Értem amit mondasz viszont így, hogy lassan lecseng Xavi siratása el lehet gondolkozni azon, hogy pont ő min lepődött meg? Az egész életét itt élte mint játékos és mint halando ember is és most edző is volt. Együtt dolgozott minden edzővel akit felhozott mint kizsigerelt sorstárs. Felteszem beszélt is velük nem egyszer azóta is, hogy nem játékos. Azt hitte, hogy vele majd más lesz?
Abban az egyben igazat adok neki maximálisan hogy a tavalyi bajnoki címet/duplát nagyon gyorsan elfelejti mindenki miközbe nagy dolog volt és a statisztikák is bámulatosak voltak hiába nem tetszett a sok 1-0. Főleg annak a fényében, hogy honnan jöttünk.
DE a jelenlegi kritikák szerintem maximálisan helytállóak. Borzalmas fizikai mentalis taktikai állapot. Kis csapatok ellen is körmöt rágunk, hogy ne legyen kínos a vége aztán mégis sokszor az. Ennek a felróvása nem tiszteletlenség mert az ő felelőssége.
Az anyagi helyzetünk és a keret az világosan látszódott nyáron. Tudta ő is, hogy melyik 19 emberrel kell menni idén. Ehhez kellett volna az ifiket meg az erönlétet/taktikát igazitani és akkor nem ez lenne. Azt had ne gondoljam már kalkulálhatónak, hogy jóformán az egész keret volt már sérült idén többek hosszú hónapokig. Nem tudom a választ de azt lehetett előre tudni, hogy ennyien vagyunk összesen a szezonra.