Élő közvetítések
Na, Setien papa eddig oktatja a focit
Bárki, de szó szerint bárki jobb lenne szélsőhátvédnek ennél a 2 fickónál.
- davi10
- Llegenda del Barça
Na ez szépen ki lett játszva, de szerintem les volt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Én szóltam ...PorSiempre írta: ↑2023.08.27. 17:52:35Az eleje nagyon meleg volt és lehetne ez másképp is, de szerencsére mi lőttük az elsőt.
Kell még egy mert nem érzem azt, hogy kihúzzuk kapott gólok nélkül.
Nagyon kevés ez a mutatvány.
Simán vezethetnének már így is.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Szép csikicsuki, de talán itt is szerencsénk lesz a lessel
Hű ez a védelem meredek 

szétalázva a védelem
RObi és Alonso jelenlétének van olyan oldala is, hogy elöl kényszerhelyzetben vagyunk és nincs mese, gólokat kell szerezni.....nem lehet alibizgetni....ez pedig szórakozatóvá teheti a meccseinket
Kevés lesz ehhez a mai 3 ponthoz a két szerzett gól...
Romeu is szépen eladta...
Ha Alonso-t tenyleg vinne a MU adjuk melle Roberto-t is
Barca for ever
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kellett leírnom.
De tartom, hogy ha idegenben mész 2-0ra és onnan elbuksz, az egy szép bizonyítvány újfent.
De tartom, hogy ha idegenben mész 2-0ra és onnan elbuksz, az egy szép bizonyítvány újfent.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Guille
- Capitá del Barça
Emlekeim szerint evek ota ilyenek a Villarreal elleni meccseink.
Jonnek, mint allat, besz*runk, hogy el leszünk verve, mint a rongy, majd belefutnak a kesbe, es siman nyerunk.
Persze ez meg odebb van, de erdekes. Vagy egyszerűen tenyleg az fekszik nekunk, ha az ellenfel focizni akar.
Azert lesznek itt meg meleg pillanatok
TS God mode.
Na benyaltuk...
Jonnek, mint allat, besz*runk, hogy el leszünk verve, mint a rongy, majd belefutnak a kesbe, es siman nyerunk.
Persze ez meg odebb van, de erdekes. Vagy egyszerűen tenyleg az fekszik nekunk, ha az ellenfel focizni akar.
Azert lesznek itt meg meleg pillanatok

TS God mode.
Na benyaltuk...
Látod a csapatkapitányunk azért mindent elkövet, hogy fordítsanak.csababarca írta: ↑2023.08.27. 17:54:49gyorsan eldöntöttük, ahogy számítottam rá meccs elején, valahogy az ilyen “rangadónak” csúfolt meccseken jobban teljesítünk Xavi alatt.
Szerintem még rúgunk gólt, lehet kapunk is de innen ezt nem bukjuk el, csúnya lenne.
Ez nem lefutott
quote=csababarca post_id=1230424 time=1693151689 user_id=1431]
gyorsan eldöntöttük, ahogy számítottam rá meccs elején, valahogy az ilyen “rangadónak” csúfolt meccseken jobban teljesítünk Xavi alatt.
Szerintem még rúgunk gólt, lehet kapunk is de innen ezt nem bukjuk el, csúnya lenne.
[/quote]
quote=csababarca post_id=1230424 time=1693151689 user_id=1431]
gyorsan eldöntöttük, ahogy számítottam rá meccs elején, valahogy az ilyen “rangadónak” csúfolt meccseken jobban teljesítünk Xavi alatt.
[/quote]
Barca for ever
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Alonso, Roberto a két aranyember megint. Elképesztő, azt sem tudják milyen rendezvényen vannak. Másodosztályú játékosok.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Roberto és Alonso 1 gólt már csak összehozott. Nagyon nehéz lesz
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyetértek
Barca for ever
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Az eleje nagyon meleg volt és lehetne ez másképp is, de szerencsére mi lőttük az elsőt.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.