Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A szemelyeskedest hagyd el, kulonben siman kivaglak innet. Mindenki tudja, hogy a vitakert senkit nem szoktam kirakni, minden heten csortezek itt a kollegakkal. Ugyhogy a szemem se fog rebbenni.markionni írta: ↑2023.12.16. 22:06:14Ha fociztal volna eletedben, akkor tudnad hogy ezeket a helyzeteket nem eppen setalagalopp eltenni a kapuba, ma meg nem volt olyan tiszta helyzet amibol elvaras lehetne a gol, inkabb meglepetes.
Azt is elfelejted hogy a Valencianak volt a masodik percben az meccs eddigi legtisztabb helyzete, kapussal szemben 10-12 meterrol.
Középpályán éreztem némi bizonytalanságot, főleg a labdakihozataloknál, amúgy határozottak a játékosok. A labdakihozatalhoz meg kéne egy jó pivot, amit már írtam párszor, hogy Busi óta nem volt és rohadt nagy problémája a csapatnak. Más szóval semmi új, hogy hiányosság van azon a csapatrészen.grgly50 írta: ↑2023.12.16. 22:01:38Lehet, hogy csak én látom így, de dinamikával kapcsolatban: Többször tünt úgy, mintha a játékosaink a feléjük szálló labdánál gondolkodnának: - Jé, ezt nekem szánták? S az ellenfél már régen elvitte.
Több alkalommal volt, hogy beadásnál három barcás is állva várta a labdát a tizenhatoson belül.
Fejben teljesen lassúnak tünnek a mieink.
Maradjunk annyiban, hogy ketszer kellett volna csak siman betenni a kapuba, es meg Pedri lovese is egy kidolgozott tiszta helyzet volt. Sot, Lewanak is jott egy beadas Cancelotol, amirol lemaradt, az is egy szepen kidolgozott helyzet volt.0
Volt több belöbbölt labdánk, területre indítás középpályáról, ahonnan lekészítették és jöttek a második hullámban. Raphi féle keresztbe labdák, amiből volt egy elég tiszta fejese Félixnek, meg Lewának pár elpuskázott megmozdulása. Mit vársz, miféle fantasztikus koncepciót vársz azon túl, hogy folyamatosan megérkezünk üres területre a kapu előtt passz, vagy lövő lehetőséggel, csak elbaltázzák ezeket rendre?Zozzy 5 írta: ↑2023.12.16. 21:54:51Ez az egyben lévő játék h annyi a koncepció h valahogy rakjuk ki szélre aztán jöhetnek a beadások, meg Raphinha rugdossa keresztbe a labdát? Kb az ellenfél tèrfelènek felèig van kitalálva a játékunk, onnantól rögtönzès. Borzasztó sematikus és kiszámítható az egész. A védelmünk szerencséje jobban néz ki, habár ez a Valencia full impotens.
En egyszeruen nem ertem h mirol beszelsz Zozz, kb 3 percenkent volt egy tamadasunk amit vegigvezettunk es egyaltalan nem szelrol berugdosas volt.Zozzy 5 írta: ↑2023.12.16. 21:54:51Ez az egyben lévő játék h annyi a koncepció h valahogy rakjuk ki szélre aztán jöhetnek a beadások, meg Raphinha rugdossa keresztbe a labdát? Kb az ellenfél tèrfelènek felèig van kitalálva a játékunk, onnantól rögtönzès. Borzasztó sematikus és kiszámítható az egész. A védelmünk szerencséje jobban néz ki, habár ez a Valencia full impotens.
Na hat akkor egyre emlekszel. Attol h nem volt kepes atvenni egy viszonylag evidens labdat, meg viztiszta golhelyzet volt.
Milyen ziccer? En egyre sem emlekszem. Egy lehetett volna Gundogantol, de rosszul vette at kulcshelyzetben. A tobbi az max helyzet volt, de inkabb helyzetecske.
Ez az egyben lévő játék h annyi a koncepció h valahogy rakjuk ki szélre aztán jöhetnek a beadások, meg Raphinha rugdossa keresztbe a labdát? Kb az ellenfél tèrfelènek felèig van kitalálva a játékunk, onnantól rögtönzès. Borzasztó sematikus és kiszámítható az egész. A védelmünk szerencséje jobban néz ki, habár ez a Valencia full impotens.
Milyen? Aki egyszer 1 percen belül döntött el egy meccset, egyszer meg pár perc alatt egyenlített? Vagy aki legutóbb is góllal pótolta? Ferran tökéletesen elegendő szintű rotációs játékos, és lehet, hogy a kettő közül még ő a gyengébb...Andris írta: ↑2023.12.16. 21:51:42Azert ne gondoljuk azt, hogy Guiu vagy Ferran jelenlete barmire garancia lenne.
Nem tudom, mennyire evidens lehozni Lewat, mikor ilyen csereid vannak csak. Attol fuggetlenul hogy en indulatbol elkuldtem volna mar reg a francba.. ez egy edzotol nem jo alap a dontesekre.
Azert ne gondoljuk azt, hogy Guiu vagy Ferran jelenlete barmire garancia lenne.