Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Csak az a baj, hogy bal oldali támadójáték esélye sincs így meg. Nem lehet a balhátvéd egyszerre balszélső is. Már nem játszik Alba nálunk.Andris írta: ↑2023.08.27. 18:39:38Szerintem van, en legalabbis leirtam mar egy prszor ezt. Tavaly jatszottak, mindannyian, aztan annyira rosszak voltak, hogy elkezdtuk ezt a 3-5-2t tolni.
Most volt nehany jo mozdulatuk az elmult honapokban, tet nelkuli es edzomeccseken, ezert hirtelen mindenki koveteli, hogy jatsszanak, de szerintem semmivel se lettek jobbak a sracok. Nem tudom, mert nincs eleg infom, de szerintem semelyikunknek sincs. Viszont ertemes magyarazatot kertel, szerintem ez az lehet.
Christensen le, EG be. Egyre jobb.
Nem lehetne ez már sehogyan sem másképp.....lesz ami lesz....jön aminek jönnie kell....ezt már erről a pályáról nehéz lenne másikra tenni.....
Szerintem meg bőven jobbak, nem tudom hol máshol kellene megmutatni magukat, mint tét nélküli meccseken, erre való a nyári felkészülési időszak. Kivéve nálunk, mert vannak bérelt helyek a kezdőben De úgy is várunk meg 10 fordulót mire bármi másra lehet számítani, ez a beton biztos kp így sokkal jobban teljesít egész tavasz óta.Andris írta: ↑2023.08.27. 18:39:38Szerintem van, en legalabbis leirtam mar egy prszor ezt. Tavaly jatszottak, mindannyian, aztan annyira rosszak voltak, hogy elkezdtuk ezt a 3-5-2t tolni.
Most volt nehany jo mozdulatuk az elmult honapokban, tet nelkuli es edzomeccseken, ezert hirtelen mindenki koveteli, hogy jatsszanak, de szerintem semmivel se lettek jobbak a sracok. Nem tudom, mert nincs eleg infom, de szerintem semelyikunknek sincs. Viszont ertemes magyarazatot kertel, szerintem ez az lehet.
Christensen le, EG be. Egyre jobb.
SR megint baromi vakon volt ennél... Szégyen őt jhv-ként játszatni...