzasztó szitu volt, az 1-1-el is eldőlhetett volna a meccs meg a kiállítással is, és mindkettő elsülhetett volna akár jól is, és van rá egy tizedmásodperced. Én sosem haragszom arra a védőre, aki utolsó emberként ziccerben lerántja az ellent, max ha eleve az ő hibájából alakult ki a szitu.
Persze, Araujo is amúgy általánosságban itt van, csak most érthető okokból nem került be, nem tudok rá haragudni, évek óta az egyik legjobbunk, meg borzasztó szitu volt, az 1-1-el is eldőlhetett volna a meccs meg a kiállítással is, és mindkettő elsülhetett volna akár jól is, és van rá egy tizedmásodperced. Én sosem haragszom arra a védőre, aki utolsó emberként ziccerben lerántja az ellent, max ha eleve az ő hibájából alakult ki a szitu.
Én egyébként bennük látom a győztes típust. Talán még Gavi meg Chris ilyen, ha lábon vannak. Yamal az aki még ide érhet a fiatalok közül de ő még zöld. Araujo klasszisát meg ez a sok kényszer pozícíó tönkrevágja.

Detto, rég cseszett fel ennyire Barca játékos, utolsó epizódos Suarezen is túltesz, fájdalom nézni a vergődését, de még inkább a pökhendi stílusát, borzasztó ellenszenves meccsről meccsre. Hoztuk Roquet de nem is értem minek. Srác mikor lehetőséget kapott gólt rúgott vagy lapokat harcolt ki, üres területekre szépen befut, ehelyett a statikus lengyelt használjuk, akinek az összes támadás elhal. Saját magunkat [auto_cenzúra] csak.Messithebest írta: ↑2024.04.16. 23:06:22Ma eldöntöttem hogy amíg Lewa ebben a csapatban játszik, nem vagyok hajlandó Barca meccset nézni. Szörnyű amit művel, 100x inkább nézném Roquét. Lewa és a bíró intézte a kiesést, ilyen kamu 11-essel meg piros lappal kiesni, nevetséges. Gondolom az arab kecskepásztor kinyitotta a tárcát, aztán valahogy ki kellett minket ejteni. szégyen. remélem holnap a Madrid is megy a levesbe aztán nézhetjük a csodálatos PSG-City BL döntőt.![]()

Teljesen jogos volt mind a 11-es, mind a piros lap.Messithebest írta: ↑2024.04.16. 23:06:22Ma eldöntöttem hogy amíg Lewa ebben a csapatban játszik, nem vagyok hajlandó Barca meccset nézni. Szörnyű amit művel, 100x inkább nézném Roquét. Lewa és a bíró intézte a kiesést, ilyen kamu 11-essel meg piros lappal kiesni, nevetséges. Gondolom az arab kecskepásztor kinyitotta a tárcát, aztán valahogy ki kellett minket ejteni. szégyen. remélem holnap a Madrid is megy a levesbe aztán nézhetjük a csodálatos PSG-City BL döntőt.![]()
Látom sikerül gyorsan felejteni. Lewa nélkül az első meccsen nem lettünk volna sehol. Ma tényleg gyenge volt, sajnos kimaradtak a helyzetek.Messithebest írta: ↑2024.04.16. 23:06:22Ma eldöntöttem hogy amíg Lewa ebben a csapatban játszik, nem vagyok hajlandó Barca meccset nézni. Szörnyű amit művel, 100x inkább nézném Roquét. Lewa és a bíró intézte a kiesést, ilyen kamu 11-essel meg piros lappal kiesni, nevetséges. Gondolom az arab kecskepásztor kinyitotta a tárcát, aztán valahogy ki kellett minket ejteni. szégyen. remélem holnap a Madrid is megy a levesbe aztán nézhetjük a csodálatos PSG-City BL döntőt.![]()