Minden mondattal egyetértek, kivéve az utolsót.Peter írta: ↑2023.12.18. 14:35:27Ugyanilyen objektív szempont ugyanakkor az is, hogy a simán belefért vereség nem azt jelenti, hogy vereséget is kellett szenvedni.
Éppen ellenkezőleg, nem éltünk az élet által felkínált több egyéb objektív lehetőséggel, többek között a csapatszellem és mentális erőgyűjtés, önbizalomszerzés adta lehetőségekkel.
6 millió euro objektíven és szubjektíven is 6 millió
Talán nem jött volna rosszul egyik sem.
Objektív szempontok alapján tehát képtelenek voltunk élni maradéktalanul az élet kínálta lehetőségeinkkel.
Szerintem nem lehet egyszerűen csak azt mondani, hogy képtelenek voltunk élni egy lehetőséggel, ha egyszer láthatóan 50% effortot sem csoportosítottunk ide. Természetesen ez csak egy kamu szám, de komolyan nem értem, hogy lehet erről vitázni egyáltalán. Ha mindösszesen 2 embert küldünk fel az alap kezdőből, és azok is magasan a legrosszabb fomában lévőek abból a bizonyos kezdőből, akkor nem tudom, hogy merülhet fel egyáltalán, hogy ezt a meccset komolyan kezeltük. Vagy másként fogalmazva, hogy az volt a cél, hogy éljünk az "élet kínálta lehetőséggel".
Teljesen nyilvánvaló, hogy az Antwerp elleni meccsen tudatos döntés eredményeként nem a 2,8 milliót és az véleményes hatásfokú önbizalomtuningot választottuk, hanem egy adag másik típusú "élet kínálta lehetőséget". Nevezetesen: a 3 nap múlva következő tétmeccsre való pihentetést, és azt, hogy ritkán játszó tartalékoknak és ifistáknak adjunk bizonyítási és fejlődési lehetőséget, vagy legalább a további megfigyelésükre alkalmas játékperceket.
Sose fog kideürlni, hogy melyik lett volna a jobb döntés, de az egyértelmű, hogy amit láttunk, legnagyobb részben döntés eredménye volt, nem pedig a tehetetlenségé.